The_Dog 0 Napisano Jul 22, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan Na danasnji dan pre tacno 40 dana tragicnom smrcu poginuo je nas veliki drug i brat Pavlovic Andrej Brate Andrej otisao si ni kriv ni duzan a da je pravde na ovom svetu ti bi bio jos uvek sa nama. Nikada te nisam upoznao ali sam se uvek radovao da procitam tvoj post koji bi me ili nasmejao ili necemu novom naucio. Uvek kada sam video tvoj post nasmejao bih se tvojoj slici. Zao mi je sto te nisam upoznao a kako cujem od onih koji te znaju bio si covek koji je uvek bio veseo i raspolozen za pricu i druzenje. I ako te nisam upoznao recima nego samo preko tastature ostaces mi u secanju. Kada bi znao kao se siri ovaj forum bio bi ponosan na to sto si uradio Ovim povodom bih zeleo da minutom cutanja obelezimo 40 dana od smrti naseg brata Andreja .............. ............ .......... ....... Brate Andrej SLAVA TI I HVALA za sve sto si ucinio za nas za sve novo nauceno o motoru i tvom pokusaju da nas skupis sve na jedno mesto i u tom pokusaju si uspeo :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Jul 22, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan :'( Slava mu! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 22, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan ride in peace!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 22, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Udjem nekad u ovu crnu hroniku, citam grozne stvari i sve svarim nekako al za njim mi se uvek place iako smo samo nekoliko poruka razmenili.Pocivaj u miru, brate. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Jul 23, 2007 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bratski i humani sto obelezavamo i sto smo se setili. Ja sam inace sutra na groblju pa ko dodje. Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jul 23, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pomen je u ponedeljak u 10h, žao mi je što nisam obavestio ranije... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Jul 23, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jul 23, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan I dalje se često setim Andreja i onoga što mu se desilo, a pogotovu kad prodjem pokraj Ade ciganlije... Mrzim taj deo puta, jel stvarno je mnogo rizično i ima mnogo ludaka u saobraćaju... Slava mu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Jul 23, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu i nek pociva u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 23, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVICA 0 Napisano Jul 23, 2007 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floradesign 2 Napisano Jul 23, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan Nerado čitam ovakve CRNE textove, ali ovaj lik je svojim delom zaslužio da večnu bude u našim srcima. Počivaj u miru Andrej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jul 23, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jul 23, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sta da napisem osim da se takav covek srece samo jednom u zivotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jul 24, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Da secanje na tebe uvek zivi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Jul 24, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 24, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan slava mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jul 26, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan RIP :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 30, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest zvedri Napisano Jul 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pamtimo te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Avgust 1, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Večan pomen Andreju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Avgust 1, 2007 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos uvek ne mogu da skapiram da ga nema vise... Vecna mu slava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 1, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos uvek ne mogu da skapiram da ga nema vise... Vecna mu slava. isto. I dalje citam mailove koje mi je poslao (neka uputstva za nesto, pa mi zatrebaju s vremena na vreme) a njegovi sms-ovi su mi i dalje u inboxu telefona. Nekako mi je on jos uvek ziv.......ne umem to da objasnim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...