lighter 0 Napisano Januar 19 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 1. 2024. at 18:37, Dejan SD je napisao: Problem su orginalne kineske gume koje su klizavije od standardnih moto guma. Tomosi BT50 ,T15 i electronic su nosili uske gume pa se nije padalo bas tako lako. Obicno ces tesko ti i da nadjes bas te kineske da kupis kod nas sada. E sad sto se tice tog karburatora, treba se postaviti pitanje kako je siguran da je karburator problem? Treba pogledati koji je model pa proveriti cenu na aliexpresu ih ima kompletnih ili potraziti ovde po oglasima polovan. S druge strane kako ces biti siguran da je sve ostalo ispravno? Bilo je speedova za takve novce i skroz ispravnih ,sto kazu sedi i vozi. Pozz Dejane, oprosti sto kasno odgovaram. Hvala tebi puno na odgovoru. Vidi, motor radi, cak i lepo ja mislim. Pali, vozi. Treba malo ukopcati elektroniku migavaca iz nekog razloga, skinuo mu je opreme retrovizore i to, ne znam zasto. Ostavio kofer. Karb je rekao da plovak treba menjati, ali da radi sad. Spustio mi je sa 500e na 475e eto kao zbog toga. Da uzmem novi karb. Sediste je pocepano, treba i to srediti. Za motor, kompresiju i semeringe se kune da je dobar, da ne pusta nigde. Msm ajd' sta je za reci nisu sad ni neke pare. Ali da se bar ne uvalim u problem pa da ga moram za sitne pare bacati u delove.. Stavio mu je on nove gume prosle godine, izgledaju fino, nisu izlizane. Trebao bi u ponedeljak da se vidim s njim. Kada bi mu mogao oboriti cenu na nekih 400 evra, uzeo bi odma. Posto ima i papire i to. Ali sumnjam. Mislim da mu je 475e bas zadnja. I eto imam ja onda ulaganja bar nekih 80e, sediste, malo ga utegnuti, retvorizori, povezati migavce, generalka itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 63 Napisano Januar 25 U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako masina radi i mozes da provozas i ocenis da je to to. Preracunas koliko ti se isplati ,zamenis ili servisiras karburator kod nekog majstora. Zmigavci i svetla su relativno jednostavni za nekoga ko poznaje struju. Ako mislis na generalku kao generalnu agregata(masine) to radis ako bas nesto ne valja. To ces najbolje da vidis kroz upotrebu masine. Za pocetak se vozis tu blize tvoj neki lokal. Kroz vreme provedeno s njim u upotrebi steknes predstavu koliko je sam motor pouzdan. Licno se meni speed poprilicno svidja kao modernizovana verzija honde CG125. Gledam i sam neku slicnu masinicu za nabaviti kao masinu za jeftin prevoz do posla 125 do max 250 ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beethoven 9 Napisano Maj 12 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Nakon 20-tak godina bez dvotočkaša - opet sam u sedlu. Evo mog Keeway-a: 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beethoven 9 Napisano Maj 13 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam u potrazi za delovima, da budem iskren nisam uopšte pogledao kakva je situacija sa nabavkom delova ali izgleda da će biti povuci - potegni. Speed mi je super, ništa mu ne fali osim par stvari koje bi hteo da promenim kao novi vlasnik. Za početak filter vazduha. Znate li gde ga mogu naći, za početak u Srbiji? Vidim na kineskim sajtovima ima za Keeway RKV, zna li neko, da li je to isti filter kao za Speed-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Maj 13 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ako me sećanje dobro služi, a služi me, na Speedu je filter vazduha od sunđera tako da se lepo opere, osuši, naulji i vrati nazad. Nema potrebe uopšte menjati filter. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beethoven 9 Napisano Maj 14 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da ali kod mene je već pravljen od sunđera, nije originalni. Ja bih voleo da imam originalni, nisam siguran da je protok vazduha isti kao kod originalnog. Znam da ne utiče mnogo na rad, ta razlika se možda i ne primeti ali eto, počastio bih ga originalnim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beethoven 9 Napisano Maj 15 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko možda kakve su sijalice na Speed-u za: - Instrument tablu (4 za osvetljenje i 4 za Neutral, dugo svetlo i migavce)? - Svetlo tablice - Prednje poziciono Jesu li ubodne, ili one što se zavrću? Hvala. P.S. Poručujem led sijalice iz Kine pa da ne otvaram instrument tablu dva puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorimeTheGod 0 Napisano Avgust 22 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Dali znate da ima neko da prodaje keeway 125 u Dobrom stanju do 800e . Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 0 Napisano Avgust 24 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 6. 2012. at 13:42, <FOCUS> je napisao: Juce sam vozio motor dok nije stao i prebacio na rezervu i nije mogao ni da upali, ispraznio je ceo rezervoar sto znaci da se ne moze preci kada se prebaci na rezervu 180km kao sto je neko napisao! Jel se vama desava u voznji da vibriraju retrovizori pa se ne vidi lepo na njima? Pozdrav imam sad isti problem sto se tice retrovizora da u voznji tresu oba i meni se sad ugasio motor nije imao goriva sipao sam mu 2l benzina ali ne znam na koju je rezerva sve 3 strane je pusteno gorivo polako sam okretao slavinu i tek kad sam je stavio izmedju smera ka tocku i ka gore tu je malo smanjilo curenje iz tog dela gde se kaci crevo ali nijr skroz stalo mudrujem i ne znam dal jr dovoljno 2l benzina za rezervu oce da upali ali cim mu malo gasa dam ugasi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladimirAtx 1 Napisano Avgust 31 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав зна ли неко димензије оригиналне сајле за квачило или још боље ако зна где има да се купи. Унапред хвала Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reki3ca 0 Napisano Septembar 3 (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dal se vozi spid u 2024.-oj? Ja sam uzeo keeway za 350e i zadovoljan sam trebam da ga registujem ocistim karb i teraj... Promenio Septembar 3 član reki3ca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanovic 2 Napisano Septembar 3 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, reki3ca je napisao: Dal se vozi spid u 2024.-oj? Ja sam uzeo keeway za 350e i zadovoljan sam trebam da ga registujem zamenim karb i teraj... Pa ja sam pre njega vozio 50cc Tomosa, njega sam uzeo jer po meni je dobar motor jedino da mu sredim te sitnice i bice super. Ja sam platio 850e registrovan ispravan sa osiguranjem i novim akumulatorom, ne bih ga vise hvalio da ga ne ureknem posluzice mi dok ne skupim pare za 600cc. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beethoven 9 Napisano Septembar 18 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 31.8.2024. at 20:33, VladimirAtx je napisao: Поздрав зна ли неко димензије оригиналне сајле за квачило или још боље ако зна где има да се купи. Унапред хвала Meni se otkinula jedna licna sa sajle kod ručice jer predhodni vlasnik nije dobro obradio košuljicu... e sad sam ja uradio košuljicu kako valja, lepo podmazao i stavio sajlu od bicikle. Da dokažem da nije sve u veličini (tj. debljini). I da, ovde nećeš dobiti informacije o Speedu jer, ili ga više niko ne vozi ili se nikome ne kvari. Šalim se, naravno... malo nas ima ali eto, tu smo, da pomognemo ako može. Kupi sajlu iste debljine, gore u ručicu burence, dole redna klema zalijena kalajem i cepaj. Ali da nigde ne kači i da bude dobro podmazana. Promenio Septembar 18 član Beethoven 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanovic 2 Napisano Septembar 25 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko Keeway Speed 125 za delove trebaju mi filter goriva slavina itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanovic 2 Napisano Septembar 30 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje se sipa u keeway speed 125? Jel ima poseban čep za sipanje ulja u menjač ili se sipa samo sa desne strane u celu mašinu zanima me gde mu se nalazi taj filter vazduha i ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11017 Napisano Septembar 30 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Na predhodnoj strani ima manual,sta kaze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladimirAtx 1 Napisano Octobar 4 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 9. 2024. at 10:19, Milanovic je napisao: Koje ulje se sipa u keeway speed 125? Jel ima poseban čep za sipanje ulja u menjač ili se sipa samo sa desne strane u celu mašinu zanima me gde mu se nalazi taj filter vazduha i ulja. Ја користим Ипоново 20-50 полусинтетика, иде само у тај десни, филтер тј има ситанце, налази се испод левог ногостопа, чини ми се кључ 22-24. Филтер ваздуха скинеш леву пластику и видећеш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanovic 2 Napisano Octobar 4 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, VladimirAtx je napisao: Ја користим Ипоново 20-50 полусинтетика, иде само у тај десни, филтер тј има ситанце, налази се испод левог ногостопа, чини ми се кључ 22-24. Филтер ваздуха скинеш леву пластику и видећеш Hvala al ja sam planirao sae 15w40 da sipam jer tog ulja imam dozivnotu zalihu pa da ga ne bacim ne znam kako ce se ponasati sa tim uljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11017 Napisano Octobar 5 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 15w 40 je mineralno?Mislim da u te masine ide polusintetika 10w40 do 10w 50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanovic 2 Napisano Octobar 5 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cezarpa je napisao: 15w 40 je mineralno?Mislim da u te masine ide polusintetika 10w40 do 10w 50. Ne znam iskreno se ne razumem u ulja sto se tice mineralno i obicno kupicu 10w40 pa cu videti kako se ponasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanovic 2 Napisano Octobar 5 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam jos jedan problem sad sam upalio motor ali nece na leru da radi ler ku je namesten cak i pojacan ali nece a ima goriva i cist filter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanovic 2 Napisano Novembar 4 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam pitanje u vezi dovoda goriva za keeway 125, motor jedva pali nece na leru da radi u opste kad mu malo dodam gasa on jedva upali ali radi sa gasom cim pustim gas on se ugasi bilo je vode u rezervoaru tako da mozda je karburator ne znam i mora se filter goriva promeniti ali ne mogu naci nigde taj filter ako neko zna gde moze da se nadje bio bih zahvalan trazio sam svuda zvao servis ali nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 63 Napisano Novembar 4 U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupis ovakav jedan : Filter goriva izlaz 6mm okrugli L59mm MOTOBIKESHOP.RS preseces crevo od rezervoara do karburatora gde ti je zgodno i ubacis filter. Ovo je jeftiniji neki , ima ih koliko hoces po precniku creva i slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanovic 2 Napisano Novembar 4 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Dejan SD je napisao: Kupis ovakav jedan : Filter goriva izlaz 6mm okrugli L59mm MOTOBIKESHOP.RS preseces crevo od rezervoara do karburatora gde ti je zgodno i ubacis filter. Ovo je jeftiniji neki , ima ih koliko hoces po precniku creva i slicno. Ali jaja imam casicu ispod slavine gde ide filter a na toj casici nema nikakav izlaz za crevo da prolazi to procisceno gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...