savke 643 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam bio u Zrenjaninu i vidim da se sada Speed 125 prodaje za 999e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 43 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel stavio neko malo širu zadnju gumu na speeda ja nadjoh danas neku trajalovu koja mogu vam reći sasvim korektno deluje nije plastična ali veličina 3.50-18. Na speedu je original 3.25-18,sutra ću baš sa šublerom da izmerim ovu original pa ćemo videti razliku izmedju trajalove i kenda...a da cena je čitavih 1600 din. Ima i Dunlop ona je oko 6500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan aj okaci cenu delova wllado, da uporedim, meni su u cupriji uzeli 4.000 din za levi guvernal, levi nosac retrovizora sa prekidacem, zmigavac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan aj okaci cenu delova wllado, da uporedim, meni su u cupriji uzeli 4.000 din za levi guvernal, levi nosac retrovizora sa prekidacem, zmigavac Pazi mogu da ti dam samo cene novor rezervoara i plasike (zadnje). Rezervoar - 7.056 rsd Plastika - 1.728 rsd Nadam se da će mi za koji dan završiti servis pa mogu da se raspitam koliko su ti delovi koje juriš! Jedini problem kad ih pitaš za cene delova je što imaju "SPOR KOMP" verovali ili ne! E da setih se da je papučica zadnje košnice oko 1.300 rsd. Ja sam uspeo da naletim na kamen od trotoara i iskrivim svoju pa je sad još viša! Videću koliko će da me izađe ovaj "veliki" servis pa vam podnosim detaljan izveštaj! pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 43 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika speeda model za 2009 god,koji kod nas nije ni stigao a kad će nezna se.. U principu isto samo malo bolja šminka mislim da se ovaj model prodaje u Belgiji ,ako sam dobro video, skinuto sa njihovog sajta oficijelnog uvoznika za keeway Bilo bi lepo kad bi bio i model od 250cc, ali to je malo verovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ekstra! Ako dođe moraću da pazarim sedište! Mislim da će da paše! Inače vratio sam se sa servisa i ekstra sam prošao! "Veliki" servis me je izašao oko 4000 što je smešno! Sad sam spreman za još 10.000 km! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 43 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ekstra! Ako dođe moraću da pazarim sedište! Mislim da će da paše! Inače vratio sam se sa servisa i ekstra sam prošao! "Veliki" servis me je izašao oko 4000 što je smešno! Sad sam spreman za još 10.000 km! Pa to stvarno nije strašno a šta je odradjeno za te pare,jesu li ti štelovali ventile? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ventili Ulje Svecica Sijalica (koju menjam svaki put jer crkne oboreno) Plocice za zadnju kocnicu Ulje za zadnju kocnicu i ruke! Sve ukupno je izaslo 13.500 sa novim rezervoarom i zadnjom plastikom! Realno sam ocekivao da ce biti oko 16.000 ali sam se prijatno iznenadio! ;D pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan @wllada Da li znas koliko su ti tacno naplatili sat servisa tj.ruke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Septembar 30, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan @ uketic Sta je bilo sa tom sirom gumom? Jesi je stavio ili....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan @wllada Da li znas koliko su ti tacno naplatili sat servisa tj.ruke? Sat servisa je 950 rsd. Sa PDV-om Naravno na batajničkom drumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 43 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan @ uketic Sta je bilo sa tom sirom gumom? Jesi je stavio ili....? Nisam pravo da ti kažem nemam vremena da odem da je uzmem,kad i ako stavim javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 43 Napisano Octobar 3, 2009 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam izduv protočni ima unutra onu rupičastu cev i verovatno staklenu vunu doduše nevidi se, obećava izgledom i deluje jako kvalitetno, kad ga metnem postaviću zvuk mislim da će da ispadne do džaja dugačak je isto kao i fabrički tako da nebi trebalo da bude problema kod montaže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Octobar 3, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan 'ajde montiraj to sto pre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam izduv protočni ima unutra onu rupičastu cev i verovatno staklenu vunu doduše nevidi se, obećava izgledom i deluje jako kvalitetno, kad ga metnem postaviću zvuk mislim da će da ispadne do džaja dugačak je isto kao i fabrički tako da nebi trebalo da bude problema kod montaže Jel si kupio to od @Bogda-e ili si negde drugde nabavljao? Baš bih voleo da vidim kako će to da ispadne, a bogami i da čujem. ;D Javi šta si uradio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo je od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 43 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam izduv protočni ima unutra onu rupičastu cev i verovatno staklenu vunu doduše nevidi se, obećava izgledom i deluje jako kvalitetno, kad ga metnem postaviću zvuk mislim da će da ispadne do džaja dugačak je isto kao i fabrički tako da nebi trebalo da bude problema kod montaže Jel si kupio to od @Bogda-e ili si negde drugde nabavljao? Baš bih voleo da vidim kako će to da ispadne, a bogami i da čujem. ;D Javi šta si uradio! Javljam i snimam čim stavim,malo sam kratak sa vremenom ali spremio sam brusilicu i po potrebi aparat za varenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Ajde zaista me interesuje a i lepo ce da izgleda, mada moja teorija je sve sto nije fabricki izgla lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se veoma zagrejao za ovaj motor da uzmem, ne treba mi nesto jace koje trosi puno i nesto brze. Najverovatnije kupujem na prolece, kada prodam skuter i doplatim. Zanima me kolika mu je tacna potrosnja ili otprilike? Kolika je registracija, jel tacno da je skupa kao motor od 250cc? I jel se cuju zmigavci kada rade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj 125ici je potrosnja oko 3 litre (zavisi kako ga i gde vozis). Jeste skupa kao i za 250, mozes ovde videti http://www.takidoo.co.rs/str/motocikli_registracija.htm Zmigavci se NE cuju kada rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se veoma zagrejao za ovaj motor da uzmem, ne treba mi nesto jace koje trosi puno i nesto brze. Najverovatnije kupujem na prolece, kada prodam skuter i doplatim. Zanima me kolika mu je tacna potrosnja ili otprilike? Kolika je registracija, jel tacno da je skupa kao motor od 250cc? I jel se cuju zmigavci kada rade? Au koliko pitanja. Ajde ovako. Zanima me kolika mu je tacna potrosnja ili otprilike? Pošto vozim verziju od 150cc potrošnja na otvorenom je oko 2,5 l u gradu (čitaj BG) 3,3 l (maximum). Što se grada tiče to ti je svakodnevno na i sa posla kroz gužve itd. Može i ovako da se gleda. Sa punim rezervoarom (14l) po gradu pređem 450 km. Kolika je registracija, jel tacno da je skupa kao motor od 250cc? Jeste ako kupiš verziju 150 cc! Mislim da je razlika mala. Mene izađe oko 6.500 rsd godišnje. I jel se cuju zmigavci kada rade? Da ako je tišina, ne nosiš kacigu, motor ne radi i obraćaš pažnju! Eto valjda sam ti pomogao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je speed-u mala potrosnja glavni adut,ali ima tu jos stvari zbog kojih vredi kupiti ovaj motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super se i cuje auspuh sto me je odmah privuklo, i lepo izgleda... Ok, zmigavci se ne cuju (posto sam navikao na skuteru da cakcu, nije problem). A cujem od vecine da nema vise 150cc, a majstor mi kaze da nema neke velike razlike u snazi, mada sta znam, zbog potrosnje sigurno 125ca manje trosi... I rekao mi je da nema kod njih krljanja, da se drzi pun gas na leru ili pod kvacilom u brzni (voznji), hoce da se sve otkaci (nesto je rekao ali sam zaboravio). Jeste imali sa tim iskustva? Posto mislim da svako od vas nije mogao da odoli da mu da malo veci gas, jer se ekstra cuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta hoce da se otkaci....meni sve radi posle 6500km, a znam da ni Wllada nije imao problema za svojih 10k. Znaci nikakvi kvarovi, otkacinjanja... Meni je jedino otisla bravica koja drzi sic i pregorela sijalica. Ovako sve ok. Toplo preporucujem motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste skupa kao i za 250, mozes ovde videti http://www.takidoo.co.rs/str/motocikli_registracija.htm Zmigavci se NE cuju kada rade. Sta se gleda ovde, kako se racuna registracija ako nekog ne mrzi da objasni? Meni izadje zaokruzeno 3000 kako sam ja racunao ako kupim od 125cc. E super, mislio sam da ce nesto otici na njemu ako ga malo przim, jedva cekam da ga uzmem!!! Hvala svima na odg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...