hellena 60 Napisano Jun 17, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan No.1 No.2 No.3 No.4 No.5 No.6 No.7 No.8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 17, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Oho, pa ovo je sjajno! Ljudi su se stvarno potrudili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 17, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Možda ne bi bilo loše da se slike malo odvoje jedna od druge da bude jasnije koja je koji broj... (umalo glasah za pogrešnu...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 17, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za pozadinu na 1-voj...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Jun 18, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne fotke.Glasao sam za dvojku zbog neke tamo simbolike ali jasno je da je broj jedan bolji odgovor na temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 18, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Mrtva priroda ali živahni autori!!! Još da nam urednica položi sve ispite i svi smo pobednici!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jun 18, 2011 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Petica bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 18, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, dobre su sve...al˙ ipak glasam za 2... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jun 18, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Sedmica! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Jun 19, 2011 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Delim prethodni utisak Seven 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan I ja za 7 ! BMW je to ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 22, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Glasajte do kraja nedelje pa ćemo objaviti pobednika. Hvala svima na učešću i strpljenju. Još jednom se izvinjavam zbog kašnjenja sa kačenjem fotografija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 27, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 27, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Pobednik ovog kruga takmičenja je veve koji me je zamolio, zbog njegovog odsustva, da objavim umesto njega temu koju je zadao za sledeći krug, a to je PEJZAŽ. Čestitam veve-u na pobedi i pozivam sve učesnike da pošalju fotografije za novu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 27, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan no. 4 - ukradena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 27, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam veve-u na zasluženoj pobedi. Moja je br. 6., u garaži sa čajem. Zahvaljujem se trojici forumaša koji su joj dali svoj glas. Moram i da uložim jednu primedbu... Rekli smo da nema dodavanja okvira fotkama... Mislim da treba da se svi pridržavamo pravila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 27, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Joj motohiliče volela bih i ja, ali da je tako ne bih dve fotke okačila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 28, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast pobedniku! Moja je fotka br.7. (bronzana medalja) Trudio sam se da "moja mrtva priroda" ima nekakve veze sa moto svetom, zato hvala svima koji su joj svoj glas poklonili. Moj izbor u tom smislu bio je usmeren na motoholicovu fotku br.6, koja je idejno slična. Odmah sam prepoznao Craftsmanovu racnu (pošto stalno vrtim stranice o servisiranju GS-a), tako da nisam imao nedoumice o autoru . Pošto mi je ovo prvo takmičenje u životu (pod stare dane), na koje sam poslao svoju fotografiju, svima onima koji su glasali za fotku br.7, a i drugima ako hoće, spreman sam da u punoj rezoluciji, istu pošaljem mail-om. E da, aparat kojim je pucano, Canon S2 IS, kupljen 2005. godine. Veteran, al još ubija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam pobedniku na zasluzenoj pobedi!Moja fotografija je br.5 i sa osvojenim cetvrtim mestom u ovakvoj konkurenciji ja sam zadovoljan,bravo za sve ucesnike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moram i da uložim jednu primedbu... Rekli smo da nema dodavanja okvira fotkama... Mislim da treba da se svi pridržavamo pravila. Ne znam koji je razlog za postojanje takvog pravila?Okvir sustinski ne menja nista na fotografiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 30, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Okvir sustinski ne menja nista na fotografiji. Menja opšti utisak o fotografiji. Vizuelni doživljaj je drugačiji. Generalno fotografije sa okvirom deluju bolje nego što jesu. Međutim, u ovom slučaju su uočljiviji kompozicija, kombinacija tekstura i boja i odnos svetlog i tamnog nego sam ram. Fotografija je dobra i bez rama, ali se slažem da bi trebalo da se držimo pravila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jul 2, 2011 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ako su ustanovljena pravila, trebalo bi da ih se pridržavamo, ako ni zbog čega drugog, a ono iz poštovanja prema ostalima. To se odnosi i npr. za okvir i za vreme postavljanja takmičenja itd. A ako nešto ne valja, daj da menjamo to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...