Stufy 0 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se predstavim, Stefan iz Beograda. Sto se dvotockasa tice volim cross/enduro i chopper/cruiser tipove motora. Imam bas malo iskustva sa motorima, oko 400km voznje sa menjacem. Nisam posedovao motor (samo pola i to jako kratko ). U dvoristu m istoji ocev Sprint Apolo 250 ali ga ne vozim radi ocuvanje mira u kuci . U planu mi je da uzmem motor izmedju 125 i 250 ccm i to je glavni razlog sto sam se registrovao na ovaj forum posto vidim da ima puno korisnih informacija i pre svega licnih iskustava. Od "nemotoristickih interesovanja" bavim se nautikom i veslanjem, drzim egzoticne zivotinje i off road voznjom, po zanimanju student biologije. Toliko od mene i sigurnu voznju vam zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2713 Napisano Jul 7, 2011 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Stefane. Poremeti taj mir u kuci da vam nebude dosadno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 8, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RideHard 8 Napisano Jul 8, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: CB 900F Bol D'or '82. / CBR 1000F '96. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jul 8, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...