brankoXM 739 Napisano Jul 12, 2011 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari,da se pohvalim od juce sam vlasnik aprilia atlantic 500 maxi skutera,zamolio bih drugare koji voze taj model a i sve druge koji mogu da pomognu,da uradim aprilijici servis,znaci zanima me dimenzije kaisa i gde ga nabaviti,takodje filter ulja,vazduha(ukoliko se on pere onda ne treba) ,takodje bih promeno komplet kvacilo varijator rolnice itd...takodje koje ulje trosi po specifikacijama ili koje najbolje koristiti...malo sam bio preopsiran ali shvaticete nisam vozio apriliu dosad pa nisam upucen..inace mehanika mi nije problem da sve te zamene odradim sam,stavise tako bih najvise i voleo..hvala unapred:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Jul 13, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan KOMPP batajnica, poslovno, brzo ocena za radnju 5+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 945 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan KOMPP batajnica, poslovno, brzo ocena za radnju 5+ Zvao sam ih juce nemaju filter za vazduh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Jul 13, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan onda markos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Jul 13, 2011 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan hval ljudi za pomoc..moze li neki brojevi telefona,sajtovi i slicno,samo ime prodavnice na znaci mi puno...pitanje za vlasnike 500-tke,kako ste zadovoljni motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano April 25, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto spamujem temu,zanima me jel ima neko ko vozi AA500 a da je iz Nisa a da ga ne mrzi da pogleda jedan motor? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...