Gordak985 2459 Napisano Octobar 25, 2021 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, ekozelj je napisao: Ako se rešiš za dobar polovan javi se: Keeway Speed 125 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Keeway Speed 125, 2011. godište, Naked, vozilo prešlo 21248 km, Zaječar. Cena 750 € - Motori - Polovni Automobili Sasvim sam slučajno u temi ali baš lepo očuvano motorče, svaka čast vlasniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Filip petrovic 0 Napisano Januar 21, 2022 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko gde mogu naci rezervoar za gorivo za keeway speed 125 ili 150 Promenio Januar 21, 2022 član Filip petrovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gisha 4 Napisano Februar 14, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan Cao jel ima neki 150 ili 125 ocuvan na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anita Sirak 1 Napisano Mart 24, 2022 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan! Zanima me da li neko zna da li moze da ima ulje kod tranzistorskog paljenja u kucistu kod keeway speed-a ? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Mart 24, 2022 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da tu ne sme da bude ulja. Ako ga ima znači da je popustio semering i treba ga promeniti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anita Sirak 1 Napisano Mart 24, 2022 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam! I da li znate koji tip ulja i koja kolicina ide u keeway? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Mart 24, 2022 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ide tačno jedan litar 10w-40 ili 15w-50 ulja u zavisnosti od toga da li ga voziš i zimi, po hladnom ili samo leti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anita Sirak 1 Napisano Mart 24, 2022 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovorima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Mart 24, 2022 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imaš korisničko uputstvo za Speeda pa ga skini i prouči: KEEWAY SPEED 125 USER MANUAL Pdf Download | ManualsLib WWW.MANUALSLIB.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anita Sirak 1 Napisano Mart 25, 2022 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan! Kako se moze popustiti sraf na magnetu da bi se skinuo semering? Koji je to navoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Mart 25, 2022 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Taj posao je bolje da prepustiš nekom majstoru - serviseru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anita Sirak 1 Napisano Jun 4, 2022 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro veče! Promenili smo semering i čauru na zubčaniku a ipak baca ulje na paljenje. Da li neko zna šta moze biti problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Jun 4, 2022 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti da ima dva semeringa na radilici i frajlaufu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Avgust 15, 2022 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege nedavno sam kupio keweeay speed 150 u korektnom stanju od prvog vlasnika ,da bi necim se zabavio preko leta ,stojao je dosta dugo ima 13000 na satu,karb ociscen filter ulje radim za koji dan ali me ubi zadnji kocioni cilinder dali iko zna gde mogu naci nov polovan nebitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Avgust 17, 2022 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan On 8/15/2022 at 10:22 AM, aleksuzuki 650sv said: Pozdrav kolege nedavno sam kupio keweeay speed 150 u korektnom stanju od prvog vlasnika ,da bi necim se zabavio preko leta ,stojao je dosta dugo ima 13000 na satu,karb ociscen filter ulje radim za koji dan ali me ubi zadnji kocioni cilinder dali iko zna gde mogu naci nov polovan nebitno. Cilindar je verovatno dobar, samo je jako teško da se lepo izluftira. Treba strpljenja i iskustva. Na svom kinezu nisam mogao da ga lepo napunim uljem i izluftiram dva dana. Na kraju mi to majistor završio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Avgust 17, 2022 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan To je problem i na kvadovima. Treba dosta vremena. Brze resenje je da se zadnji kraj podigne, tako da vazduh ode bas na sisicu. Ocas posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Avgust 17, 2022 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ZoranP je napisao: Cilindar je verovatno dobar, samo je jako teško da se lepo izluftira. Treba strpljenja i iskustva. Na svom kinezu nisam mogao da ga lepo napunim uljem i izluftiram dva dana. Na kraju mi to majistor završio. Najveca muka je sto je zalomljena polugica u cilindru i igubljen deo tako da svakako moram uzeti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomoOS 0 Napisano Januar 31, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege! Od nedavno sam vlasnik Keeway-a speed 125. Motor je očuvan, kupljen od prijatelja. Zanima me gdje se mogu kupiti original žmigavci? Jedan mi je slomljen. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirmacesic14 0 Napisano April 18, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav jel pokusao neko ispraviti volan na speedu desnu onu keblu i kako jel se sme grejati iliSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 63 Napisano Maj 13, 2023 U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba prednja guma https://www.kemoimpex.com/gume/motocikli/moto-gume/25018-d49-trayal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11017 Napisano Maj 14, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije ista dimenzija kao APN? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daky20s 0 Napisano Jul 15, 2023 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, Treba mi za Keeway Speed 125 nov filter goriva , samo ne znam dal ide u kompletu sa slavinom ili se samo skida na dole... uglavnom gde mogu da kupim nov filter goriva? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan20 138 Napisano Januar 5 U prolazu, 33 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo imam kompletan motor u delovima ako nekog nesto zanima nek se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lighter 0 Napisano Januar 16 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ljudi. Dobio sam ponudu za Keeway Speed 125 2008 godiste 475 evra, ali moram zameniti karb. Ima jos malo rada, spojiti migavce, sediste je malo isparano, ali dobro to je estetski. Kaze covek da je motor odlican da slobodno povedem majstora. Isplati li se uzeti ovaj u 2024toj godini? Ipak mu je 16 god. Ali sa druge strane je jeftin. Mada opet treba karb zameniti.. Kaze da su gume stavljene proslu sezonu i da je slabo vozen, ali na njega idu ove bas tanke gume, cuo sam dosta prica da su ljudi pali s njega pri malim brzinama, da bas bas lako proklizu.. Sta velite? Hvala drugari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 63 Napisano Januar 17 U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Problem su orginalne kineske gume koje su klizavije od standardnih moto guma. Tomosi BT50 ,T15 i electronic su nosili uske gume pa se nije padalo bas tako lako. Obicno ces tesko ti i da nadjes bas te kineske da kupis kod nas sada. E sad sto se tice tog karburatora, treba se postaviti pitanje kako je siguran da je karburator problem? Treba pogledati koji je model pa proveriti cenu na aliexpresu ih ima kompletnih ili potraziti ovde po oglasima polovan. S druge strane kako ces biti siguran da je sve ostalo ispravno? Bilo je speedova za takve novce i skroz ispravnih ,sto kazu sedi i vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...