RedBull 30 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem probiker jaknu, velicina 56. Jakna je par puta nosena, stvarno je kao nova. Kombinacija koze i tekstila. Poseduje sve protektore i postavu koja se vadi. Cena 70e A kupcu ove jakne dajem na poklon Kawasaki jaknu M velicine. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nanuk021 1 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SUZUKI DL-650 V-strom Prijavi odgovor kao problematičan Možeš li mi poslati širinu ramena i dužinu rukava za ovu manju jaknu, jer bi mi ona valjala za moju dragu. Mislim da bi mi ova veća odgovarala, naravno ako je oglas aktuelan Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Možeš li mi poslati širinu ramena i dužinu rukava za ovu manju jaknu, jer bi mi ona valjala za moju dragu. Mislim da bi mi ova veća odgovarala, naravno ako je oglas aktuelan Pozz Naravno da je aktuelan, ako nije problem sutra cu ti poslati dimenzije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nanuk021 1 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SUZUKI DL-650 V-strom Prijavi odgovor kao problematičan OK hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Jun 25, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan OK hvala evo dimenzija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 25, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je pravi trgovac jednu prodaje drugu poklanja Imas plus od mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nanuk021 1 Napisano Jun 25, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SUZUKI DL-650 V-strom Prijavi odgovor kao problematičan može li broj telefona da se čujemo?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Jun 25, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je pravi trgovac jednu prodaje drugu poklanja Imas plus od mene Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Jun 25, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan može li broj telefona da se čujemo?! 066 41 41 71 ili 064 028 91 94 Luka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Oglas aktuelan. Jakne su jos na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovani se mogu javiti i clanu nanuk021 posto su jakne kod njega (na zalost su mu male) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...