Jump to content

Moto Zajednica

grana auspuha

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

pozz..ev mene raja opet na forumu vec jednom ste mi dali korisne savete nadam se da ce opet biti tako, naime u pitanju je suzuki gs650g koji ima 2 auspuha sto se meni nimalo ne svidja ,znaci planirao sam u blizoj buducnosti malo sredjivati motor pa me zanima koliko bi bilo pametno rucno prepraviti tu granu da bude samo jedan izlaz znaci "4-1" i koliko je to ustvari komplikovano za napraviti ili ipak da zadrzim postojece :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 952 postova

Mislim da ti se ne isplati, nadji neku odrcinu 4u1 od nečega i nemoj bogaljiti originalne. Teoretski bi mogao da isečeš one dve lule što ne mogu da se odvoje da sve to spojiš ali mnogo posla sa neizvesnim rezultatom, a da samo odsečeš jedan top i prespojiš pod pravim uglom biće dozlaboga ružno.

• Svrati ponekad, 402 postova
  • Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s

ciao,kao sto znas svaka masina ima svoju termicku vrednost tako da postoje auspusi napravljeni za svaki motor.ako napravis nesto sto neodgovara,mozes samo da pogorsas rad masine pa ti savetujem da ako postoji neka grana takva kakvu ti zelis vec napravljena od neke dobre firme,kupi to.pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja