Čeh 1009 Napisano Jun 23, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko, koliko košta i tako to? Nisam ga još skidao da vidim šta mu je tačno pa da vidim može li se tu nešto popraviti. Da budem iskren, ne znam ni kako tačno izgleda to unutra, da li je neko imao iskustva sa tim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1263 Napisano Jun 23, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Kostaju oko 30 eura ali ih je malo teze naci. Ja sam se malo igrao lemilicom i uspeo da osposobim moj ali kod mene su zupci bili OK vec su otisla ona dva plasticna pipka sto se naslanjaju na metalne pipke u tocku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano Jun 26, 2011 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko, koliko košta i tako to? Nisam ga još skidao da vidim šta mu je tačno pa da vidim može li se tu nešto popraviti. Da budem iskren, ne znam ni kako tačno izgleda to unutra, da li je neko imao iskustva sa tim? http://tinyurl.com/6hxbmw9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...