acim 765 Napisano Jul 15, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, biće još slika, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Jul 17, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si sve ovo sam slikao!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 17, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, što? A tek da vidiš paddock girls Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Jul 17, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se sve sabere ja u životu nisam napravio ovoliko slika! Nego, jel ti se ide opet u Brno? Dobio sam kartu za MotoGP, pa da ne idem sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 17, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ih bar još dva puta ovoliko, samo ne stižem da postavim slike od nedelje. Na MotoGP bih išao, naročito ako bi i meni izboksovao kartu, ali onu za ulazak u paddock i pit Šalim se, stvarno planiram odlazak sa nekim društvom i mogli bi i tebe da planiramo, pa da te pokupimo ili u BG ili u Budimpešti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Jul 17, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Biću u Budimpešti, ako bude mesta u autu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljamo sa pričom Posle onako dobre večere čekalo nas je tridesetominutno pešačenje do auta, tako da smo u hotel stigli oko 1 sat posle ponoći i to poprilično umorni. Narednog dana je ponovo usledila poseta pitu. Pre glavne trke dva stunt vozača su pokazali svoja umeća: Melandrija i Laveryja nije bilo ni od korova: Ostali vozači su se takođe sakrili: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristio sam ovu priliku i pribavio sebi nekoliko lepih uspomena: Nažalost, podijum je bio ograđen sa svih strana, a radnici obezbeđenja su nas pomno promatrali Naravno, tu su bile i paddock girls Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak ove priče nije iza kulisa, već sa tribina. Dakle, prvu trku smo gledali sa tribine pored glavne i osim starta i velike brzine prolaska pored iste, ništa drugo nije interesantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Drugu trku smo posmatrali sa daleko bolje pozicije, oznaka C na mapi: Tu se nalazi veći broj krivina i gledanje trke na ovoj lokaciji je svakako najinteresantnije u Brnu, pa vam toplo preporučujem. Evo i slika: Melandri i Biaggi su se majstorski ganjali na obe trke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 20, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, tu su bile i paddock girls Najbolja slika od svih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, bravo kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...