Jump to content

Moto Zajednica

Banditos

Recommended Posts

• U prolazu, 67 postova

1. Honda CB 500

2. Kawasaki er-5

3. Suzuki GS 500

Zamolio bih nekog ko se razume da mi kaze da li je suzuki bandit tj. gsf400 ili gsf600 bolji od ova tri navedena motora, tj. koji je najbolji????? ??? ??? ???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Sva tri koja si naveo su Twin-ovi, jedino je bandit sa cetri redna cilindra.Vrti se do 18000.Izmedju ostalog mali Bandit mi je velika zelja, moj glas za njega.Nisam vozio nijedan od ovih motora, ne uzimaj moje misljenje zdravo za gotovo.Imas na forumu test Bandita al ja ne umem da umetnem link  ;D

• Svrati ponekad, 426 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650S

ja vozim malog bandita i nemam sta lose da kazem o njemu, ono mora da se provoza da bi neke stvari bile jasnije.secam se jedne reklame mali veliki auto e pa ovo je slicna prica mali veliki motor.mali je gabaritno ali je velika masina ispod rama

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: Dominator

koliko si ga picio maksimalno, i jel zahtevan za odrzavanje???

Nemanja, verovatno i sam znaš da je krajnja brzina jedan od poslednjih parametara na koje treba da obratiš pažnju kada biraš motor. Ako želiš najbolji motor od navedenih, onda je to definitivno Bandit 600. Peca je sa CB500 u "solidnom stanju"  ;D prošle sezone prešao Grčku uzduž i popreko, ja to ne bih mogao sa GS500... Sve zavisi od toga šta očekuješ i šta želiš od motora... Sve je to ista klasa, ja sam vozio GS500, a najviše mi se sviđa Kawa...

najzli

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

koliko si ga picio maksimalno, i jel zahtevan za odrzavanje???

Nemanja, verovatno i sam znaš da je krajnja brzina jedan od poslednjih parametara na koje treba da obratiš pažnju kada biraš motor. Ako želiš najbolji motor od navedenih, onda je to definitivno Bandit 600. Peca je sa CB500 u "solidnom stanju"  ;D prošle sezone prešao Grčku uzduž i popreko, ja to ne bih mogao sa GS500... Sve zavisi od toga šta očekuješ i šta želiš od motora... Sve je to ista klasa, ja sam vozio GS500, a najviše mi se sviđa Kawa...najzli
MAla ispravka... Peca je pičio sa CBR500 što ima 4 cilindra i dobrih 70-80KS, što nije poredbeno sa gore-navedenim modelima (sem pomenutim GSF600).

Kod 500ccm twinova poslednje što treba da te zanima je max brzina... tu su one oko 170+km/h. Bitno je da si startniji od automobila na semaforu, da trošiš duplo manje goriva od njih i  da je registracija 100E. Težina mala, upravljivost odlična, jednostavna maccina, jeftina za voziti i održavati. GSF400 ima 4 cilindra, puno cilindara a malo kubika, al nekome i to odgovara, ja sam pre za ove twinove od 500ccm ;)

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: Dominator

MAla ispravka... Peca je pičio sa CBR500 što ima 4 cilindra i dobrih 70-80KS, što nije poredbeno sa gore-navedenim modelima (sem pomenutim GSF600).

Nisam ga prepoznao, kao d aga je neko farbao rukom... ;D ;D ;D

Ide GS500 kao zmaj, meni je jedino smetalo to što mu sedipte nije kompatibilno sa mojim dupetom, a da si u pravu po pitanju ostalih stvari, jesi...

najzli

• Svrati ponekad, 189 postova
  • Motocikl: Tracer9 GT '23

U toj maloj klasi svaki od Tvinova ide bolje i osecaj na gasu je lepsi nego na 4 cilindra.

Kawasaki GPz 500 S je ala za sve njih !

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

U toj maloj klasi svaki od Tvinova ide bolje i osecaj na gasu je lepsi nego na 4 cilindra.

za malo da jeste

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr
link=topic=9180.msg122746#msg122746 date=1185517695]

za malo da jeste

Boki, ti nemas pravo glasa  ;)

Bandit 600 je, po meni najbolji izbor, ali i najskuplji  :(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja