thelord 98 Napisano Jul 23, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih jos jednu kacigu jer mi treba za suvozaca i to tako sto bi moju AGV GP1 ostavio za suvozaca a sebi uzeo drugu. To bi trbalo da bude kaciga bolja od postojece pa sam mislio HJC-ZF9. Ona je 12800 kod guevare, pa me zanima jel to dobar izbor ili ima nesto bolje za te otprilike pare i gde u BG. Unapred hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jul 23, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam tu kacigu i "Baš odlična je...", najbolji odnos cena-kvalitet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 23, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare bolje nemas, probaj, ako ti pasuje kalup, odmah uzimaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Jul 23, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Evil! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 23, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje u vezi te kacige...Posto je svi puno hvalite verovatno cu da je uzmem, ali...Sad odem na zvanicni sajt HJC-a, oni prave kacige podeljene u tri "serije": AC, CL i CS!ZF9 nigde ne postoji, 3 sata sam Googlao.Imate li neku adresu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Jul 23, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti sa guevarinog sajta mada ne pise nista posebno. http://www.motooprema.co.yu/kacige/detkacige.aspx?IDArt=19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 23, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Joj, gde nadjose D-ring kopcanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Jul 23, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Joj, gde nadjose D-ring kopcanje... Sad ce Evil da ti kaze kako je to bolje i kako je i lakse kad se naviknes ;D Uzgred probao sam je i bas mi fino lezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 24, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Joj, gde nadjose D-ring kopcanje... Sad ce Evil da ti kaze kako je to bolje i kako je i lakse kad se naviknes ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jul 24, 2007 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje u vezi te kacige...Posto je svi puno hvalite verovatno cu da je uzmem, ali...Sad odem na zvanicni sajt HJC-a, oni prave kacige podeljene u tri "serije": AC, CL i CS!ZF9 nigde ne postoji, 3 sata sam Googlao.Imate li neku adresu? Slabo si ti to guglao. ;D ZF9 je evropski model i pogledaj ga na http://www.hjc-europe.com/hjc_eng/zf9.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jul 24, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja ću da kažem "kako je to bolje i kako je i lakse kad se naviknes". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 24, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja da je bolje, sve kvalitetnije kacige imaju D-ring, al dok naviknem...Vujadine, hvala za link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jul 24, 2007 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. I mene je ta kaciga interesovala ali kad sam je stavio na glavu, ispalo je da mi ne pase... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 24, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan A u čemu je problem sa duplim D-ringom? Ja se navikao poslije 10 stavljanja kacige na glavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 24, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. I mene je ta kaciga interesovala ali kad sam je stavio na glavu, ispalo je da mi ne pase... Ako ne bude pasent ubicu caleta sto me napravio glavatog. A ne znam, nikad ga nisam koristio al mi izgleda malo komplikovano...Ma to je najmanji problem, ako mi valja kalup uzecu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...