Swa 58 Napisano Februar 2, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhrTB6383fp9rS94o6 Zanemarujuci to sto je otac imbecil, jel to ovaj novi RKS ili RKV model keewaya? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 2, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prednji deo mi jako lici na http://www.keewaymotor.com/motor_rks.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 2, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan I aj reci gde si nasao te podatke i da li ima jos nekih podataka? na koje podatke misliš? keeway mi nije fokus,slučajno sam nabasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 3, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislio sam na podatke o lancanicima npr. Od kojih jos motora odgovaraju i tako to. Podaci tog tipa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 6, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Nemam takve podatke , pročešljaj po netu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 6, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cesljao i ne postoje Hvala u svakom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 6, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan @Vitomire Da li ovo liči na tvoje lančanike? Hyosung GT125 Comet 2009 Front Sprocket: JTF410 Teeth: 14 Rear Sprocket: JTR1067 Teeth: 52 Chain Pitch: 428 Length: 138 Front sprocket available in: 13, 14, 15 teeth Rear sprocket available in: 52 teeth Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da li su ovo "nase" gume za kineze ? spoljasnje http://www.mynetmoto.com/motorradreifen.cfm/ActiveTab/shopping/ActiveLink/1/Search/2/motorcycle/156/motorcycle_ccm_group/2/motorcycle_model/5728/StartRow/0/motorradreifen.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 7, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu. Ovu prvu metzelerku ja imam nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan kako se pokazala, koliko si platio? (izmrzo sam pa moguce da te pitam opet ) Danas sam iskoristio lepo vreme i skinuo zadnji tocak, morao sam lancanik da stegnem lepo jer su ona 4 srafa koja ga drze bila labava, evo slike silentbloka, videcu da uradim neku alternativu pa pisem kako sam prosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 8, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam o njoj na prethodnim stranama. Platio sam oko 5000. Za utiske premotaj, da se ne ponavljam. Kako su mogli srafovi da budu labavi kad moraju da imaju one "osigurace" koji im ne daju da se odvrnu. I na koju foru su se raspali silent blokovi tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala pogledacu za gumu, izmedju srafa i tog "osiguraca" bio je zazor oko 0.5 mm na svakom srafu i srafovi su bii labavi. A silent kako je propao nemam pojma, moguce da je "majstor" koji mi je krpio gumu jednom prilikom verovatno nije vratio lepo silentblok u svoje leziste i onda se "jeo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 8, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam kako je mogao da se jede kad on stoji na mestu. Mozda je neka prljavstina upala pa od nekog trenja/vode... Jesi probao u mass-u da vidis da li mozda slucajno imaju silent blok. Ako ne, javi sta si uradio da znamo mi ako nam se isto desi. Jedino negde da ti izliju tu gumu ili nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Juce uplatio globe za registraciju na 12 uplatnica i evo kako to izgleda po stavkama: tablica 700 tablica 505 saobracajna 527 saobracajna 673 osiguranje 2315 porez 1120 nalepnica 185 nalepnica 215 ekoloska taksa 30 taksa za puteve 30 komunalna taksa 126 administrativna taksa 1400 tehnicki pregled 500 uplatnice 12 x 20 din. 240 --------------------------------------------- ukupno 8566 Proviziju agencije nisam platio, jer mi je prijateljica vlasnik iste. Kada me je salterusa videla sa gomilom uplatnica, pomislila je da uplacujem nesto za firmu. Ne, reko to je obicna registracija za motor. A za kola ima jos par uplatnica vise. Zena se komirala. Na polisi nisam smeo da stavim datum jer ne znam dokle ce u MUP-u da strajkuju a tehnicki mi vazi mesec dana. Sada mi je samo ostalo da sacekam da pocnu da rade, pa da sve skupa predam. Nadam se da ce to biti brzo. Evo kod mene vec voze motore po gradu, pa je pocela da me hvata nervoza. E posle mi ostaje kupovina guma, alarma, prve pomoci i nove kacige sto racunam jos jedno 200 eura, ali to kako finansije budu dozvoljavale. Za sad mu i ovako nista ne fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 9, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slicna suma mi izadje na onom sajtu- kalkulatoru registracije. Dobro si ti Panto onda prosao kad ne moras agenciju da placas a i tehnicki je vidim 500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Ja se juče provozao i uradio tehnički na Novom beogradu. Cena je 413 din, ja sam castio na 450 din Meni isto ističe registracija za koji dan, pa ću kada počnu da rade uplatiti ostatak, pa po nove papire i tablicu, iako sam to sve uradio prošle godine, platio tablicu saobraćajnu, takse... bar da mi ostaje ova stara tablca kao uspomena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti prijavi da si izgubio tablicu, mozda ti i upali. Bio sam danas do servisa da kupim sajlu za gas, cisto da imam za rezervu. Ne da nemaju sajlu, nego nemaju nista. Kaze mi prodavac da se menja dobavljac i da do pocetka sezone ili bar jos jedno mesec dana nece nista ni imati. Kupio sam u "Uradi sam" Motip-ov sprej za podmazivanje lanaca za 530 din., pa cu kad pocne voznja da napisem kako se ponasa. http://www.yuhol.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=39&category_id=40&option=com_virtuemart&Itemid=84&vmcchk=1&Itemid=84 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuLe-Speed 29 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna gde ima da se nabavi zadnja guma za ovaj motor?,dimenzija je 3.25-18,ali samo da nije kineske prozivodnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan hvala braco na odgovorima,savih sam grbacu i saznadoh,elem ako nekom zatreba(nedaj boze)dimenzije su:14x28x7 p.s.neznam otkud ovaj moj post ovde ali nije bitno ovo su dimenzije semeringa osovinice menjaca za koji sam trazio dimenzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan nesto nisam u toku oko te prve pomoci...jel i mi moramo da imamo isti paket kao i za kola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Za kola se koristi prva pomoc tip B a mi moramo da imamo tip A koja je manja i koliko sam ukapirao proizvodi je samo Galenika. Najjeftinije sto sam nasao bilo je 2350 din. i to bas u servisu za kiwija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 13, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam staru prvu pomoc ugurao iza zadnje bocne plastike. Lepo ih odsrafio, ugurao i zasrafio. Ako naidjem da nekom treba prva pomoc, ili cu da lomim plastike ili ce sacekati par minuta dok ja to sve odsrafim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Kada smo već spomenuli prvu pomoć, u slučaju nesreće mislim da smeš da koristih SAMO prvu pomoć od onoga kome pomažeš, tj iz njegovog vozila, naravno postoje izuzeci, ali može se zakomplikovati. Ja za sada nosim staru prvu pomoć, novu planiram da kupim do kraja ove godine i to će verovatno biti ona za putnička vozila, jer nije neka razliak u ceni, a ima više materijala, pa svakako ako moram da je vučem sa sobom, sve jedno mi je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije mi jasno od kog datuma smo obavezni da to imamo kod sebe? Ja ni za auto nisam jos kupio imam onu staru,navodno je bila prica da od 1.aprila to stupa na snagu,uopste mi nije palo na pamet da cu to i u motoru morati da nosim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 13, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stupa na jesen ja mislim. Mora i na motoru. Ajd mi cemo jos nekako (mada ne znam kako) uglaviti, ali R-asi nema sanse. A i 90% ljudi ni ne zna to da koristi, mozda i vise. Ja nemam kofer, pa sam morao tako medju plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...