Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 125

Druze,hvala puno na ovoj informaciji! Pozdrav !

Тај OHV мотор може да иде до 230 кубика, али са цилиндром мораш да мењаш и радилицу. На 125-ци је цилиндар пречника 56,5, на 150-ки је 62 мм, док је ход клипа код оба 49,5 мм. За оних 230 кубика треба ти цилиндар пречника 67 мм и радилица која даје ход клипа од 65 мм.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 5 postova

Pre tri meseca sam kupio Keeway speed 150...ja sam odusevljen s njime...extra vuce...lepo radi...a ono sto mi je najvaznije mnogo malo trosi sto mi je jako bitno jer svaki dan idem na posao i postaje ne izdrzivo zbog cene goriva itd...

Cackao sam malo po forumu i primetio sam da se o njima jako malo pricalo...

Inace imam jedan mali problem a to je;

Kada pritisnem dugme za paljenje on normalno vergla ali nece da se upali...pomerim mu sauh do kraja opet nista isto i bez njega...palim ga bez gasa i sa gasom i nista....stvarno nemam predstavu sta treba da se desi kad se povuce saug...dali je isto kao kod auta kad upali pa da podigne ler pa da se postepeno spusta kako se zagreva...to ne kapiram...jer kad ga verglam iz nekoliko puta on se upali i lepo radi ali nema nikakve razlike u radu dali je pod sauhom ili nije...prima gas extra...vuce...sve je to ok...samo sto nece da upali iz prve nego iz treci-cetvrti put...

• Zainteresovan, 824 postova

Ocisti svecicu, filter vazduha, a mislim da ti ne pali iz prve je sauh ne dize do kraja, sajla zeza. Proveri sajlu sauha sa leve strane kod motora da li dize do kraja sauh, uzmi prstom podigni sauh i vidi jel se dize skroz kada povuces kod rucice.

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: Keeway speed 125

Kao sto ti je focus rekao proveri da li podize sauh do kraja, ako ne to mozes i rukom na karburatoru, videces gde dolazi sajla. A sto se ler gasa tice, ne menja ga. Ler ti je uvek isti. Meni na primer kad ga upalim pod sauhom nece da radi u leru, ako je sauh povucen do kraja.. Vratim ga vrlo malo i onda radi u leru lepo. :)

Meni na primer kad ga upalim pod sauhom nece da radi u leru, ako je sauh povucen do kraja.. Vratim ga vrlo malo i onda radi u leru lepo. :)

Ista situacija sa mojim speed-om, sajla dizala sauh do kraja i tu palo kao mina ali nece da radi na ler pa moram odmah da vratim malo sauh. Tako i ti rashke85 probaj da rukom dole kod motora podignes sauh do kraja i upali motor, kada upali i nece da radi bez gasa onda probaj da vratis sauh malo.

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: soon

Izvinete ja sam novi ( Zoran Kovacevic, Jagodina)

Imam valiku zelju da kupim jedan od ova dva motora.

Pre dve nedelje sam prodao Kymco VISAr50 skoro nov 2700km, samo sam se letos vozio i bio prezadovoljan

nikakvih problema ali zelim malo jaci motoric.

Stvati ovako stoje tip iz Sabca prodaja Kymco PULSAR 125 za oko 1000E preso 7200km ( jos jedna godina garancije) . na slikama izgleda prelepo skoro nov

a iz firme "Milano" - Novi Sad - uvoznik Kymka nude mi KEEWAY STRIKE 125 za 1100e da mi doteraju kuci (Jagodina)

Kada bih znao da je Kymco 100% Ok ne bih se dvoumio ni momenta, ali uvek ima neka sumnja.

Molim vas za bilo kakav savet. Inace STRIKE-a polovnih ima od 500 do 900e polovnih da biras a PULSARA samo ovaj ( mozda i to nesto govori)

Unapred hvala svima

Pozz Zoran , Jagodina

Druze omasio si temu, nije to pitanje za ovu temu. Ovde je samo o Keeway Speed-u. Ja sam kupio nov speed i dosta para izgubio kada sam ga prodao, tako da kupi dobar polovan isto ces se navozati.

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: Keeway speed 125

Izvinete ja sam novi ( Zoran Kovacevic, Jagodina)

Imam valiku zelju da kupim jedan od ova dva motora.

Pre dve nedelje sam prodao Kymco VISAr50 skoro nov 2700km, samo sam se letos vozio i bio prezadovoljan

nikakvih problema ali zelim malo jaci motoric.

Stvati ovako stoje tip iz Sabca prodaja Kymco PULSAR 125 za oko 1000E preso 7200km ( jos jedna godina garancije) . na slikama izgleda prelepo skoro nov

a iz firme "Milano" - Novi Sad - uvoznik Kymka nude mi KEEWAY STRIKE 125 za 1100e da mi doteraju kuci (Jagodina)

Kada bih znao da je Kymco 100% Ok ne bih se dvoumio ni momenta, ali uvek ima neka sumnja.

Molim vas za bilo kakav savet. Inace STRIKE-a polovnih ima od 500 do 900e polovnih da biras a PULSARA samo ovaj ( mozda i to nesto govori)

Unapred hvala svima

Pozz Zoran , Jagodina

Druze, za Kymco ne bih mogao nista da ti kazem. A sto se tice keeway-a ja sam prezadovoljan. Ja sam mog speed-a kupio sa 2000 km predjenih, sada je na 7000 i nesto km. Nikad problem nisam sa njim imao. Jedino sto mi je crkavalo jeste jedna svecica i sijalica u faru, i to je to. :)

• U prolazu, 9 postova

Izvinte sto sam omasio temu, neko mi je predlozio da se raspitam u "kineskoj imperiji"

Izvinte mislio sam da su SPEED i STRIKE slicne masine.

Posavetujete me gde da se obratim tj. koja tema ja za KEEWAY STRIKE 125ccm

U kineskoj imperiji ali ne u temi za keeway speed. Strike je noviji model i nema teme na forumu o njemu.

Posto ne moze da otvoris novu temu pa da pitas (nemas dovoljan broj postova), mozes postaviti pitanje npr u ovoj temi:

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/105337-hitno-vasa-mala-pomoc/page__pid__1682473#entry1682473

pa ako ti neko napise odgovor... Srecno u kupovini

• U prolazu, 9 postova

Ja narucio Keeway STRIKE 125ccm ver. 2103.

Bio bih zahvalan za neki komentar, da li sam pogresio ili je to doro motorce

Pozz Zoran, Jagodina

• Svrati ponekad, 187 postova
  • Motocikl: Qingqi 2D

Da li mi neko može da mi pomogne oko jedne stvari.

Treba mi informacija da li dihtung sa Speed-a 125,150 ili ako neko možda ima info, sa bilo kog drugog odgovara i na moj motor.

Pretpostavljam da je manji, bar sam tako čuo, da je prečnik oko 30mm, ali treba mi informacija iz prve ruke.

Tj, ne znam ni da li je njemu dihtung rešen na usti način.

kod mene je klasičan prstenasti dihtung, spoljni prečnik 41mm.

Evo u prilog i slika mog motora.

dih.jpg

Hvala unapred.

• Drug član, 3087 postova

Владо, не знам од којег другог мотора би ти пасовао дихтунг, Ја бих ти у духу "грунфовања" рекао да сам направиш дихтунг, али свеједно, поглед на издувни порт твог мотора просто ваби човека да му уради "портовање", као да га чујем да цвили у жељи да га почеша фрезер. :jee:

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Pozdrav. Nije me bilo dosta dugo,, potrebna mi je vasa pomoc. Imao sam udes sa motorom i trebali bi mi instrument tabla i far, pa ako neko ima, bio bih mu zahvalan. Hvala.

• Svrati ponekad, 187 postova
  • Motocikl: Qingqi 2D

Ako me pamćenje dobro služi, ima par strana nazad, možda čak i na prošloj, broj od čoveka koji prodaje delove, ima i rasturenih motora, koliko sam razumeo.

• Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova

Drustvo da li je neko otvarao km sat.Ne radi mi lampica za neutral pa sam hteo da je zamenim i usput bih promenio i osvetljenje u satovima pa me interesuje da li se i kako otvara sat i da li moraju da se skidaju kazaljke?

Isto me interesuje u vezi plovka koji pokazuje nivo goriva to jest skala mi ne radi od kada sam kupio motor u stvari ponekad je radila ali vecinom vremena nije sada kada malo promuckam motor u rezervoaru se cuje da nesto lupa pretpostavljam da se taj plovak nekako otkacio pa landara da li moze nekako da se dodje do njega?

Promenio član alex1974

Otvarao sam ja. Moras da odvrnes sajlu iza sata, da ispod sata odvrnes mislim dva srafa koji sat drze za metalnu plocu, povuces sat ka napred zbog bolje preglednosti srafova iza sata, pa onda da odvrnes iza sata znaci zadnji deo sata srafove krstase i skines poklopac, malo teze se svlaci i posle rukama iscupas sijalice (videces zice i na kraju zice guma koja je uglavljena u sat, na toj gumi je sijalica), znaci ne skidas prednji deo sata gde su kazaljke. Mozes jedino promeniti pokazivace pravce te sijalice u npr plave led, ako promenis sve sijalice u plavo nocu se slabo vidi sat koliko ides brzo.

Za plovak u rezervoaru AKO JE DO NJEGA ne znam kako se dolazi.

Mera stelovanja ventila kod 150ica 0.10 - 0.15 (usis - izduv).

• Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova

Ok,hvala,ja sam mislio da promenim osvetljenje satova sa belim led trakama?Zato ne znam da li se skida prednji deo sata to jest da li se vade kazaljke?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja