guja011 167 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slike u prilogu su katastrofa, čisto služe ko dopuna naziva a isti je jedino što piše na knjižici: 50QT-6 trebao bih da nabavim nešto delova za isti a nisam imao vremena da zagledam koje je ovo čudo-na-2-točka. samo proleteo i kliknuo 2x, ko je mogo da se seti da obriše kameru. sad šta je tu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 428 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan ovo bi trebalo da je CPI-hussar! Mada ko ce ga znati za sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jun 20, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan uh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZORAN KS 5 Napisano Jun 20, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je SPRINT MAX. Imam jednog veoma slicnog (skoro istog) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan aj da lupim gilera runner..... mozda.....nekako mi lici na nju http://www.bikez.com/pictures/gilera/2005/21804_0_1_2_runner%20vxr%20200_Adi%20Feldman.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 428 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan CPi eo slika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 20, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.benzhougroup.com/yy50qt-6.html Benzhou ima ovaj model, mada mislim da, kao i obično, više kineskih proizvođača pravi isti ili sličan motor. U principu nije ni mnogo bitno ko ga tačno proizvodi, to je sve otprilike jedno te isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 998 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti konkretno treba od delova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan anlaser. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 20, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod nekog majstora za kineze, nabudžiće već nešto, verujem da gomila nosi isti anlaser. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to je vrlo verovatno, samo što je skuter u severozapadnoj nedođiji, moje je da nađem & pošaljem deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 998 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da, to je to. nego duhe, jel ti visiš po forumu ili radiš prespajanje kako je rečeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 998 Napisano Jun 22, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Dao sam mu neki relej i nacrtao kako da spoji, bio je sa njim i taj "majstor" sto mu je konstatovao kvar, valjda su namestili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je 100% Sprint MAX 4t,poznajem po sari ima drugar isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Avgust 3, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan i ja potvrdjujem da je sprint max, a imam i nov anlaser za njega ako treba javi na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...