Mina 545 Napisano Jun 15, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Razmishljah se da li da pishem ili ne...pa na kraju ajd reshih da napishem ipak shta mi se desilo danas... Mozda neko izvuche neku pouku Vozim Francuskom od Trga...s namerom da skrenem u Dushanovu... Oni koji su iz Bg-a znaju tu ulicu, za one koji nisu, to je ulica u kojoj je vechita guzva, iz sporednih ulica se stalno neko ukljuchuje, ili se isparkiravaju (uparkiravaju) automobili non stop...prolaze 2(ili 3 ) linije GSP-a, na sred te ulice je Pizza Bucko (tu je tek vechiti haos) i na kraju, bash pre skretanja za Dushanovu ul, je chuvena Strahinjica Bana (Silikonska dolina) iz koje naravno vrvi saobracaj. Kako ceo svoj zivot prolazim Francuskom ul znam za jadac da tako kazem, i uvek vozim ko baba, nema jurnjave, nema preticanja, divljanja itd...jer je uglavnom haotichna... E isto tako danas...vuchem se ja prodjem taman tu raskrsnicu sa Strahinjica Bana i pripremam se da se prestrojim u traku za levo, i taman zagazih u tu traku kada se gospodin srednjih godina koji je stajao u traci za pravo naprasno predomislio i reshio da i on ipak zeli levo...i to pravo kroz mene... I jbg...on pravo u moj motor, prvo shto sam osetila je kako mi je zgnjechio desno stopalo i prikljeshtio ga izmedju auta i motora, u tom trenutku sam krenula da bezim levo koliko sam mogla (bilo je saobracaja iz suprotnog smera) i dok tako bezim chujem kako neshto shkripi i lomi se i puca...i pomislim vec kako nemam desnu stranu motora... Chovek me u nekom trenutku registruje (verovatno momenat kada sam dezintegrisala njegov retrovizor) i ukochi i prestane da me gura na levo...a i ja se onda zaustavim metar dalje. Ja ne bih bila ja...istog momenta sam skochila s motora i krenula da se dernjam ko magarac usput malo copajuci na tu desnu nogu...Al chova vrlo kulturno izadje iz kola i odmah me upita da li sam Ok, da li treba neka pomoc, i da se parkiramo tu pored da vidimo da li sam povredjena. Vratim se ja ta 2 metra do motora, bacim pogleda na desnu stranu...NISHTA !!! Ni tachke jedne na motoru, ma bukvalno nishta mu nije. Okrenem se ka autu...a auto...ko tenk da ga je zgazio :D Izgrebana leva strana, dezintegrisan retrovizor rasut po ulici...ostale mu samo zice Nakon par minuta vidim da mi je i noga tj stopalo ok, nije promenilo boju, kosti su na mestu, ne boli mnogo...Chovek sve vreme tu, kaze sin mu bajker...fer i korektan... Policiju nismo zvali...diskutabilno bi bilo ko je kriv, on je tvrdio da sam ja ishla preko pune linije, ja sam opet tvrdila da sam ushla u to parche trake...na kraju se razidjosmo uz rechi ne ponovilo se...i svak na svoju stranu... Sve se to desilo oko 16h danas, evo stopalo je i dalje Ok, nema otoka, nema chak ni modrice, bolucka malo (ipak sam ga nagnjechila) ali hvala bogu nema lomova itd... Sve u svemu super nije mi unishtio more na koje idem u petak p.s. Sad tek videh koliko sam se raspisala ko je ovo prochitao, a nije se smorio svaka mu chast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Duga prica, ali na srecu bez uobicajenih zapleta - ti i motor ste ok, covek kulturan itd. Ali kako je storija pocela, pa jos kod dela o 'gnjecenju stopala'... Isekoh se skroz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 15, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ali kako je storija pocela, pa jos kod dela o 'gnjecenju stopala'... Isekoh se skroz! Veruj mi u tom prvom trenutku...bila sam ubedjena da ce mi puci stopalo...znam da sam i pokushala da ga ishchupam odatle i da nisam uspela... Al bitno je da je na kraju sve bilo OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 15, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Je li bre, kad ćeš ti prestati da učestvuješ u sličnim akcijama? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 15, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Nek si nam zhiva i zdrava, a sad mi se jede pica iz Bucka.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Ух! Е, читам им питам се да ли си остала читава... Добро је!!! Драго ми је да ниси повређена. А, реакција... па... сасвим нормално. Мада... изненадило ме је твоје писање о поступку тог господина. Прво, како се поставио према теби, по изласку из возила, а затим како не води рачуна и поред тога што му син вози мотоцикл. Но, важно је да је прошло добро. Нека на томе и остане, да немаш више таквих акција. И... лепо се проведи на мору. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Jun 15, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti lep provod na moru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jun 15, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan divljas ,divljas Mina, ide taj transalp sa onim nabudzenim akumulatorom ko popizdeo Dobro je kad se dobro ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan dobra je pizza u bucku bas dobro da tebi nije nista, i lep provod na moru zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 16, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo da dumb bumper radiwipe the bike i pozdravi kazn,,,,,hepi 3P to fingers contry! Ouzom,Ελληνική (aqua)..&cala cala... tri reci grckog do potpune srece za ostalo motorin ce biti spreman i dolazim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Jun 16, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan a bre nemoj nas secas vise,idi ti na taj omor i dooobro se odmori ps:vazno da si ti dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Kazes motoru ni truncica a? A auto kao tenkom zgazen? Covece, jel si sigurna da je on tebe udario.....salim se naravno..... jel si imala kresh barove tj kako si uspela da na motoru prodjes bez ogrebotine a cula si i skripu i lomljavu???? Sve u svemu, korektan covek i dobro je sto nista nije ozbiljno bilo..... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 16, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ziva, zdrava Srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Jun 16, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Transalp je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Uf dobro je,super si prosla... Opasno izbegavam voznju kroz grad,postalo je previse rizicno. Ja sam imao slicnu situaciju kod sajma bas kod OMV pumpe,(gde je guzva uzasna i sabrcaj stoji,bukvalno... samo motori su prolazili tad)covek skroz iz leve trake prelazi na pumpu(Valjda se smorio),ja i drugar idemo skorz desnom trakom pored pumpe. Drugar je na srecu prosao,a mene covek direktno pokupi sa strane...tj u nogu,i odbaci me u stranu. Sreca u nesreci je da su mi bile lose gume i nisam pao nego samo otklizao u stranu i od siline udarca nastavim pravo i popnem se na ivicnjak. Coveku otpadne branik(opel kadet je bio) a meni nista,spasao me auspuh koji je bas negde dole kod noge,noga malo poplavela,auspuh ulubljen,nista strasno. Covek je dobio infarkt jer sam ga onako shepajuci gadjao branikom,ali boze moj mogli smo oboje gore da prodjemo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan za ono secanje sa stopalom si zaslužila korpu minusa ali sreća pa ih nema.Srećno si prošla i ti i motor. Čuvaj se pozzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 108 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Procitao i nisam se smorio! Sve je dobro sto se dobro svrsi, a i coveku svaka cast na korektnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Jun 17, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Sve je dobro sto se dobro svrsi !! A ja sam se kod bucka jednom otrovao,dva meseca sam samo tecnost mogao da pijem,osusio se ko grana,od tad ni mrtav tu ne jedem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jun 17, 2011 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Sreća da nije ništa strašno.Ja sam već navikao na nagnječenja stopala od kojih osećam posledice iako nisam ništa slomio.Ali mogu reću da stopalo u većini slučajeva u "gradskim" čukanjima prvo strada,tako da preporučujem svakom ko može da nabavi neke čizme/patike(duboke)za motor ne koštaju mnogo a dosta sačuvaju. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 19, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da ti nisi ipak malkice uranila? Mislim, s obzirom na dispute sa korektnim gospodinom tatom i ustanovljenim haosom koji vlada na lokaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...