BlackKnight_NS 5 Napisano Jul 20, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne prica o Beloj Crkvi, da li se ide, kad ko krece? Meni je ovo najbolji moto skup... Prosle godine sam propustio, ali ove necu. Krecemo u petak, verovatno kasno popodne, da izbegnemo vrucine, mada se prica da ce doci do zahladjenja (cak kazu da ce mozda biti ispod 30 stepeni ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 20, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan SVI idu u Belu Crkvu!! Valjda zato niko i ne pise o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Kad je stvarno taj skup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GILE84 1 Napisano Jul 20, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Klicevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da cu jos u sredu da odem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floradesign 2 Napisano Jul 20, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan E Gile al' si ga skenirao, svaka čast ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 20, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ja 27-og krecem na odmor tako da cu propustiti ovaj skup :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanvfr 0 Napisano Jul 20, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Crvena lepotica definitivno dolazi na jedan od najboljih skupova na nasim prostorima, a zamislite tek po ovoj vrucini koja je tempertura jezera bice ludo siguran sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 20, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije bio u BC na skupu, a dvoumi se... NEMOJTE SE DVOUMITI, lokacija je ko iz BAJKE!!! Obavezno jaja na biciklo i pravac B.Crkva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno jaja na biciklo Ako treba i kuvana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan razmisljao sam o tome da odem ali mi malo daleko... imam tamo i neke prijateljice ;D a cuo sam da ne dolazi Kraljevski... jbg... Bar dolazi yu grupa ako se ne varam... pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jul 21, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Idemo obavezno u Belu crkvu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlackKnight_NS 5 Napisano Jul 21, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vremenska prognoza za Belu Crkvu: http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=forecastfox&locCode=EUR|CS|YI003|BELA%20CRKVA|&metric=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jul 21, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Jebeš vremensku prognozu najbolji skup u BC od pre nekoliko godina je bio po kiši,a svi smo se proveli nezapamćeno dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlackKnight_NS 5 Napisano Jul 23, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A jel zna neko kakav ce biti program, ko svira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 23, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel zna neko kakav ce biti program, ko svira? YU Grupa sigurno, a za ostale... pokusacu da nabavim neki program pa da ga okacim ovde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Jul 23, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja saljem ekipu u cetvrtak da obezbedi mesto za kamp. Inace ... stvarno.... KO' NE DODJE ZAJEBAO SE!!! P.S. Pa zar vas je Noca iz "Orlova" nekad slagao? Sinisi i ostalima iz ekipe, pripremite se STIZEMO!!! Noca1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Jul 23, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na zalost prodao motor tako da ne znam sta cu...necu da dolazim sa 125-icom otpao bih 300km , ali ide dosta motora iz Futoga pa cu gledati da dodjem kolima... u svakom slucaju ETO NAS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Jul 24, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan bela crkva je ekstra bio sam prosle godine i proveo se super samo je onaj ulaz u kamp malo ruzan inace sve ostalo super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jul 24, 2007 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek bice odlicno, ima sve uslove za vrhunsku zabavu a preporuka je da se obavezno prenoci. Ima li ko program? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GILE84 1 Napisano Jul 25, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Klicevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas palim za b.crkvu vidimo se u petak - subotu. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 26, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan U subotu svira jos i Vatrena Voda, tako sam cuo. A ja ne mogu u PETAK veche da idem u BC, jebiga, uvalili mi tezgu, pa moram ja da sviram u Vrscu, jbiga ma nema veze, tu su cela subota i nedelja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 26, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, polazak iz BG-a neko ranije prepodnevno vreme, upakujte, uplanirajte, pa da dogovorimo vreme, mesto i razlog... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jul 26, 2007 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ...a evo i programa sedmog moto skupa u Beloj Crkvi i PUN GAS, PA POLAKO DO BELE CRKVE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floradesign 2 Napisano Jul 26, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan Sprema se ekipa za petak: nego.. Da li je čuo neko šta je sa požarom u Vračevom Gaju (između Kovina i B.Crkve)? Juče nije moglo da se prođe tim putem od dima! Ljude vraćali... - info od ljudi koji su već u kampu. Ako ko ima kontakt sa organizatorima neka ih pozove da vidimo kako/kojim putem da se dođe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jul 26, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, meni malopre javljaju da je put (jedan od puteva valjda) zatvoren zbog pozara koji je, navodno, vec lokalizovan ali put ne funkcionise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...