Mazak 274 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 20, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav jagnjećoj brigadi sa posebnim osvrtom na ćevabdžijsku čiji sam i ja član bio. Stoički smo podneli torturu ovih izjelica i izdržali sva moguća iskušenja. Istrajali smo i dočekali naših 5 minuta. Vidim da sa uživanjem prepričavate putovanje kao i boravak u Doboju. Ja osećam potrebu da se javno zahvalim našim domaćinima koji su nas dvorili dva dana. Hvala vam !!!! Pokušavao sam da ih prevarim da sednu i da im objasnim da nam stvarno ništa nije potrebno ali nisam uspeo. Tek kada smo mi polegali negde oko 02h oni su konačno seli. Zahvaljujemo se Nataši i Dakiju na pozivu kao i celoj ekipi na fantastičnom druženju. Pozdrav svima koliko vas ima a dalje će moje ženče.... p.s. Neko mi je ostao dužan koncert na dobojskoj tvrđavi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 20, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Dok smo mi terali jagance da utihnu..... Neki su......gutali .....khm.....pili jelenka...... A onda su stigli ćevapiiiiiiiiiiiiiii....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Jun 20, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auu..! Sram' da Vas bude... Pa 'vol'ku količinu hedonizma u jedinici vremena forum nije video skoro! Aj' da se stidite prema visočini i širini...! Redom! Dogovor'te se ko će prvi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 20, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovo je tek početak, evo ja bi prvi da se stidim al' nemam snage, sav sam utrneo od KLE - a..... Šta da vam pričam kad su oni ladno posle ovolike hrane sledećeg dana za doručak naručili ćevape!!!! Onda vam je sve jasno!!! Kakva crna brigada....ma ovo je divizija..... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna zna.. ko ne zna nek se uci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Jun 20, 2011 Iceman, 176 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalna voznja Fenomenalna ekipa Fenomenalni domacini A cevapi su bili toliko dobri da su posle jagnjetine koju su jeli meni ukrali jedan Pozdrav za celu ekipu Mario 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan UH,odagnasta mi umor od osam sati stajanja danas na poslu,a bogami i nasmeja ste i vodu na usta mi nateraste. Bravo.Extra tura i prelepo druzenje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5167 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6050 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na provodu i izveštaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 21, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Je..š zemlju što Bosne nema! Super vožnja sa srećnim krajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 21, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I bi šta bi!!! Utihnu jagnje, ćevapi nestadoše, ja sam bogami morala žestoko da ih branim od ove jagnjeće brigade!! Mario nije bio te sreće pa je bio uskraćen za jedan ćevap!! I kreće zauzimanje trave!! Polegaše naši junaci izmučeni današnjom vožnjom, ićem i pićem, mali predah!! Baš mali, pošto ubrzo svi poskakaše na noge lagane i druga tura jagnjetine!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 21, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Istina živa.... trava ko na Vimbldonu.... I jopet malo meeeeeze.... Ljudi, jeste li gladni, hoćemo li jesti....? A u međuvremenuuuuu..... Moooojaaaaaaa jaaagaaa.... Mmmmmmm.... al se lepi za prste.... njama njama .... Kažem ti ja..... Domaći paradajz.... a Vojin komentar: "Takve su kod nas u Vojvodini ribizle".... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Plus za svaku sliku. Plus za tekst. Plus za voznju. Minus zbog toga sto ne prodjoste kroz Modricu!!! Cekam nastavak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 21, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Plus za svaku sliku. Plus za tekst. Plus za voznju. Minus zbog toga sto ne prodjoste kroz Modricu!!! Cekam nastavak!!! U nastavku ćeš saznati da smo prošli kroz Modriču u povratku za BGD!! Tako da... molim za plus No dobro, minus što se nismo javili!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 21, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I tako su neki leškarili u travi, neki se navraćali na jagnje, neki pojeli dvadeset ćevapa, ups!!! 19 jedan im je ukraden :'( , a neki su iskoristili priliku da uživaju u lepotama prirode!! Nadam se da je bar jedna slika uspela ili snimak, ali ono što smo videli ne može se dočarati ni rečima ni slikom!! Kako se tih dana žnjelo žito, polja su bila prepuna svitaca!!! Zamislite našeg iznenađenja, kada smo iznad potoka ugledali prizor od stotine svitaca!! Svi smo oduševljeno gledali i stajali tu duže vreme!! Posle kad smo se sabrali , pitamo se , čekaj pa čemu se mi oduševljavamo??? Pali , gasi, ima svetla, nema svetla, ma poenta je u tome što ja svica, a i većina nas, nisam videla pa sigurno 10 tak godina. A pogotovu ne u tolikom broju!! Kako male stvari mogu da nas učine srećnim!! Vidno oraspoloženi, ponovo sedamo za sto, naravno da je neko spomenuo :" Uh, što bi ja sad neku jagnjetinu!!" i.... jagnjetina se stvorila na stolu!! Sve je bilo kao u bajci, stočiću, stočiču postavi se !!! I tako bezbroj puta!! E, sad je vreme za prepričavanje dogodovština iz života!! Jednoglasnom odlukom, titulu šampiona priča za laku noć poneo je Loshmi , sa pričama " Ja i Ivan Bekjarev na predstavi!" i "Mojih 600 m!!". Definitivno je car!! Ja ću ovde završiti sa obaveštenjem , da smo u neko vreme otišli na spavanje (bar ja), a ostali koji su bili budni neka nastave priču o prvom danu u Bosni!!Naravno, sve ovo što sam ja ispričala, Bandolera će dočarati slikama!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, pre svega zenskom delu ekipe, na ovako lepom i temeljnom izvestaju, a momcima na dobrom apetitu , neko je morao i da izjede to jagnje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 21, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ej draga Natasa za sve sto si napisala imamo slike...samo za taj neverovatan prizor polja prepunog svitaca koji svetle u mraku kao mali fenjercici...nemamo....nisu uspele, nista se ne vidi...bas nam zao...jer se takvo nesto retko ili gotovo nikad i ne vidja... bilo bi divno podeliti taj prizor sa ostatkom forumasa....ali sta da radimo...Inace smo na poslu oboje pa cim dodjemo postavljamo slike od drugog dana....E ta epizoda Natasine i Bandolerove jutarnje setnje bi mogla da se zove poseta farmi raznih zivotinjica i bezanje od pojedinih...hi,hi....( videcete koliko puno ima domacih a i stranih zivotinja kao recimo -francuska koza - jarac....koji se bio nameracio da ih malko pojuri...) Nastavak - dan drugi - ocekujte popodne..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Uh...ja ogladneo od ovog "jedopisa"..... ajde dalje,dalje........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 21, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prvobitna ideja je bila da spavamo u šatorima na livadi oko stričeve kuće. No moj stric za to nije hteo da čuje!! "Pa daj ,bona, pa da mi se celo selo smije što sam vas izbacio napolje!! Ne može, spava se u kući, koliko ima kreveta ima , ostatak na podu!!!" "Dobro striček, ako je zbog sela, ući ćemo u kuću!!" E sad, čudne su se tu stvari zbivale, ja sam otišla ranije da spavam, i u neko vreme me budi tumaranje po kući. Za divno čudo niko nije hteo da spava na krevetu, nego su svi zauzeli parče poda, bilo je tu momenata, da ne prozivam prepoznaće se, tipa, ima li parče poda do tebe i slično !! Voja, koga sam na početku priče i prikazala kao nenametljivog i tolerantnog dečka, iskoristio je svoju nenametljivost, i zauzeo krevet, kad već niko nije hteo!!! Dan 2,,nedelja, naravno budim se u 5 i 45.Sad kao iz onog vica, igram sirtaki između mojih saputnika na podu trudeći se da ih ne nagazim!!Izlazim u dvorište i divim se prirodi. Doboj je inače smešten na tri reke, Bosna, Spreča i Usora. Samim tim, količina vlage u vazduhu je ogromna!! Ali to baš daje čar jutru, zraci sunca koji se probijaju kroz izmaglicu koja se diže sa vlažne zemlje, stvaraju spektar prelepih boja. Nekako sve deluje kao da je Mone naslikao,blage boje u titrajima i izmaglici!!Totalno nestvarno!! Ne baš ubrzo, ali polako počinju da se promaljuju razbarušene glave kroz prozore. odjednom optužbe"Što si hrkao noćas!!"... "Nisam ja, majke mi, Loshmi je"..."Pa jbt, promenio sam krevet!!to utiče na mene" ...i slično!! Već zauzimaju pozicije za stolom u dvorištu , i moj stric pali aparat za kafu!! Kafe stižu, za bosanske uslove, neverovatnom brzinom!! Naravno, Deki je već gladan i padaju pregovori, ja bi na pite, meni se jedu ćevapi......Ok, ajde prvo popijemo kafu, pa ćemo da glasamo, demokratski!! U jednom momentu Deni-Bandolero, izražava želju da vidi farmu mog brata!! Da vidi porodicu onog nesretnog jagneta od juče ( eto to je razlog što ne jedem jagnjetinu, zato što ga stalno zamišljam kako onako slatko, veselo skakuće po livadi igrajući se sa ostalim jagnjićima koji će verovatno doživeti njegovu sudbinu ,jbg. imam bujnu maštu!!) Na prilasku kući, prvo nas dočekuje vučjak, onako malo opasan, laje , bogami dubokim glasom, ali dobro je , na lancu je!! Deni i ja malo sitnimo korak, pošto se čuje još jedan lavež!1Čuje se ali se ne vidi!! Scena, pekinezer, zavezan kanapom oko jednog kolca!! Ali lajeeeeee, kao da ima megafon!! Sledeći pas koji nas sačekuje je Žuća, e njega znam, on je dobar i već ostareo pas, tako da je tu šminke radi!! Već smo se oslobodili i krenuli ka pašnjaku, odjednom prema nama trči i maše repom ŠARPLANINAC!! ŠTENE od 100 kg i visoko kao ja, isplazio jezik i zaleteo se ka nama. Predpostavljate, Deni i ja smo krenuli da se vraćamo u smislu, ma nema veze, ne moramo baš i ovce da vidimo, videli smo ih u slikovnici!! Kad moj teča viče " Ma neće ćuko na vas, on je dobar, mali je još!!".... Mora da se setim sledeće godine da ne prilazim tamo kad više ne bude bio mali, onda neće imati izgovora !! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 21, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam sticajem okolnosti trenutno kod kuće evo i da oslikamo jutarnju priču drugog dana.... Potok iza kuće prepun ribe.... Žuča sa svojim najboljim drugarom... Naše prisustvo im je poremetilo jutarnju gozbu, što su nam bučno dale do znanja... Interesantan detalj.... Stado tokom jutarnjeg džoginga.... Tu je i francuska vrsta koze, to jest jarac... U jednom trenutku i ovce i koze, jarci i sve krenuše na nas..... ne znamo šta ćemo, bežmo Nataša..... U povratku dočeka nas i mladunče pekinezera.... ajoj što je maza, umiljatooooo....pufnica Kao igračka na baterije... Pažljivo smo zatvorili kapiju da ne izađe..... posle desetak koraka.... eto ga, trči za nama, gde se provuče Odma su sevnule koskice i eto mu zanimacije.... Moralo je sve u dvorištu da prekontroliše.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 21, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dok Bandolerosi stignu kući sa posla da bi postavili slike, ja ću nastaviti priču!! Nego , prođosmo mi sve kučeće patrole uspešno i stigosmo do livade gde su pasle ovce!Idilično, stado ovaca na ispaši. Znam da ih neki već zamišljaju u tanjiru, ali meni je bilo lepo gledati ih dok trčkaraju okolo! Još mi je zanimljivije bilo kako moj teča razgovara sa njima, i one ga slušaju!! Odjednom spazismo fantastičan primerak jarca, malo neobičan za ovo podneblje!Teča nam objašnjava da je jarac Francuz i da se odlično adaptirao na Bosnu!! A kako i ne bi!! Bandolero ih slika, oni poziraju i ajde, vreme je da se vratimo ostalima. Kako smo se okrenuli, tako je celo stado krenulo za nama!! Verovatno da traže pare za poziranje od Bandolera, ili grumen soli Mi zbunjeni, ne znamo da li da trčimo, a već razvijamo taktiku šta će mo kad nas okruže. Moj teča viče " Nataša, poteraj ih ovamo!!!" , ups, kako se beše teraju ovce Iš????? to mi je prvo palo na pamet!! Počesmo da mašemo Deni i ja nešto neartikulisano kao pećinski ljudi i rukama i nogama, i ovce pobegoše!! Valjda rekle sebi, ma ovi nisu normalni!!!! Vraćamo se nazad kad prema nama trči neko braon klupko, šta li je sad ovo, uopšte ne razaznajemo, jedva se vidi od trave!! Gremlini???? Ma svašta možemo očekivati!! Kad ono, najmlađi potomak pasje patrole, štene pekinezera!!! Preživesmo mi posetu farmi i vratili smo se nazad da vidimo da li je razrešen najveći problem koji nam se postavio tog jutra : ćevapi ili pite????? Pitanje je sad!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 21, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan .....eeee Francuz je to..... A ovde se vidi jedan deo Natašine ruke....e samo se sa slike ne može čuti njeno hrabro : " IŠ !!! " E a što se malog preslatkog kučeta tiče da vidite u jednom momentu kako je pojurio mačku..........i počeo da laje a neko viknu iz mase : " DRŽ' JE GROME!!!!" GROM!!! E moj druže.... tako smo mi uspeli da pobegnemo pred najezdom ovaca...... A haaaaaa......da, da.....sve te čujem....ja spavam!!! Hrabra žena zvana - Trinity!!!! Mikele pozira...sa kacigom.....čijom....ne znam.... Lošmi nastavlja priču od sinoć.....: " I tako vam ja fuuuuuu čaše i pravac do ograde.....a u glavi samo 600 metara...., 600 metara.... ...... ....." Ili je bilo 700... ....ma jok 600..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šćepa 19 Napisano Jun 21, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Malecni Sprint Eagle i Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan E, nacitao sam se i putopisa i ovog jedopisa i Bandolerci, alal vam baterije u tom fotoaparatu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 21, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan E došlo je vreme i da se kreće....izpozdravljasmo se srdačno sa našim domaćinima, uz reči zahvalnosti na svemu i uz njihovo: " Omladino srećan put pa nam dođite opet "..... pođosmo.... Ono što je većini bilo u glavi jeste: HRANA!!! I naravno tu gde smo stali da nahranimo mašine nahranismo i sebe....ćevapima u lepinji.... Naše sledeće odredište su bili Stanišići...tako smo se dogovorili, jer ima nas par koji nismo tamo bili a u ovakvoj ekipi ljudi lako je se sve dogovoriti....Usput nas je malo poprskala kiša ništa strašno, ali smo mi pooblačili kišna odela ma za svaki slučaj. Što se Stanišića tiče zaista su lepi jedino što je jako duvao vetar i naspram subotnjih 36 stepeni....u nedelju je bilo celih 16 !!! Ali nam nije pokvarilo utisak!!! Ispred ulazne kapije Stanišića.....smo se svi malo uljudili...tj. poskidali kišna odela da ne izgledamo kao banda marsovaca kada uđemo međ narod..... Sedosmo da se osvežimo.... Ovde Daki objašnjava konobaru ( a pre toga je hteo da poruči neko piće, hranu..... ali ih nije bilo ) da je ranije kada su Nataša i on sa decom dolazili usluga bila mnogo bolja u smislu da su imali domaće kolače, hranu, domaću rakiju...a sada..... ....mema....domaće pravljeno.... Duva u glavu pravo sa jezerceta neki vetar.... Kao u " Mućkama" - lavli - džavli..... Jezerce i labudovi....baš divan prizor.... A ovde gledaju pravo u nas u smislu: " Koji su ovo vanzemaljci..... ovakve još nismo viđali ovde...."???? A onda je usnimljen preslatki mali bajker preko puta jezera....pogledajte kako ga je digao na zadnji točak..... ...uz pomoć tate ali ipak..... E onda smo se nas dvoje malko prošetali a društvo je ostalo da pijucka.... Ovde čovek stvarno ne zna šta pre da slika i gde pre da se dene.....ali ja, ipak ,u celom ovom kompleksu pronalazim svoje "favorite"....u smislu šta mi se najviše svidelo..a to su KAPIJE!!! Inače su mi potpuna fascinacija!!!! Zašto? Nemam pojma!!! Što vam ovo pišem....zato što su već mnogi postavljali slike iz Stanišića...pa je iskreno rečeno već sve viđeno....ali kapije.....su prelepeeeee.... Kako su divne ove kapije..... Ovo je crkva.... E sad pošto je Bandolero rekao da slikamo i nešto drugo osim kapija ....evo i to nešto drugo ....meni liči na utvrđenja nekih srednjovekovnih gradova....samo su falili vitezovi u punoj opremi i dvorske dame u balskim haljinama....pošto kao što možete da primetite Stanišići baš i nisu kao neka druga etno mesta, sela koja smo viđali.... već više liče na neki srednjovekovni grad..... Jeeee....baš super što moram ovuda da bi došla do mostića......proćiću kroz još jednu divnu kapiju..... Ovde ja Bandoleru objašnjavam u kom ćemo pravcu dalje....gde ćemo - tamo ćemo!!!! Vreme je za pokret! Spremanje za polazak i dogovor da stanemo negde pred Beogradom da se ispričamo još malo...pa šta nismo imali vremena od jedenje i pijenje ova dva dana.... ....izduvanimo po koju.... Odlična vožnja....odlična ekipa....odličan provod.... Eto to vam je Bosna na dva dana!!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Jun 21, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, ba, putopisa. Ovaj, jedopisa. A vala lepo ste vi ovo ispisali, svaka cast. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...