sparco 149 Napisano Avgust 28, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan predivna ideja predivan projekat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Avgust 28, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast maestro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Avgust 28, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan To je ljubitelj motoclasika Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Avgust 28, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast....bas je super!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 28, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ковачичан, ко је извлачио те силне жуте штрафте и украсе? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_Kov 93 Napisano Avgust 28, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Cagiva Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, baš mi je drago da vam se svidja. Ковачичан, ко је извлачио те силне жуте штрафте и украсе? Ukrase i štrafte sam izvlacio ja tankom četkicom. Inače motocikl vise nije kod mene prodao sam ga jednom vlasniku paba iz Zrenjanjina, rekao je kad je bio kod mene da će da ga stavi negde u pab kao ukras, zaboravio sam da pitam kako se zove pab. Mozda ga je neko od forumaša koji su iz Zrenjanjina i video u tom pabu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 28, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Алал ти ћуфта! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Avgust 29, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu !!! Posalji mi na PP za koliko para bi napravio jos jedan ovakav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Avgust 29, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8576 Napisano Septembar 19, 2012 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Komšija, svaka ti dala al si ga opravio nemam reči . Nadam se da će uskoro nešto novo, samo ovoga puta slike od početka . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_Kov 93 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Cagiva Prijavi odgovor kao problematičan Komšija, svaka ti dala al si ga opravio nemam reči . Nadam se da će uskoro nešto novo, samo ovoga puta slike od početka . Hvala komšija i ja se nadam da ću uskoro da počnem neki novi "projekat". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 21, 2012 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kada neko ulozi toliko truda, vremena i ljubavi onda je to sve samo ne kic. Bravo majstore!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Octobar 12, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast odlicno je!sve pohvale.koliko truda samo ulozeno i strpljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Octobar 14, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno prelepo! Svaka čast. Vidim prodao si ga i nadam se da si cenom ispoštovao sebe i svoj dar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...