sasafilipovic 290 Napisano Jul 5, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Došlo je vreme da zamenim zadnji lančanik. Fabrički na mom motoru (SRAD 600) ide 46 nazad i 16 zuba napred (2,875). E sada na motoru imam 15 zuba napred i 46 pozadi (3,06). Menjam samo zadnji lančanik, u nedoumici sam da li da stavim zadnji lančanik od 45 zuba i da dobijem malo manji odnos od 3,00 ili da kupim ponovo od 46 zuba? KOlika bi bila razlika u performansama i potrošnji? Neznam da dižem motor na zadnji tako da me predispozicije za to ne interesuju ali performanse za neku oštru vožnju po srednje brzim krvinama (oko 150-200kmh) bi mi značile. Ili to nema neke velike razlike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Jul 5, 2011 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sa jednim zubom razlike na zadnjem lancaniku neces imati nikakve razlike ( barem ne primetne), minimalno 3 zuba, pa ces tek tad videti razliku Ako si stavio prednji jedan manji i hoces da ti motor jos jace poteze onda moraz zadnji da ides u plusu a ne u minus, a ako sad stavis 45 a prednji ti je 15 to ti skoro kao da si vratio prednji od 16 zuba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Jul 5, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan http://www.gearingcommander.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...