Jump to content

Moto Zajednica

GLASANJE NA TEMU "MRTVA PRIRODA"

60 članova je glasalo

1. 1. Koja fotografija je najbolja?

• No.1
      29
    • No.2
      9
    • No.3
      2
    • No.4
      1
    • No.5
      7
    • No.6
      3
    • No.7
      9
    • No.8
      0

Recommended Posts

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

P.S. Možda ne bi bilo loše da se slike malo odvoje jedna od druge da bude jasnije koja je koji broj... (umalo glasah za pogrešnu...)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Glasajte do kraja nedelje pa ćemo objaviti pobednika. Hvala svima na učešću i strpljenju. Još jednom se izvinjavam zbog kašnjenja sa kačenjem fotografija.

Pobednik ovog kruga takmičenja je veve koji me je zamolio, zbog njegovog odsustva, da objavim umesto njega temu koju je zadao za sledeći krug, a to je PEJZAŽ.

Čestitam veve-u na pobedi i pozivam sve učesnike da pošalju fotografije za novu temu.

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Čestitam veve-u na zasluženoj pobedi. :takoje:

Moja je br. 6., u garaži sa čajem. Zahvaljujem se trojici forumaša koji su joj dali svoj glas. :zdravo:

Moram i da uložim jednu primedbu... Rekli smo da nema dodavanja okvira fotkama... :jok: Mislim da treba da se svi pridržavamo pravila. :aha:

• Zainteresovan, 594 postova
  • Motocikl: ADV T☆34

Svaka čast pobedniku!

Moja je fotka br.7. (bronzana medalja)

Trudio sam se da "moja mrtva priroda" ima nekakve veze sa moto svetom, zato hvala svima koji su joj svoj glas poklonili. :care:

Moj izbor u tom smislu bio je usmeren na motoholicovu fotku br.6, koja je idejno slična.:lud: Odmah sam prepoznao Craftsmanovu racnu (pošto stalno vrtim stranice o servisiranju GS-a), tako da nisam imao nedoumice o autoru :aha: .

Pošto mi je ovo prvo takmičenje u životu (pod stare dane), na koje sam poslao svoju fotografiju, svima onima koji su glasali za fotku br.7, a i drugima ako hoće, spreman sam da u punoj rezoluciji, istu pošaljem mail-om.:hej:

E da, aparat kojim je pucano, Canon S2 IS, kupljen 2005. godine. Veteran, al još ubija...8)

• Svrati ponekad, 228 postova

Cestitam pobedniku na zasluzenoj pobedi!Moja fotografija je br.5 i sa osvojenim cetvrtim mestom u ovakvoj konkurenciji ja sam zadovoljan,bravo za sve ucesnike.

• Svrati ponekad, 228 postova

Moram i da uložim jednu primedbu... Rekli smo da nema dodavanja okvira fotkama... :jok: Mislim da treba da se svi pridržavamo pravila. :aha:

Ne znam koji je razlog za postojanje takvog pravila?Okvir sustinski ne menja nista na fotografiji.

Okvir sustinski ne menja nista na fotografiji.

Menja opšti utisak o fotografiji. Vizuelni doživljaj je drugačiji. Generalno fotografije sa okvirom deluju bolje nego što jesu.

Međutim, u ovom slučaju su uočljiviji kompozicija, kombinacija tekstura i boja i odnos svetlog i tamnog nego sam ram. Fotografija je dobra i bez rama, ali se slažem da bi trebalo da se držimo pravila.

• Zainteresovan, 719 postova
  • Motocikl: KTM ima

Ako su ustanovljena pravila, trebalo bi da ih se pridržavamo, ako ni zbog čega drugog, a ono iz poštovanja prema ostalima. To se odnosi i npr. za okvir i za vreme postavljanja takmičenja itd. A ako nešto ne valja, daj da menjamo to.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja