Swa 58 Napisano Jul 18, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto se ne hvalis majku mu! Gde si uzeo i koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 18, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su otisli silent blokovi, tn je ona guma u zadnjem tocku sto apsorbuje trzaje (nek me neko ispravi ako gresim), gde da nadjem neku malo kvalitetniju ili da uzimam fabricku, koliko to moze da kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio 3.50 Metzeler nazad i znaci mu ne mogu vam opisati, prvo sto ima zaobljeniji profil pa lepse zaleze u krivine, a znaci i pri kocenju veoma. Jel moze neka fotka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoS 52 Napisano Jul 19, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan da,da, slikaj nam zadnju gumu sa strane i od pozadi, i gde si kupio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viner 1 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bor Motocikl: Suzuki GSX 600 F Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Lep je,k'o nov! A i vizir mu odlicno stoji!Kako si ti zadovoljan,je ima razlike pre i posle montiranja vizira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Odlično sredjen taman koliko treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoom-bull 23 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd - Dusanovac Motocikl: XTZ660, X-max 125 i Sprint (not)Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Super si ga skockao ,eventualno jos da skines taj nosac kofera . Da li ti je vizir pravio Ivan iz M.Bare :-\ , i ako nije tajna koliko te je kostao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skidao taj "nosac kofera",i ubrzo ga vratio nazad.Prvo mi se nije svideo izgled repa bez nosaca a drugo nosac odlicno posluzi za vezivanje prtljaga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viner 1 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bor Motocikl: Suzuki GSX 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Super si ga skockao ,eventualno jos da skines taj nosac kofera . Da li ti je vizir pravio Ivan iz M.Bare :-\ , i ako nije tajna koliko te je kostao? Maskicu sam narucio iz Luisa...kostala me je oko 35 eura.To je PUIG maska Nosac kofera necu da skidam posto imam drzac i kofer koji su na motoru,ali sma ih zbog slikanja skinuo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viner 1 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bor Motocikl: Suzuki GSX 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Lep je,k'o nov! A i vizir mu odlicno stoji!Kako si ti zadovoljan,je ima razlike pre i posle montiranja vizira? Pa nzm ja od kada sam je montirao nisam vozio motor,usvari nisam ga vozio vec mesec dana tako da .... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoS 52 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Juče me zove drugar i kaze da mu je pauk odneo auto, ja dodjem i popnem ga pozadi i odbacim od hotela Jugoslavije do starog sajmista po auto. Šta je tu čudno? Pa ništa osim činjenice da ja imam 100kg a drugar 110kg !! Naravno sve je ravno do tamo ali me kiwi oduševio, odvezao nas bez problema, malo se oseća slabija kontrola kad se vozi malo sporije ali uglavnom bez problema. Jel imao jos neko ovakva iskustva? Iskreno ja ne bih vise praktikovao takve egzibicije jer sam video da je motor legao skroz ali kad je zapelo bio je na visini zadatka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na Princu vozio slicnu tezinu i jos vozio po nekoj kaldrmi, haos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konjanik_Slobode 1 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Niš Motocikl: Prince jl 125-11, Transalp XL 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Imam cesto slicna iskustva, otac i ja kad god krenemo motorom za selo, mojih 100kg + njegovih 120kg i treba da dodam da smo obojica 2m za sad vuce princ ko lud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FubuNS 3 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @swa: Ima Metzelerka vec godinu dana, platio sam 5000 dinara sa ugradnjom (naravno, odneo sam im tocak, sa motorima ne znaju da rade). Nabavio sam preko vulkanizera "Zika i sin" tu kod masinske skole, odnosno cale mi je nabavio, on s njima saradjuje. @savke: Bice i fotka ovih dana, nesto me baterija na fotoaparatu zajebava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan @FubuNS Jel se ta firma nalazi u Novom Sadu?A za fotke hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Jul 24, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Nemam motor ali od svih kineskih koji mogu da se kupe kod nas jedino je speed taj koji mi je privukao paznju i koji bih rado voleo da vidim kao svoj buduci izbor. E sad o cemu se radi? Skoro je Sinclair dao oglas za prodaju svog spida ali i pored fenomenalnog izgleda, dodatne opreme i stvarno povoljne cene koju je trazio - 500e ja ipak nisam bio zainteresovan za njega, jer mi se kilometraza koju je naveo (13.000km) ucinila prevelika za jednog kineza i pomislio sam da su tom motoru dani vec odbrojani. A evo sad natrcim na Ficin post u kome kaze da je sa svojim kivijem presao cak 27.000 km i posto kupuje nove gume verovatno planira da se jos dugo vozi njime. Pa se pitam u stilu Mladena Delica : "Ljudi je li to moguce?" Postoji li neka procena koliko taj motor uopste moze da prodje pre nego sto dodje na red da mu se otvara agregat i rade neki drasticni zahvati poput generalne? Ako me neko trazi bicu u cosku, idem da se stidim zbog pomanjkanja vere u jednu takvu masinu. ;D E sad...pošto je moj motor već "odavno" promenio vlasnika, mogu da ti kažem da si se totalno prevario! Motor sam prodavao isključivo, i isključivo zbog toga što sam neplanirano kupio drugi, a hteo sam speed-om da idem i na letovanje u Hrvatsku. Dečko koji je kupio motor mi se uopšte nije javljao, iako nismo stigli ni ovlašćenje da uradimo, tako da kapiram da je više nego zadovoljan. Moj primerak speed-a, ni posle "zavidne" kilometraže nije davao ni najmanji znak istrošenosti...verovatno delom zahvaljujući i kvalitetnom održavanju. Tako da, ako ponovo naletiš na oglas u koji ne možeš da poveruješ, prošetaj se da pogledaš i poslušaš motor...veruj mi, i ja sam tako kupio svoj novi motor. I što se tiče izdržljivosti speed-a, možete se objasniti sa Vladom#4, išli smo na to putovanje po Hrvatskoj, nije imao ni najmanji problem, prešli smo 2200 km za 12 dana...ali o tome u drugoj sekciji za koji dan! Pozdrav! Speed forever!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 25, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Upoznao sam jednog decka iz Zajecara koji vozi Speeda 125. Cepa ga konstantno pun gas - kocnica. Za sada je presao preko 3000 bez ikakvih problema. Pokusao sam pre neki dan da ga stignem, video sam ga slucajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FubuNS 3 Napisano Jul 25, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @savke: Da, u novom sadu, ulica Paje Markovica, negde na sredini ulice, nije tesko naci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Jul 25, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vratih se ja sa Raba (Hrvatska). Speed me sluzio sasvim lepo (ne racunajuci sjeban ventil i ispustenu gumu i malo slepovanja do vulkanizera,ali to nije speed nego guma). Konstantno na autoputu pun gas 10 sati pa vi vidite. Iako imam puknut blok (iz kog malo siklja ulje), sve je radio bez problema pretovaren i nije se ni zagrcnuo. Cak sam uspeo i da ga doteram na nizbrdici do 11000 obrtaja, ali sam brzo pustio gas jer nisam bas hteo da eksplodira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FubuNS 3 Napisano Jul 25, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sa suvozacicom? znaci dobro je podneo... Mi treba u cetvrtak-petak (kad vreme dozvoli) da krenemo na put, Durmitor nas ceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Jul 26, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da da, sa suvozacicom, 2 prepuna ranca i punom tank torbom. Sve ukupno procenjujem na oko 165 kg, mozda 170 kg. Skroz se lepo pokazao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FubuNS 3 Napisano Jul 26, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mene sve nesto taj prostor brine, imam nazad kofer, i ja cu nositi veliki ranac, valjda ce sve da stane... Nego, 'de si kupio tank torbu, i koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Jul 26, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tank torba iz Louisa za 30 jura http://www.louis.de/_300c6b07b36bf3cd152db7520d4088b203/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=515&wgr=251&list_total=20&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10025338 Svasta stane u nju, ima i navlaku za kisu. Super stvar!... Evo par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
njerkan 3 Napisano Jul 30, 2010 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam o kupovini ovog motora, verovatno polovnog jer bih ga menjao za skuter koji vec posedujem. Dakle na sta da obratim paznju pri kupovini? Da li je velika bolje receno primetna razlika izmedju 125 i 150 kubika? I da li postoji razlika u ceni registracije? Unapred hvala na odgovorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...