svrle 2 Napisano Jul 19, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozim skuter Peugeot jet force 50 sa ubrizgavanjem.Desava mi se u skorije vreme da nekada kad hocu da krenem i dam gas motor pocne da se gusi i nece da krene,i onda se gurnem malo nogama i kad krene nekako posle ide sve normalno,i onda posle bude sve ok.I tako sad pocenje sve cesce da mi se desava taj problem.Sta to moze biti.Gledao sam po forumima i kazu da je ovaj moj model skutera pogotovo sa ovim motorom cisto sranje i da se kvari uzas.Ali ne nameravam da ga bacim,sve moze da se popravi.Svecica je promenjena skoro,a skut je presao samo 5500 km.Pomazite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno da dobija vise goriva nego sto treba,jel u garanciji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan nema garanciju.Kupljen je 2004 godine.Ne znam sta je,mislim da ga jebe dizna za ubrizgavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jul 20, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar je vozio 125icu i jako cesto je imao problem sa brizgacem (diznom)..malo malo pa on kod Vranesevica na ciscenje..jbg, ocigledno je da je previshe osetjliva na nase gorivo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...