<FOCUS> 69 Napisano Septembar 22, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 23, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan nesto gledam slike po kompu pa nadjoh i ovu, ne znam da li sam kacio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doka 15 Napisano Septembar 24, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan E da Vas pitam momci, da li postoji Speed u beloj varijanti, nesto razmisljam da ga prefarbam u belo.Paa sta mislite? I zanima me da li radi ono duvanje armortizera, tj ima li kakvu funkciju onaj pipak za duvanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Septembar 24, 2015 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki ja mislim da postoji samo u crnoj, plavoj i crvenoj. A ti probaj ubaci sliku u fotosopu pa mu tamo promeni boju pa vidi kako ce izgledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoxle 7 Napisano Septembar 25, 2015 U prolazu, 56 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, jel kupovao ko ceradu za speed-a, i koja je veličina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoxle 7 Napisano Septembar 26, 2015 U prolazu, 56 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi kaže od čega je nastalo ovo i kako da sprečim da se širi? Naime kad sam ga uzeo bila je samo tačka, a sada se nenotmalono proširilo, takodje počeo je i lak da puca.. Jel imao ko sličan problem? I kada prevučem rukom preko toga oseti se benzin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Septembar 26, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe kao coveculjak nacrtan. Curi ti gorivo tu, imas rupu na rezervoaru. Neko je krpio tecnim metalom, poliesterom, ali mislim da ce gorivo proci. Probaj Reinzosilom da namazes ali prvo isprazni rezervoar i dobro osusi rupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theRealDoctor 6 Napisano Septembar 30, 2015 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bor,Srbija Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja dok nadjem vremena.(A i nisam bio u mogucnosti,jer sam imao XY obaveza)Evo jednog video klipica u vezi motocikla,cisto da se cuje rad masine i vidi vizuelni identitet iste. Ne verujem da je nesto dobar kvalitet snimka,ali mogu da kazem toliko da zvuk uzivo zna da odusevi na dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule4x4 0 Napisano Octobar 1, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Drvar, BiH Motocikl: keeway speed Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, jel neko mjenjao ulje u prednjim vilama, koje ide i koja količina? Za šta služi ono iza zadnjih amortizera, stoji paralelno sa njima u boji motora je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 1, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, jel neko mjenjao ulje u prednjim vilama, koje ide i koja količina? Za šta služi ono iza zadnjih amortizera, stoji paralelno sa njima u boji motora je? Pretraga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Octobar 2, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drustvo , od prekljuce i ja posedujem ovo cudo ,pa aj da se upisem Inace nikad ovako nesto nisam imao 125cc4t ,navikao sam na jace japance,videcemo kako ce se ovo pokazati Naime motor je 2008 god, ima nesto preko 9000 km, zadnji put registrovan 2009 sto bi trebalo znaciti da je tacna kilometraza. Primetio sam da mi se gasi u leru pogotovo kad je hladan (namestio sam ler na 2000obrtaja i sad je ok, inace ne znam kolko treba da bude) i kratko svetlo mi malo radi malo ne moguce je negde kontak ili neka sitnica, kao i kao i pokazivac goriva(ali moguce zbog rezervara koji je potpuno rdjav ) Za ova dva dana presao oko 160 km i prezadovoljan sam ,fino ide i sa jednim i sa dvoje na njemu, deluje mi puzdan,primetio sam da zadnja malo slabije koci , i obrtaljka je malo kilava, ali najvise volim potrosnju .Motor za posao ne moze biti bolji Evo i koje slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Octobar 2, 2015 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 3, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe dobro dosao, a valjda je pre Yamaha a ne Kawa. Ler na oko 1300-1400 i radice ok. Kratko svetlo - mozda sijalica riknula, imao sam tako problem na akuteru, kao udarim po faru ona radi i posle minut ugasi se, mislio sam da je kontakt. Promenio sijalicu i radi normalno. Zadnje plocice skini i malo ih predji smirglom i vrati, bolje ce kociti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Octobar 4, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koju svecicu koristi-oznaku(ngk) i na kolko se steluju ventili za ovo kratko vreme oko 250km napravio , odlicno se ponasa ima svoje neke cake ali se lako covek navikne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EsKoBaR017 10 Napisano Octobar 6, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koju svecicu koristi-oznaku(ngk) i na kolko se steluju ventili za ovo kratko vreme oko 250km napravio , odlicno se ponasa ima svoje neke cake ali se lako covek navikne NGK d7ea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 7, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dominator koristi pretragu. Jel moguce da ste toliko lenji. Stelovanje ventila se pominjao 100 puta i oznaka svecice. Oznaka je D8EA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 9, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan dobro osao kolega, nerece koliko si ga platio ako nije tajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićko R 1 Napisano Octobar 21, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motobikes...s/JTR810-48.JPG Da li bi ovaj lancanik pasovao na keeway speed 125,ako ne koje su mere,koliko lanac ima zuba. Novi sam na sajtu,sve najbolje o keeway-u od maja 2015 do kraja septembra preso sa njim oko 5000 hiljada nikad ni jedan kvar da kucnem u drvo,motor je 2007 ali je tek kupljen 2010,imam sve racune ima cak i servisnu knjigu i disk ja sam treci vlasnik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 21, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ne radi link? imas na prfethodnim stranama sliku lancanika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićko R 1 Napisano Octobar 21, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motobikeshop.rs/Products/JTR810-48.JPG Da li je to ovaj lancanik,crkla mi sijalica koja je 12v 35W Trazi mi decko za ceski zlatan lanac 20e i da ovaj lancanik pase sve ukupno 4200.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 21, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupi i vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićko R 1 Napisano Octobar 21, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pase znaci sve se uklapa?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 21, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo pogledas sliku i odlucis da li pase i da li se sve uklapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićko R 1 Napisano Octobar 21, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/uploads/monthly_09_2015/post-8374-0-93609000-1442919901.jpg http://www.motobikeshop.rs/Products/JTR810-48.JPG Da li sigurno pase da naracujem,na slikama indeticni samo me mere zezaju jel imas iskustva sa lancanikom i merom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 22, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas li ti lancanike i lanac na motoru tvom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...