nemanjacar 1 Napisano Jul 19, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1. Honda CB 500 2. Kawasaki er-5 3. Suzuki GS 500 Zamolio bih nekog ko se razume da mi kaze da li je suzuki bandit tj. gsf400 ili gsf600 bolji od ova tri navedena motora, tj. koji je najbolji????? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 19, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sva tri koja si naveo su Twin-ovi, jedino je bandit sa cetri redna cilindra.Vrti se do 18000.Izmedju ostalog mali Bandit mi je velika zelja, moj glas za njega.Nisam vozio nijedan od ovih motora, ne uzimaj moje misljenje zdravo za gotovo.Imas na forumu test Bandita al ja ne umem da umetnem link ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jul 21, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim malog bandita i nemam sta lose da kazem o njemu, ono mora da se provoza da bi neke stvari bile jasnije.secam se jedne reklame mali veliki auto e pa ovo je slicna prica mali veliki motor.mali je gabaritno ali je velika masina ispod rama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano Jul 21, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko si ga picio maksimalno, i jel zahtevan za odrzavanje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jul 25, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan koliko si ga picio maksimalno, i jel zahtevan za odrzavanje??? Nemanja, verovatno i sam znaš da je krajnja brzina jedan od poslednjih parametara na koje treba da obratiš pažnju kada biraš motor. Ako želiš najbolji motor od navedenih, onda je to definitivno Bandit 600. Peca je sa CB500 u "solidnom stanju" ;D prošle sezone prešao Grčku uzduž i popreko, ja to ne bih mogao sa GS500... Sve zavisi od toga šta očekuješ i šta želiš od motora... Sve je to ista klasa, ja sam vozio GS500, a najviše mi se sviđa Kawa... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 25, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan koliko si ga picio maksimalno, i jel zahtevan za odrzavanje??? Nemanja, verovatno i sam znaš da je krajnja brzina jedan od poslednjih parametara na koje treba da obratiš pažnju kada biraš motor. Ako želiš najbolji motor od navedenih, onda je to definitivno Bandit 600. Peca je sa CB500 u "solidnom stanju" ;D prošle sezone prešao Grčku uzduž i popreko, ja to ne bih mogao sa GS500... Sve zavisi od toga šta očekuješ i šta želiš od motora... Sve je to ista klasa, ja sam vozio GS500, a najviše mi se sviđa Kawa...najzli MAla ispravka... Peca je pičio sa CBR500 što ima 4 cilindra i dobrih 70-80KS, što nije poredbeno sa gore-navedenim modelima (sem pomenutim GSF600). Kod 500ccm twinova poslednje što treba da te zanima je max brzina... tu su one oko 170+km/h. Bitno je da si startniji od automobila na semaforu, da trošiš duplo manje goriva od njih i da je registracija 100E. Težina mala, upravljivost odlična, jednostavna maccina, jeftina za voziti i održavati. GSF400 ima 4 cilindra, puno cilindara a malo kubika, al nekome i to odgovara, ja sam pre za ove twinove od 500ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jul 25, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan MAla ispravka... Peca je pičio sa CBR500 što ima 4 cilindra i dobrih 70-80KS, što nije poredbeno sa gore-navedenim modelima (sem pomenutim GSF600). Nisam ga prepoznao, kao d aga je neko farbao rukom... ;D ;D ;D Ide GS500 kao zmaj, meni je jedino smetalo to što mu sedipte nije kompatibilno sa mojim dupetom, a da si u pravu po pitanju ostalih stvari, jesi... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Jul 26, 2007 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan U toj maloj klasi svaki od Tvinova ide bolje i osecaj na gasu je lepsi nego na 4 cilindra. Kawasaki GPz 500 S je ala za sve njih ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 27, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan U toj maloj klasi svaki od Tvinova ide bolje i osecaj na gasu je lepsi nego na 4 cilindra. Kawasaki GPz 500 S je ala za sve njih ! za malo da jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jul 27, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=9180.msg122746#msg122746 date=1185517695] U toj maloj klasi svaki od Tvinova ide bolje i osecaj na gasu je lepsi nego na 4 cilindra. Kawasaki GPz 500 S je ala za sve njih ! za malo da jeste Boki, ti nemas pravo glasa Bandit 600 je, po meni najbolji izbor, ali i najskuplji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...