yamayka 2 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast bajkeri,to je pravo uzivanje, sta bi dao da sam i ja bio sa vama!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jun 17, 2011 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast rodjeni. Samo da i ja malo pohvalim ekipu iz Valjeva.Kad sam isao za Kotlinu odvalio mi se kofer, i sta mislite ko mi se prvi nasao u pomoc sa sve vrucom kafom? DA,da to je nas one and only Libero. Svaka cast i jos jednom HVALA! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 17, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa Vlajkom... Ništa dok ne vidimo to uživo... Pazi kad se i ja slažem... :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Jun 18, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da se zahvalim na komentarima. Poč'o sam da rumenim... ... pazi kad se i ja slažem , al' ne mogu da budem u isto vreme na dva mesta. Biću malo dalje od ovih krajeva, kao i veći deo ekipe, al' verujem da ćete se dobro provesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Jun 18, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, mada da te ne hvalimo puno, da se slucajno ne pokvaris, ne daj Boze! P.S. Broj imas, javi se kada budes u Loznici (od utorka sam tamo) da castim neko ladno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan putopis. Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Jul 5, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Svaka čast za KRAVU ipak je to motor za razliku ovih igrački.... :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...