Boriša 241 Napisano Jul 2, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Preskačem druženje ovaj put, sređujem skuter i dok ne stigne vizir ne mrdam ....lepo se provedite i sigurnu vožnju želim svima....naravno slike su obavezne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo na vestima da su se pojavile neke cobanice u minicima koje vole bajkere pa ponesite neku zastitu....od noktiju ocekujem lepe slike i ako vidim 100 slika sa benz pumpe tipa , vidite kako smo se spremali da krenemo i pogledajte kako smo se extra tankovali, samoubicu se 2x , mame mi ! Sretan put i lep provod majstori !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Jul 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Budni smo, spremamo Atlantic-a i gaaaaaas. :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jul 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Budni smo, spremamo Atlantic-a i gaaaaaas. :jee: :takoje: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SONE90 9 Napisano Jul 3, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250, Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo sretan put i lep provod!!! A slike jedva cekamo i da cujemo dozivljaje... Mada nesumljamo u skuterase i provod!!! MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jul 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Stigoste li kucama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jul 3, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja upravo usao u kucu...mrtav umoran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Jul 3, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Prodjose jutros kroz Veliku Planu kao furija! Videh i jedan TDM sa njima! Mogli ste bar da svratite da dam po kaficu i vodicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Jul 3, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja upravo usao u kucu...mrtav umoran... i ovde slicno, raspad sistema... Hvala svima na super druzenju i sto ste primili i "strance" da gostuju na voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jul 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je ekstra lepa voznjica super drustvo i prelepo mesto za opustanje :takoje: .... zaboravio sam da ponesem aparat pa nema slika od mene :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Jul 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20-tak minuta stigosmo kući. Prešli skoro 600 km. Uživali kao retko kad. Na Lisinama MAXI ekipa od 14 Maxi skutera i TDM. Društvo extra, lep dan... Slike stavljam sutra. Treba ovo ponoviti što pre. MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan postavio sam novu temu pa izvolite "slike zajednickih MAXI voznji" ... inace voznja je bila extra za svaku pohvalu MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Super da ste svi zdravo stigli i da ste se lepo proveli. Moja Violeta bila u Plani i kaze da je videla nekoliko maxija. Kazem joj ja da mora da ste vi, nema ko drugi. ajd postavljajte slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i red je i najjsporiji skuteraš iz Bg grupe da se javi. Ja bih svoju zahvalnost uputio prvo dvema damama koje su ulepšale naš maleni skup, a potom bih pozdrave uputio jagnjećoj brigadi sa juga. I za kraj puno toplih pozdrava za dvojicu veseljaka Motor-Chea i Drac(k)ulu koji su nas predvodili i uveseljavali. Žao mi je što smo se pred kraj razvdojili ali bila je žurba (ortaku se žena porodila). :zdravo::zdravo::zdravo::zdravo::zdravo: Fala momci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jul 4, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Stigli smo zivi i zdravi. Druzenje je bilo na nivou, kao i putna brzina Malo smo duze putovali u povratku, tako da sam ipak krenuo sa TDM-om poslednjih 40ak km preko autoputa. PS poseban pozdrav za g.dina Drakulu koji nije fan foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jul 4, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Prodjose jutros kroz Veliku Planu kao furija! Videh i jedan TDM sa njima! Mogli ste bar da svratite da dam po kaficu i vodicu! Stani na sred puta i masi...rado bismo napravili pauzu za kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da su posle Srleta i Pajčeta sve ljubavi između velikih (TDM) i malih (Burgman) nemoguće, ali vi momci dokazaste suprotno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan lepo,lepo, nemam reci kako se sve to spontano desava i bas bi bilo super da ovo preraste u naviku da se stalno organizujemo :-)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan lepo,lepo, nemam reci kako se sve to spontano desava i bas bi bilo super da ovo preraste u naviku da se stalno organizujemo :-)))) Ja se samo bojim da nas kulturološke razlike tipa "pastrmka Vs. guda" ne razdvoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan plodovi tora vs plodovi mora, ko Japanac i Kinez sve je bilo extra, pogotovu usce dva talasa u Despotovac ... sledeci put ocekujemo i nntoma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 4, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan aj drugari pitanje...totalni sam pocetnik, ali imam zelju da vam se prikljucim u nekoj od iducih kracih voznjica... kolika je prosecna brzina kretanja grupe? jer ja ne vozim brzo(pa ni kola), pa ne bi da zadrzavam vas ostale....a ne bi ni da zaostajem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 4, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mogli ste da svratite na kaficu u svilajncu,kad ste vec bili tu,doduse skoro pa da ste proleteli pored mene,nisam stigao ni da se okrenem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Jul 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan aj drugari pitanje...totalni sam pocetnik, ali imam zelju da vam se prikljucim u nekoj od iducih kracih voznjica... kolika je prosecna brzina kretanja grupe? jer ja ne vozim brzo(pa ni kola), pa ne bi da zadrzavam vas ostale....a ne bi ni da zaostajem.... Druže moj kod nas ti je varijanta - nema juriš, pogotovo kad imamo početnika u ekipi. Prilagodićemo se tebi i sporijim vozačima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Jul 4, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan aj drugari pitanje...totalni sam pocetnik, ali imam zelju da vam se prikljucim u nekoj od iducih kracih voznjica... kolika je prosecna brzina kretanja grupe? jer ja ne vozim brzo(pa ni kola), pa ne bi da zadrzavam vas ostale....a ne bi ni da zaostajem.... Druže moj kod nas ti je varijanta - nema juriš, pogotovo kad imamo početnika u ekipi. Prilagodićemo se tebi i sporijim vozačima. Ziva istina, mene su cekali i pored toga sto sam ceo put usporavao grupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan posto znamo ko je vozio tog sim-a, verujemo da imas neki ugradjeni nitro za koji tek treba da provalis ili neki tajni set rolnica i varijatora, pa se ne brinemo da ces drzati korak ... a od robbief-a smo ocekivali zatisje pred buru i svi smo mislili sad kad odlepi zbog spore voznje pa ode na auto-put da se izduva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...