jasa12 25 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: Honda VTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako...imam jedan probelem..mislim nikako da prodem bez problema prije 2 dana mi se desi problem..motor radio kako treba punio extra akumulator..ugasim motor i opet hocu da upalim i upali on al kad upalim svijetla ovamo na satu mi se smanji jacina svijetla i posto imam pokazivac koliko je akumulator napunjen vidim da mi opada punjenje..izjerim punjenje i puni oko 9-10V..sto nije dobro..odem majstoru kaze namotaji zamjenim to i nekad radi i ne radi ..namotaji su 100 posto ispravni.. ako ko ima kakvih prijedloga sta bi moglo biti jos nek govori.. evo jedva sad dosao do kuce..svijetla jedva rade.. ako je ko imao slican problem neka pise pomagajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2032 Napisano Jun 30, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prekontrolisi regler tj. regulator punjenja. Pregledaj naravno sve kontakte i kablove. Mozda je voda negde malo napravila havariju, pa struja ide na pogresno mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasa12 25 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: Honda VTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam i regler pa cu veceras sve da provjerim..svaku zicu..ako jos sta ima neka pise.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 1, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod nekog boljeg elektricara da ti sve isprekontrolise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 5, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Upali motor, stavi mod za pracenje punjenja, gledaj u njega i diraj zice koje izlaze iz reglera i diraj znop zica koji izlazi iz namotaja. Moguce da su se zice od vibracija iskidale. Da je to veoma moguce govori moj primer gde su zice bile u prekidu na izlazu iz dzeka od namotaja. Jednostavno su pukle , a da se uopste nije videlo jer je izolacija ostala citava. Znaci uvek, i uvek prvo instalacije, pa onda hardver Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasa12 25 Napisano Jul 6, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: Honda VTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Upali motor, stavi mod za pracenje punjenja, gledaj u njega i diraj zice koje izlaze iz reglera i diraj znop zica koji izlazi iz namotaja. Moguce da su se zice od vibracija iskidale. Da je to veoma moguce govori moj primer gde su zice bile u prekidu na izlazu iz dzeka od namotaja. Jednostavno su pukle , a da se uopste nije videlo jer je izolacija ostala citava. Znaci uvek, i uvek prvo instalacije, pa onda hardver hvala lijepa na ovome..kasnije ovo odoh uraditi..nema vise sta nisam probao..al nece i nece.. a meni naumpalo da se provozam..izludih.. u svakom slucaju hvala na savjetu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...