mladja79 21 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je već 4 sezone,na mom imenu,registrovana do kraja jula.Za ovo vreme bez ijednog kvara,jako pouzdan motor.Gume,zadnja promenjena prošle godine prednja nova nemontirana,lančanik sam menjao nedavno zadnji,prednji odličan jedino je lanac malo istegnut ali ne pravi problem.Diskovi su lošiji ali još služe.Agregat je u dobrom stanju,nikad ni posle dugog stajanja ne dimi ni malo.Frajlaufer pri verglanju ponekad preskoči ali tako je od kad sam ga uzeo i nije mi smetalo.Vodi se da ima 20 kw ali jako lepo ide,6 brzina. Sve sam rekao kako jeste bez skrivenih mana,krećem u gradnju kuće pa mi svaki dinar treba a kad se uselim razmišljaću o drugom motoru.Dodaću kasnije još slika. tel. 060 370 51 89 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan zamena uz doplatu za mz 125 de lux? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Zasad bi išla za keš,i cena bi se korigovala a ako to ne bude išlo javiću ti se.Javi koliko bi bio spreman doplatiti,hvala svakako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Jul 12, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan neka okvirna cena ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Jul 12, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan Decko je napisao 800evra jos u naslovu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Jul 12, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Decko je napisao 800evra jos u naslovu. Izvinjavam se na propustu... obicno ne trazim informacije u naslovu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Jul 12, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo svežih fotki od malopre... Dva fabrička ključa,ko ih sačuva... Guma METZELER LASERTEC DOT 09 ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero 7 Napisano Jul 13, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan u druze puno para srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Jul 13, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Pero pa ti si rekorder 18 poruka u 20 min na prvoj stranici oglasa i uglavnom komentarišeš cene motora svi su ti preskupi ,cena je relativna stvar nekom puno nekom malo 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Jul 13, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan jel moze guma posebno da se kupi treba mi za moju cb inace, srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jul 13, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 800 evara za ovaj moped je vrlo povoljna cena. E sad, sto narod nema para pa mu sve skupo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Jul 13, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Može guma,al uz motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Jul 17, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan 700 eur ,ističe registracija,ako ne ode registrujem i ostavljam ga još jednu sezonu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan ocu ja da ga registrujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Sem par zamena ništa,koju cenu da stavim da ode za keš,da ne veruješ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 24, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan koliko god da staviš, biće mnogo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jul 24, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde u oglasima Yugo 55 sa doplatom za motor. Ako te interesuje javi se. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Jul 25, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Mlađo nespuštaj cenu ni centa jer motor je kao lutka (bez obzira na godište) , a ovima što je jaka cena da kažem ima lepih APeNaca i Zoljica za 50ak€ na Najlonu u Novom sadu subotom , doduše nema papira pa samim tim ni registracije , a od ulaganja nemaš ništa jer voziš dok imaš goriva u rezervoaru , a posle toga ga baciš u kanal. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali78 1 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan jel moze jos koja slika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Obustava prodaje na dva dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aadlv 6 Napisano Jul 27, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Obustava prodaje na dva dana Obustava se isplatila. Ja sam uzeo hondu i prezadovoljan sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jul 28, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Jul 28, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan srecno @madjo gde naci novu metzeler gumu, meni treba za moju hondu, kako se cena krece ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Jul 28, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si zadovoljan i nadam se da će da te služi kao i mene. Sad sam bez motora i prve pare posle uselenja biće za kupovinu drugog motora,kako se vežeš za motor ko za živo biće :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Avgust 1, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan srećno se vozio pretekao sime u kupovini .sve najbolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...