igogitar 248 Napisano Jul 5, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Moje ime je Igor. Iz Gradiške sam(RS,BiH). Za sad je moj dvotočkaš jedan 50ccm skuter ali imam u planu da kupim neki ozbiljniji motor pa sam ovde došao da ponešto naučim.Ranije sam vozio MZ ETZ 250 koji takodje ne ubrajam u "ozbiljnije motore". Inače,najviše mi se svidjaju naked motori tipa "bandita" ili od novijih nešto kao Suzuki Gladius i slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jul 5, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 6, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Februar 18, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Mali update...Dugo me nije bilo jer je bilo izmjena u voznom parku Nakon 50ccm se prešlo na Leonardo 125ccm,zatim sam neko vrijeme bio samo na 4 točka a sad sam na Beverly 500 koji mi trenutno najbolje odgovara Sad ću se više družiti sa kolegama na forumu a pošto je mašina sad malo ozbiljnija nadam se da ćemo se družiti i na nekim vožnjama i skupovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Februar 19, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Decembar 7, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2436 Napisano Decembar 7, 2016 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Decembar 7, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao nazad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Decembar 8, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Molim moderatore da obrišu ovaj post,ubacivao sam attachment GIF za potpis pa sam morao ovde napisati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Decembar 9, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan GIF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...