viner 1 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bor Motocikl: Suzuki GSX 600 F Prijavi odgovor kao problematičan tako je kod svih izgleda, kad je motor hladan sauh do kraja i kad upali vratim na malo vise od 3/4, takodje malo zezanje na gasu u pocetku, posle radi sam Danas sam palio motor i poslusao sam vas savet i vratio sam malo sauh(3/4) i radi fino,ali se gusi(nece da prima gas)ali kad malo radi i zagreje se radi kao sat.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FubuNS 3 Napisano Januar 30, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pa to i nije neki problem, samo uvek racunas pre nego sto krenes negde par minuta vise dok se motor ugreje. A inace, i kad bi hteo da prima gas, nije dobro voziti ga dok se ne ugreje, jer zazori nisu podeseni dok se ne rasiri malo, ulje nije na radnoj temperaturi, znaci ne podmazuje se dobro, smesa ne stize u pravom odnosu, uvek treba ugrejati masinu, posebno kad je ovako hladno! Ja imam isti "problem", ali to ocigledno svi kivejevi modeli imaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brle 1 Napisano Januar 30, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ej pozdrav ljudi, spidadzije, ja sam Brle iz Novog Sada, kupio sam 125-cu pre tri meseca, veoma sam zadovoljan, izgleda cu uvek biti kinez, vec osecam da mi se i oci kose. Kazem to zbog toga jer imam skuter Sprint max i evo sad novog speed-a. Od pocetka sam citao ovu temu, ali nikako da se ukljucim. Mnogo moze da se sazna, naravno ima i bisera, ali ne treba zamerati, zato mi se i svidja ta nasa uzajamna ljubav prema nasim bajkovima i steta sto nisam kao tinejdzer bio u ovakvom fazonu. Jedino sto onda nije bilo ovakvih foruma. Da ne gnjavim, svi ocito imamo problem sa paljenjem i ja bih se slozio sa FubuNs da nam to ne predstavlja neki problem jer je to jednostavno tako. Lepo je to neko rekao malo ga namais gasom, vratis malo saug i to je to. Toliko, pozdrav i da sto duze uzivamo u masinama. Yo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao brle! Sto se tice sauha i voznje kad je hladan mislim da je to normalno. Princ moze da radi 5-10 seknde sa sauhom kad se upali a bez dodavanje gasa. Moj princ kad je bio nov u opste nije primao gas kad je bio hladan, znaci samo milimetar dam gas i on se gusi. Vremenom se smanjio taj efekat ali i dalje se pojavljuje sto smatram da je normalno, pa cak i dobro jer neki ne mogu da se izivljavaju na nezagrejanu masinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Brle! Mogli bi mi novosadske spidadzije da se okupimo kad otopli,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brle 1 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Brle! Mogli bi mi novosadske spidadzije da se okupimo kad otopli,a? Vreme je, ima vas dosta na Speed-u, a i zasto samo Novosadskih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to za pocetak novosadskih, pa cemo posle pokupiti Dalibora pa zapaltiti za Beograd kod wlade ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan a zašto samo kod Wlade?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se Kupimo i tebe i sve ostale!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec mislio da ste mene zaboravili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 1, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze slika sauha gde se on nalazi tacno, da znam, jer na prolece kupujem speed-a a mozda i na zimu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 124 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad preuzimas motor, pitaj gde je, vise ce ti znaciti da ti pokazu, nego mi da pisemo. Inace je na levoj guvernali. Kada vam je sauh na 3/4, onda morate lagano dodavati gas, i nikako preko pola gasa, jer ce se gusiti motor zbog mnogo bogate smese. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 1, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzmi dok je zima. Ja sam ga uzeo u martu i napisao im lepo mail da sad nije sezona i da mi daju neki popust i dali mi popust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 1, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzmi dok je zima. Ja sam ga uzeo u martu i napisao im lepo mail da sad nije sezona i da mi daju neki popust i dali mi popust E to hocu da uhvatim, popust, zato kupujem sad za mesec najvise, pa ostalo dajem na rate i cekove a sto mogu u kesu. Sad im trebaju pare zimi, a jos daju i sajmski popust tako da keeway izadje nekih 900 E sto je super. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brle 1 Napisano Februar 1, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 990 jura. Platio sam ga u novembru prosle godine. Pa stvarno ne mozes jeftiniji motor naci. Driblo sam se izmedju speed-a i qingqi-ja mislim da je model qm 125-2d. Taman su ga bili spustili u to vreme sa nekih 1600 na sadasnjih 1350 sve sa pdv-om, ali jebi ga, sad ne bi bio spidas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoS 52 Napisano Februar 2, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Malo pomoci ! Juce sam palio speedaru, naravno sva ona zezancija sa sauhom i gasom, posle par minuta rada kad se vec ugrejao sam primetio da i dalje neprima gas i da ima neke prekide u radu. Izvadim svecicu da pogledam jer mi nista drugo nije palo na pamet a ona crna kao parce uglja. OK, ocistim je i masina radi kao sat, ali me zanima od cega se tako sva ugljenisala, znam da svecica treba da mi bude onako siva i suva. Da spomenem da je neka fabricka svecica koju bi svakako promenio za NGK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 2, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti je nepravilna smesa, tj. dobija previse goriva a premalo vazduha.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Da spomenem da je neka fabricka svecica koju bi svakako promenio za NGK. Ja sam tu kinesku svecicu odmah skinuo i stavio NGK.Super je palio i sa kineskom ali nju sam skinuo i stavio tamo u kutiju sa rezervnim alatom.Sto je sigurno,sigurno je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 2, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam od majstora da 125 ima problem kada se npr vozis pa iz 4 prebacis u 3 i das pun gas da hoce neki ventili da se otkace dok 150 to trpi. Zato hocu da uzmem 150. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Druze,nije ti ovo motor za te stavri,tj.sivonjsku voznju!Kad ga budes provozao shvatices da nema potrebe za tako agresivnu ruku na gasu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 2, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma neeee ja samo kazem sta mi je majstor rekao ako neko ne zna za to. Inace cuvam ja svoj sadasnji skuter i ne izivljavam se, svasta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brle 1 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ej ljudi, aj mali savet. Prilozio sam vam sliku. Nesto sam se bio natripovao, ustvari jos uvek sam, u vezi tog lanca naseg. To gde vam je plavo zaokruzeno to mi je ok. Lanac leze na tu povrsinu i prelazi preko nje, ali problem je na crvenom krugu tj sa donje strane, brine me sto lanac udara i cese u poprecnu konstrukciju bajka. To nije definitivno dobro ni za lanac ni za tu poprecnu konstrukciju. Razmisljao sam i o tome sta ako se malo zategne lanac da ce se onda malo izdici ali to su neke mizerne promene. Znaci pitanje je li to normalno da donji deo lanaca cese i udara o poprecnu konstrukciju. Obelezeno crvenim krugom. Loma mi je prljav bajk, nemojte zameriti. Hvala u napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 5, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zategnes lanac i ne bi trebao da udara kad je pod opterecenjem....Meni je udarao kad se bas bas olabavio lanac, a inace kad je normalno zategnut i kad vozis (ti sedis na motoru i onda zadnji tocak ima opterecenje) ne udara. Verovatno kad motor stoji (nisam na to obrcao paznju) , onda lanac legne, ali to zato sto nije zategnut i nije pod opterecenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brle 1 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da, sasvim si u pravu. Sad ce mi prvi servis svakako, pa cu da pitam garesa. ali svakako mi je i dalje ne logicno sto je ostavljeno tako malo prostora izmedju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...