philipsu93 11 Napisano Jul 9, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne izgleda tako lose i sirina je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jul 10, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas sam ugrabio da ga malo slikam,onako bzv..nisam ga jos oprao,malo cu da ga poliram i sredim da sija Mozda bi bilo lijepo da mu stavim one trakice na felnama - plave boje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 10, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se guma ponasa u krivini, jesi li je testirao? Zbog sare mi se cini da nije za obaranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 10, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan I meni izgleda guma losa, jeste cena primamljiva ali ako cu da uvek oprezno i sporo onda je nebi uzeo nikada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fica 25 Napisano Jul 10, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Guma je 3.25-18 tj. standardnih dimenzija. Guma se ponasa isto kao i fabricka cak i bolje. Evo bas pre neki dan isao sam na Divcibare sa motorom i kada sam se vracao malo sam ostrije vozio nizbrdo po krivinama i nijednom me nije izdala. A da i dosta se bolje pokazala po kisi nego fabricka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 10, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da je sara uska pa sam zato mislio da nije za obaranje.. A kakva je ovako, vise plasticna kao fabricka ili vise gumena... Nego sad mi pade na pamet, koji joj je brzinski koeficijent ili kako se ono vec zove, tj do koje max brzine moze da se vozi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 11, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probacu gumu onda kada mi se ova izguli, to je dzabe za te pare. Kupio sam fabricki auspuh od 150ccm, malo je zardjao (cime da skinem rdju?) pa ga secem i prepravljam, prvo cu probati sa vecom unutrasnjom cevi koju vec imam da nabudzim, ako bude glasan sto i hocu ali ne mnogo ostavljam ga tako. Okacicu proceduru i sta sam radio i snimak na youtube obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Ajde nekako se dogovorite i skrpite se sa parama pa da dodjete na more u Herceg Novi - primorje Srbije , mozete i krajem avgusta jer je tada kod nas prvi moto susret u organizaciji MC Cruzera ...bilo bi fino druzenje jer ce da dodje dosta nasih Srba,a mogli ste i vi nekako jer necete mnogo potrositi na gorivo jer se svi hvalimo kako nam malo trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fica 25 Napisano Jul 12, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da je sara uska pa sam zato mislio da nije za obaranje.. A kakva je ovako, vise plasticna kao fabricka ili vise gumena... Nego sad mi pade na pamet, koji joj je brzinski koeficijent ili kako se ono vec zove, tj do koje max brzine moze da se vozi? Guma je vise gumena nego plasticna kao fabricka.To sam bas primetio kada vozim po kisi dosta se bolje ponasa motor. E da pogresio sam guma je Trayal a ne tigar ako nesto znaci. Nisam nasao nigde brzinski koeficijent,posto verovatno japaner ne moze da ide tj gura brze od 20 na sat . Ja ga vozim svaki dan oko 80-90 na sat kada idem na posao i za sada nisam imao nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skinut tocak , i nosim ga sutra u NS da ga isprave Neki auto servis (vulkanizer) Srdanov , vrsi popravke svih vrsta felni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Speedom na more u Grcku???Mislite nemoguce...razuvericu vas...Moguce je Dosao sam jutros bio sam 7 dana,dobio gratis putovanje u Mestu Sarti,na Srednjem Prstu Halkidikija..Nudili su mi opciju da idem autobusom naravno karta je bila 60e ,posto prevoz nije ulazio u letovanje...pa sto dam za neki autobus u kojem cu da se guzvam sa masom ljudi,da stojim na granici satima i cekam red..E pa ovako...kupio sam bocne torbe.spremio medjunarodnu,kofer vec imam,i tank torbu,stavio Navigaciju,i spojio na punjac koji je pravio Herr Bane natovario Kivija i krenuo u 20:00 stajao sam na svakih150- 200km.sto zbog sebe,sto da oladim masinu.mada je vetar pirkao i to lepo pa je imao lepo hladjenje .isao sam nocu.verovali ili ne...toliko sam bio srecan da ni jednog trenutka nisam bio umoran niti bilo sta...Do mesta Sarti ima oko 720-730km zavisi ako se ide obilaznicom ili kroz centar Soluna....1600km sam presao...Bilo mi je tesko da sednem na motor i krenem sto zbog straha da se nesto ne desi...ali kad sam seo..sve se vratilo na svoje i srce je reklo dalje. .ISAO SAM IZKLJUCIVO DESNOM TRAKOM UZ LEVO GAZISTE Trake..jer su najmanje sanse da se probusi guma.Prvo mesto gde sam stao je bila pumpa Aleksinac OMV tu je bilo proveravanje pritiska u gumama,i hladjenje masine i dospipanje goriva,i naravno pijenja kafe....nemogu vam tacno reci koliko goriva sam potrosio ali po mojoj racunici i parama bilo je oko 36-37Lgoriva...prosecna brzina voznje bila je oko 70-80 preko toga nisam isao nigde Lanac sam podmazivao u Grckoj..U Vranju sam se iskljucio i isao na prelaz "Prohor Pcinjski"jer na Presevu ima guzve...to iz iskustva znam ......u Kumanovu sam Nasuo Pun rezervoar do cepa stao sam do Hotela Romantiq kod velesa,popio kafu malo odmorio uz bazen i nastavio etapu ...naravno ne izostavni je deo bio da stanem kada se autoput razdvoji oko brda kod bogorodice da se Pomolim i zapalim svecu za zive i mrtve.i nastavio turu...stao sam u Demir Kapiji da se protegnem,izvrsim nuzdu i malo predahnem,nekih 45min,,i nastavio autoputem ka Gevgeliji......na Evzoniu sam prosao bez gledanja pasosa,za divno cudo grk mi je rekao sretan put i cuvaj se momce sto me iznenadilo,kada sam uzao u Grcku obuzela me neka sreca nevidjena,na granicnom prelazu ima Kafic gde sam odmorio pojeo sendvic i nastavio put.na oko 50km od granice ima iskljucenje za solun-ring road..dosta ljudi omasi skretanje jer samo stoji znak Izlaz sa motoputa,ali sada su postavili tablu tako da je dobro...koliko toliko sam se oslanjao na navigaciju..uglavnom znam put napamet jer sam dugo godina letovao u Grckoj dok sam isao sa roditeljima pa put znam napamet..za Putarinu u makedoniji sam dao 5e razmenili su mi pare u Denare na prvoj naplatnoj rampi...Kada sam sipao gorivo na pumpi Ultimate motor se preporodio nisam mogao da verujem koliko je nase gorivo lose toliko me je iznenadilo da sam doneo 10L iz grcke...Takodje sam proveravao dali trosi ulje..naravno NI GRAM nije potrosio..sto znaci da je Vozac glavni faktor svih kvarova na motoru...to vam je primer kako da se ophodite prema vasem speedu ...sto ga cuvate vise duze ce vam trajati....Jedino sto je smor ici 70-80 ali sta da se radi...u Sarti sam dosao oko 7 ujutro.mislio sam da sam zakasnio naspram autobusa,medjutim ispostavilo se da su kasnuli 3 sata jer je bila neprikosnovena guzva na Presevu...Letovanje je proslo kako je proslo sve u svemu Dao sam 100e na putne troskove i 200e sto sam potrosio ovako najvecim delom na free shop jer sam imao hranu u smestaju jer se radilo o hotelskom smestaju..kupanje zezanje,svaki dan i naravno divan pogled na Svetu Goru i Pravoslavne Manastire...u Povratku smestaj smo napustili u 10 ujutro medjutim suludo bi bilo ici po zegi i sparustini..ostao sam taj dan na plazi ceo dan istusirao se uvece i krenuo oko 19:00 dosao u free shop nakupovao se parfema,i koje kakvih sitnica,Verovali ili ne Ali Moje Stvari su stale u Jedan obican Ranac .Od osnovnih stvari sto sam nosio,bile su vreca za spavanje,alat,rezervna svecica,sprej za lanac,prva pomoc,sprej za krpljenje gume .oko 4L vode ka tamo.i ka nazad,naravno oprema,poneo sam i jaknu ali nije bila potrebna,vozio sam u pantalonama,rukavice,kaciga,pojas,potkapa,stitnici za laktove i kolena...jaknu sam obukao u Grdelickoj Klisuri jer tamo se temperatura spustila na 17 stepeni po GPS-u uvece tako da nije bas bilo prijatno za duks...sve je proslo izvandredno..i naravno moram da napisem VELIKA PREPORUKA ZA FABRIKU KEEWAY i Model Speed 125..moze da preferira svim jacim markama bez problema samo ako se odrzava kako treba..prosecna potrosnja mu je bila 2.5L Motor ce biti stavljen na prodaju krajem sezone zbog kupovine Suzuki Banditado tada cu se sit navozati..i sad na Kilometar satu ima 7959km ..ida...U Nedelju idem u Aqua Park u Arandjelovac,ako je neko zainteresovan za dobar provod,neka se javi u PM....icice nas 3 ca sa motorima...Ulaznice ne placamo-ako se ide preko mene....Brat mi radi tamo i bicemo uvedeni za dzabe pa sad se javite :)osim ako nas ne spreci vremenska prognoza ...izvinjavam se na losem pravopisu..malo sam umoran,ali cisto da vas ispostujem i podelim neke lepe stvari sa kolegama 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 13, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na avanturi, jesi li gledao mozda cene smestaja/hrane, koliko je bila putarina kroz grcku, moze neki spisak troskova? Neka zamerka za speeda vetar i tako to? Ako si imao fabricko sediste verovatno ti trnulo dupe a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan SVaka ti chast...za ovako lijepo i dobro putovanje...mogu mislit kako si uzivao u voznji i tamo i ja planiram da idem nedje malo dalje sa svojim kivijem 125,ali nikako da nadjem neko drustvo,jer bi mi bio preveliki smor da idem sam i danemam sa kim odmorit i popricat...svako kuka kako se nema para za bilo sto a ne za neko putovanje...(onda prodajmo motore i leizmo kuci citav zivot,nemojmo nista lijepo pogledat i nidje da ne idemo) ... ako neko planira da ide na neko putovanje slicno ovome ...neka se javi da se dogovaramo a i mogli smo se nac nas par sa istim motorima da opalimo nedje malo dalje ?? I mene bi interesovalo da li ti je bio pretvrdo fabricko sjediste,mada mislim da nije jer si odmarao svakih 150-200 km,a toliko sam i ja prelazio u komadu bez problema ? da li ti je bilo tesko voziti sa toliko stvari u povratku ,kako se ponasa kad je malo opterecen ? Daj neke fotografije sa tog putovanja,,da i mi malo uzivamo u slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam naravno...ja 15 godina idem u Grcku i svaki put mi je sve smesnije sta nasi turisti placaju preko agencije a koliko je ustvari dole.jer ja sam sa mojima isao stalno na Blef i ne preko agencije...Primera radi...da nebi sada Diskriminisao neku turisticku agenciju necu reci ime..ali 10 dana za 2 osobe je bilo 500e preko agencije to su mi pricali momak i devojka na plazi i nisu imali klimu...kod iste te osobe i kod iste te zene pola kuce je zakupila agencija pola je njeno sto ona sam rentira ona izdaje smestaj na 2 nedelje za 400e a dala bi i za 370 jer je kriza...cena hrane kao hrana po restoranima tipa Giros,Suvlaki nema puno razlike u odnosu na proslo godisnje cene....Giros je oko 2e Suvlaki je oko 2.25,Chiken giros je malo skuplji tipa 2.05e ....mada ako se ode u neki restoran malo dalje od obale,nadje se giros iza manje pare tipa 1.5e Sto se tice Super-Makreta cene su Daleko slicne ovim nasima,pa cak u neku ruku Jeftinije...Mleko je 1e ono vece ima ga iza 0.85centi ono manje Hleb je 0.5e..to su namirnice koje nam pariraju dok Recimo Slatkisi,ili neki Dezerti su dosta Jeftiniji..Secam se bila je Konzerva kao Stapica punjenih kremom za 0.85centi sto je daleko jeftinije nego kod nas toga nema ispod 200din..Sokovi su Jeftiniji tipa Konzerva koka kole,sprajta je 0.48centi u flasici su malo skuplji,ali evo dacu vam primer Kupio sam Paket Limenki 6 komada na Snizenju FANTA VERIDA inace mnogo dobar sok koji nece izaci kod nas jos 5 godina..Radi se o soku Fanta gazirana Jabuka i platio 2.15e-Ceo paket ..ima i vecih paketa i oni su dosta jeftiniji...u Hotelskom Smestaju sam imao Dorucak i Veceru za rucak sam se snalazio sam.mada nije bilo potrebe jer im je Dorucak toliko golem-Svedski Sto da ono nema potrebe nesto ponesem u apartman pa stavim i frizider nesto kupim..uglavnom sam praivo neke sendvice sebi za rucak ili kupim giros..Sto se tice troskova puta..pa ovako : Putarinu u srbiji nisam placao jer je poprilicno skupa a nisam teo da se rasipam parama,nikad se ne zna za sta bi zatrebale ..takoda sam se svercovao iza kamiona i kad prodjem naplatnu rampu zaobidjem kamion s leve strane jer je policija bila u kucicama sa desne strane ..Putarinu u Makedoniji iznosi oko 5e ili ti 320denara u oba smera...postoje 3 naplatne rampe ka tamo i ka nazad....Troskovi goriva su me izasli oko 50e..mada je u Makedoniji Dosta Dosta jeftinije oko 65denara po litru ili ti nesto vise od 1nog eura...u povratku sam sipao na Mak Petrolu 100S Gorivo 100oktansko i motor je radio i isao 3x bolje ...Iako sam bio poprilicno natovaren..gorivo je trosio manje kada je sipano u njega kvalitetnije...Sto se tice puta kao puta..Put je dosta dosadan i smoran kroz srbiju do ulaska u grdelicku klisuru..i tada krece avantura...brzina je tu ogranicena na 60-80 km/h...i na celoj Etapi od silaska sa autoputa do vranja ima 3-4 mesta gde je dozvoljeno preticanje a ima 60ak km..tako da sam preticao preko pune linije jer neki ne sposobni vozaci nisu smeli kamion da preticu ili kad dodje preticanje iz suprtonog smera ide neko...tako da sam malo rizikovao....morao sam malo i da me Mine zelja da ga proteram pa sam ga kroz grdelicu terao i 110 sto nije predstavljalo problem jer je imao savrseno hladjenje jer je temperatura pala na 15 stepeni nanekim delovima u proseku bilo je oko 17...Svoju etapu sam stopirao u Motelu Dzep posle predejana oko 14km tu sam Sustigao autobus sa kojim sam trebao da idem,ali nisam...iako me je on bio zaobisao ranije negde kod Aleksinca a stajao je i on i ja..ali opet kad se izracuna on ide 100km a ja 80 pa i mora da me sustigne..iz Motela dzep sam krenuo pre njega..ali sam prethodno napunio stomacne rezerve "Munuo"sam jednu Karadjordjevu.i nastavio put....Posto nisam isao na Presevo jer znam da ima guzve uvek (iz iskustva) isao sam na Prohor samo sto sam se iskljucio sa magistralnog puta prvo sam se zacudio niko da me zaustavi 350m nakon mog iscudjavanja Zaustavilo me Policisko vozilo Rutinska Kontrola navodno zato sto ima puno siptara koji prenose Drogu u tom delu..medjutim kad je video da dolazim iz Beograda i da idem na more pustio me je bez pogovora...samo je pitao kako uspevas sa ovim da putujes..ja sam mu odgovorio...Svako vozi ono sto ima....i tu se nasmejao nastavim put penjem se uz neko brdo posto je manastir Prohor Pcinjski dole u podnozju u brdu...stanem malo pogledam vidim sta ima,prekrstim se i nastavim..Na granicni prelaz dolazim nema nikoga DA NAPOMENEM :OVAJ PUT JE DUZI 25km ALI VREDI ICI JER 25km se brze prodje nego 3-4 sata stajanja....Cekao sam jedno 5min da neko izadje iz Policiske Kucice i na kraju sam svirnuo i izasao "toliko o tome koliko ljudi prodje ovde" video pogleado je tablice i rekao "pichi" sretan put...u makedoniji isti slucaj takodje 500m je udaljen prelaz od prohor pcinjskog i samo jedna rampa...odatle put nastavlja ka Kumanovu i put je malo losiji ali nista strasno zna to i gore da bude "PAZNJA" put je slep u smislu nema oznaka nema horizontalne signalizacije nema nicega i samo jednom 25m ispred mene Skretanje pod UGLOM OD 90stepeni uLevo pa onda Desno...dosta tragova kocenja i dosta izletanja tu ima.......u Kumanovu sipao gorivo i nastavio put Posle skoplja dolazi se do Razdvajanja Autoputa oko Brda i krece magistralni put u duzini oko 80ak KM na oko 30km od razdvajanja dolazi se do mesta BOGORODICA dole u klisuri na reci Vardar ima Crkva i Manastir..a gore pore puta..Klupica i Ikona ikao mala crkvica gde se zapale svece,preko puta toga tj predje se put ima Cesma gde tece sveze izvorska voda i ledena "ko tastino srce" tu sam malo predahnuo i nastavio put...nesto sam se razmisljao posto nema kola reko garant nije bilo guzve isao sam duzim putem autobus me sigurno zaobisao jos odavno..nastavljam ja put Ka Demir Kapiji gde sipam gorivo na mak Petrolu...Onaj ko se usudi da putuje nocu neka Obavezno Sipa gorivo po izlasku iz Srbije jer ako nezna gde ima pumpi koje rade nocu lose ce da se provede...uglavnom u Makedoniji je Put Dosta losiji na Autoputu dosta je razvaljen,dosta ulegnuca..jako malo oznaka policije ima na svakom cosku hvataju ove sto voze brze i hvataju ih na zicer kao ogranicenje 100a nema znaka da je 120 itd itd...po izlasku iz Klisure i predivnog Vardara,krece opet autoput uz to i malo penjanje kao uz Begaljicu malo blaze ali izugrao je 70 uzbrdo iako sam ga malo zaleteo sa 90 ...racunajuci na to da je Motor bio na tovaren sa oko 40ak kg tereta i nije imao tako Aerodinamican Oblik zbog bocnih torbi i kofera i pre svega moje Siluete od 2m ...dosao sam na granicni prelaz Gevgelija...ima dosta Kockarnica Hotela,itd itd Nocnih Dami sipao gorivo jer je u Grckoj Cena goriva kao i kod nas pa nisam teo da se rasipam parama a mogu da ustedim jer odatle tj od EVZONIA DO SARTIJA IMA oko 200km to mi je oko 4L-5L goriva i nazad toliko Taman skoro pun Rezervoar bi potrosio na to...i tako je i bilo Nastavio sam put Stao na obliznju Veliku Selovu Pumpu posle Evzoni-a(GRCKI GRANICNI PRELAZ) Tada je krenuo i onaj Tropski Vetar inace malo da se nasalim sto bi "SURDA REKAO" u seriji Vruc Vetar"Kada me Opali ono Grcko Sunce i Vetar...Tacno po ulasku u Grcku Prestale su me sve muke iako mnogi ce misliti "Utrnula mi zadnjica" toliko sam bio srecan da nisam ni razmisljao o tome..a i bilo je dosta stajanja tako da sam savrseno Udobno Putovao...Bilo je I Pevanja jer sam slusao muziku(Naravno Kolonija)bjelo dugme itd itd).pa sam se presmestao sedeo malo pozadi pa stavljao noge na korman sve u svemu nasao sam neku zanimaciju..na 60km od Granicnog Prelaza ima Skretanje za Takozvani "RING ROAD" buduci da poznajem Te krajeve i Solun iskljucio sam se na obilaznicu ali sam preko nje usao u Centar Soluna do Aristotelus Placa i seo uz obalu Egejskog Mora Poprilicno topao osecaj i dirljiv da budem iskren malo me i Rasplakalo ali Ipak to je Sreca i emocije ... Doruckova sam Giros Naravno u 4 ujutro i malo iskulirao i odmorio provozao se gradom i nastavio turu dalje..isao sam Moto putem jer na tom deliu nema Autoputa..doduse autoput je..ali ogranicenje na 110 tako da tu nema naplatnih rampi ali se planira uskoro.po Izlasku iz Soluna Dolazi se do Raskrsnice gde put Vodi PREMA VASILIKI,GALATISTI I SKRETANJU ZA POLIGIROS i Centru Halkidikija i odatle ka Srednjem prstu Sitoniji,ili Put Delimicno uz Obalu i Razna poznata turisticka mesta kao sto su "Nea Kalikatreia" "Nea Plagija" "Nea Mudanja" cuveno mesto odakle se ide ka Prvom prstu Halkidikija tzv kasandra i poznato po tome sto je more sa jedni i sa druge strane puta i ima plaza prelepo i ona boja Tirkizno plava..Tako da sam odlucio da idem ka Vasiliki i centru Halkidikija i onda da se samo spustim dole do magistralom...jer sam Najlepse teo da ostavim za kraj...Tako je i bilo Uveliko je krenulo da Svice..pa mi se malo i pridremalo ali i za to sam nasao lek...Posto imam Navigaciju tzv POCKET PC ..dzepni Racunar MIO PC..na nejga sam stavio neke filmove izmedju ostalog i Vruc Vetar..gde me je Surda Zasmejao i razbudio malo sam dizao akcigu na Teme da me vetar razbudi..po dolasku na Sitoniju put se racva na levo i desno za levu obalu sitonije u desnu...Desna obala gleda ka Kasandri a leva ka Polu ostrvu Atos znaci idemo levo i cuveno letovaliste Sarti..prolaze se predivne plaze Vurvoruoou i Orange Beach..kucaj te na guglu i videce te sta je lepota..a nema hotela,kafica,restorana nego divlja placa koju dnevno poseti oko 5000 ljudi naravno tu sam stao i prvi put se okupao bilo je oko 6 i 15 prvi kupaci su krenuli da dolaze...odatle do sartija ima 30ak km i to sam spicio na brzaka bilo je oko 7 i 20 kad sam dosao prosao sam kroz ceo sarti Nigde autobusa kojim sam treba da idem i cekao cekao autobus gde mi je vozac rekao de ce doci gde i cela grupa sa vodicem i gde ce nas smestiti...otisao na plazu iskupao se More Kao staklo a pogled predivan ka Ostrvu atos i Hilandaru itd itd...oko 9 me uhvatio neki dremez teski...i taman da zadremam vidim autobus koji je kasnio iza mene 3 sata jer je bio prekid rada na granici i ogroman zastoj za Spora vozila-Kamione i autobuse.....tako da sam dobro prosao smestili su me u apartman..naravno Daljinski od klime su mi uzeli..ali to za mene nije predstavljalo problem za 40sekundi klimu sam upalio i bez njega tu je poceo odmor...buduci da sam imao pola rezervoara motor sam ostavio da odmara i gorivo da imam do makedonije....tamo sam nasao i Rentu Motora xaxa ne zvao se ja Stefan bilo je jace od mene i iznajmio sam motor Bila je to Naked Hondica 125 kubika kao skuter ali je imala menjac bez kvacila na koju foru ne znam uglavnom brzine sam salta bez kvacila sa motorm sam obisao celo poluostrvo 2gi dan planirao sam da odem do svete gore no nisam teo da trosim pare..mada sam trebao no nema veze drugi put...Preliminirao sam u glavi da produzim smestaj i doplatio bi ma reko nebih onda bi vozio do nazad sa minimumom para i nisam teo...buduci da sam po malo bio Alav da ne odem u Aqua park najveci u evropi u solunu grupa iz autobusa je isla sa autobusom pa sam im se pridruzio 5 ti dan..posledni dan iskupao sam se ceo dan iako smo bili izbaceni iz Smestaja u 10;00 a autobus je njihov kretao u 16:00 ja sam ostao jos da se kupam..oni su imali neko stajanje u solunu pa sam ih prestigao i ka putu ga granici su me obisli opet ista prica granicu Evzoni sam presao brze nego oni"provlacenej stil" posle toga stao asm u Free Shop i isteraso bukvalno skoro sve pare na zezazncije te sam opet natovario motor sa slatkisima,i raznor aznim glupostima parfemima,sto cigarama za moju devojku i nekim njenim dzizabidzama buduci da sam krenuo ranije nego ka grckoj stigao sam ranije u Beograd..Stajanja su bila ista..ali mi je put bio zamoran jer sam se vracao u MRTVU Drzavu... izvinjavam se na izrazu ali sustina je takva pa nisam imao nadu kao kad sam isao do letovalista..Stajao sam na isto mesta mozda cak i malo vise...tada sam osecao umor na svojoj zadnjici ali dobro...Sta da se radi ...Dosao sam u Beograd tuzan ali nema veze Sledece godine icicu o svom trosku i zao mi je sto ove godine nisam skupljao pare za letovanje da idem na 2-3 nedelje nego ovako na 7 dana i to nebi ni isao da nisam dobio letovanje za dzabe..Sad sam shvatio da vredi raditi za ovavku Avanturu...Kiwiju sam Zahvalan sto je bio dobar prema meni.tako i ja prema njemu..inace Upoznao sam ga sa jednom Lepom Damom Yamahicom u Grckoj grkinja je vozila pa smo se upoznali na plazi Doticno ime necu odati jer bi bola Foruma popadlo u nesvest kad bi videlo devojku ..Takodje sam i prao motor u grckoj malo sa njihovom vodom bez kamenca .no da Saberemo troskove Putni Troskovi 110e(GORIVO PUTARINA I KAFENISANJE) Na Hranu sam dao (oko 90e za 7 dana buduci da sam imao Dorucak i Veceru)-u ovo racunam i pivo svakodnevno na plazi i lezaljke (lezaljke se ne placaju) ali se kupi pice pa uz pice ide i lezaljka i 100e sam dao u Free Shopu i ostalo mi jos 50e koje sam stavio u Stek za sledece letovanje a sad polako skupljanje do sledeceg leta...Sa Kiwijem necu ici ...Verovatno ce biti Suzuki Bandit ili Kawasaki KLE 500..ali sigurno je da kad bi nasao Kiwija od 250ccm ili 400 da bi ga kupio i bez pogovora isao sa njime SLIKE NECU DA OKACIM JER NEKIM CLANOVIMA SMETA MOJE POSTOVANJE KAO STO JE "Fokus2005"i kacenje slika -Teranje sa teme tako da ne zelim da mu Remetim Forumu ...iako ovaj forum drzi moj dobar prijatelj i bivsi instruktor Jasminko Vir tako da bi ja mogao njega da oteram nego sam fin pa ne komentarisem tudje postovanje koje me se netice..a o slici sa skupa se on pobunio a niko ga nista nije pitao Tako da ko zeli slike bas neka me doda na fb tamo ce dobiti sve jos detaljne informacije :)Ako ima zaintersovanih za nedelju Aqua Park Arandjelovac idem Kiwijem sa jos jednim Drugarom javite se..Ulaznicu ne placamo,ulazimo preko burazera koji radi tamo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 13, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Haha ti nisi normalan koliki ti je post, iskreno ja ovo ne mogu da citam, treba mi 20min. Privremeni snimak novog zvuka auspuha samo proban jer jos nije zavaren, zalepljen selotep trakom. http://www.youtube.com/watch?v=DjD1qxBq1dw&feature=youtube_gdata_player Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 13, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Vala bas je dug post ali ga procitah sa velikom paznjom.. Kazi mi samo na onom mestu gde si se prvi put okupao rano ujutru na divljoj plazi, moze li tu da se kampuje? .......... Izgorece ti traka, vezi zicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 13, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi izgoreti, zalepio sam traku samo da ga upalim i nista vise, necu ga voziti nisam lud, a i azbestno platno neda da se zagreje brzo. Ovaj fabricki se zagreje odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 13, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan daj neke slidze, ako ne ovde bar u putopisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas kupio i jednog speeda za delove. Kupljen od clana Bambyle,masina rasturena skroz,ostalo manje-vise ok(stojao je godinu dana,pa ima korozije,malo ogrebotina itd,ali nista strasno). Sad mogu mog da kompletiram(cizma vile,rucica kvacila,kocnice,ona metalna varena rucica,i jos neke sitnice),a ostalo ide najverovatnije u delove. Sutra cu da ga uslikam,pretpostavljam da mnoge interesuje kako nase masine izgledaju iznutra(bar je mene interesovalo,a nigde nisam mogao da nadjem nikakvu sliku). Ja sam pokusao danas da mu sklopim menjac,cisto onako(najverovatnije od masine nema nista)da naucim i to,medjutim mnoooogo bre komplikovano El ima neko mozda neki snimak sklapanja neke 4T 125-ice?Ja sam odavno negde naisao na neki snimak kako neku,cini mi se hondu,sklapaju od pocetka,i sve snimano znaci od pocetka(svi zupcanici poskidani itd)pa dok nije cela masina sklopljena. Bio je neki jbmliga koji jezik u naslovu,i zato i ne mogu da ga nadjem nigde,pa ako neko ima nesto slicno ili mozda bas njega bilo bi dobro da ga okaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 14, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Za koliko si ga uzeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jul 14, 2012 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas kupio i jednog speeda za delove. Kupljen od clana Bambyle,masina rasturena skroz,ostalo manje-vise ok(stojao je godinu dana,pa ima korozije,malo ogrebotina itd,ali nista strasno). Sad mogu mog da kompletiram(cizma vile,rucica kvacila,kocnice,ona metalna varena rucica,i jos neke sitnice),a ostalo ide najverovatnije u delove. Sutra cu da ga uslikam,pretpostavljam da mnoge interesuje kako nase masine izgledaju iznutra(bar je mene interesovalo,a nigde nisam mogao da nadjem nikakvu sliku). Ja sam pokusao danas da mu sklopim menjac,cisto onako(najverovatnije od masine nema nista)da naucim i to,medjutim mnoooogo bre komplikovano El ima neko mozda neki snimak sklapanja neke 4T 125-ice?Ja sam odavno negde naisao na neki snimak kako neku,cini mi se hondu,sklapaju od pocetka,i sve snimano znaci od pocetka(svi zupcanici poskidani itd)pa dok nije cela masina sklopljena. Bio je neki jbmliga koji jezik u naslovu,i zato i ne mogu da ga nadjem nigde,pa ako neko ima nesto slicno ili mozda bas njega bilo bi dobro da ga okaci Sigurno mislis na ovaj klip 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cekajte ljudi, gde ima ta guma da se kupi u BGu, sad sam zvao GP shop, kazu da nemaju... I jel na kraju Trayal ili Tigar? trayal ima katastrofalan sajt, i uopste gledano ne mogu na netu da nadjem nikakvu informaciju o tome sta je u ponudi.. i poslednja stvar, za zadnju gumu koje su dimenzije za speed 150? znam da bi trebalo da je 3,25 - 18, ali da li moze i 3,50 - 18? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nesicu,pazi ovako...tamo nije KAMPPARK ali ljudi dolaze sa kamp kucicama,razapinju satore itd itd,a nema nigde zabranu..a ti na svakoj plazi mozes da rasiris sator niko ti ne brani nije to CG samo ono po meni malo se zavuces negdesastrane Ako Oce neko slike da gleda okacio sam neke na Fb...dodaj te me Stefan UF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan 75eur je Pirelli city demon u guevari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas kupio i jednog speeda za delove. Kupljen od clana Bambyle,masina rasturena skroz,ostalo manje-vise ok(stojao je godinu dana,pa ima korozije,malo ogrebotina itd,ali nista strasno). Sad mogu mog da kompletiram(cizma vile,rucica kvacila,kocnice,ona metalna varena rucica,i jos neke sitnice),a ostalo ide najverovatnije u delove. Sutra cu da ga uslikam,pretpostavljam da mnoge interesuje kako nase masine izgledaju iznutra(bar je mene interesovalo,a nigde nisam mogao da nadjem nikakvu sliku). Ja sam pokusao danas da mu sklopim menjac,cisto onako(najverovatnije od masine nema nista)da naucim i to,medjutim mnoooogo bre komplikovano El ima neko mozda neki snimak sklapanja neke 4T 125-ice?Ja sam odavno negde naisao na neki snimak kako neku,cini mi se hondu,sklapaju od pocetka,i sve snimano znaci od pocetka(svi zupcanici poskidani itd)pa dok nije cela masina sklopljena. Bio je neki jbmliga koji jezik u naslovu,i zato i ne mogu da ga nadjem nigde,pa ako neko ima nesto slicno ili mozda bas njega bilo bi dobro da ga okaci Sigurno mislis na ovaj klip To je taj,puuuuuuno hvala Nesic1:za 200e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...