kosooki 1317 Napisano Jul 18, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ...ako me budu smarali zbog nje recicu da je maopre bila tu,mora da je otpala u putu... respect za ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Decembar 4, 2011 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Моје решење је било да сам купио А4 провидну фолију за штампач и на њу залепио налепницу и потом обрезао око налепнице тако да је подлога идентичне величине, а фолију залепио на мотор . Довољно је танка да се ни не примети а једноставно се да скинути када затреба, да ли одлепљивањем или грејањем феном свеједно 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Decembar 4, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan zalepljena nalepnica ne moze da se odlepi jer pri skidanju ostaje kao sito,tj.neka mrezica, a novi duplikat samo nalepnice za automobil kosta oko 2500 dinara. Rekao mi je drugar koji je razbio sofersajbnu na kolima pa je morao da izvadi novu nalepnicu za novi ssajbnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Decembar 4, 2011 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan zalepljena nalepnica ne moze da se odlepi jer pri skidanju ostaje kao sito,tj.neka mrezica, a novi duplikat samo nalepnice za automobil kosta oko 2500 dinara. Rekao mi je drugar koji je razbio sofersajbnu na kolima pa je morao da izvadi novu nalepnicu za novi ssajbnu. Да али у овом случају ако радиш са фолијом ти одлепљујеш фолију која на себи носи налепницу и можеш је поново залепити било где. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5944 Napisano Decembar 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako Ja sam lepo obrezao nalepnicu za motor i zalepio je na providnu foliju koja je po 1 cm sa svake strane veća od nalepnice pa foliju na motor. Tako da kada stigne sledeća nalepnica, odlepim foliju i ponovim postupak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Decembar 4, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Čemu sve to kad postoji nalepnica koja se lepi spolja. Sledeća registracija uzmi takvu i nemaš problema, moš menjaš vizir svaki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Decembar 4, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan ideja sa folijom je dobra, ali ja govorim kako je kada nema folije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Decembar 4, 2011 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan ideja sa folijom je dobra, ali ja govorim kako je kada nema folije. ОК Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Decembar 6, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnica kosta 2500 din nalepnica ko nalepnica kosta 600 din ali se neki formular koji se popunjava placa 1890 din... Provereno u supu licno .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Decembar 6, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa transparentnom folijom je genijalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Decembar 6, 2011 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa transparentnom folijom je genijalno. Pa samo proverene stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandar137 12 Napisano Decembar 7, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Belgrade, Lipovica Motocikl: '03 Honda CBR600rr Prijavi odgovor kao problematičan Koja smo mi stoka od naroda!!! Stalno neko poskupljenje, nove takse, nove gluposti... 2500 dinara za obicnu nalepnicu za koju im treba 10 din materijala, a kao cekamo mesec dana, pa se cimas, guzve i sranja... IDIOTIZAM (Samo u Srbiji) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Decembar 7, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može da se sljušti tek tako, ja sam krenuo pošto je prethodni vlasnik nalepio napred na vizir i nervira me. Mora da se greje nekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1931 Napisano Decembar 7, 2011 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to radio pre neki dan. Nema teorije da se nalepnica skine, a da se ne osteti. Sto neko gore rece, ostane kao sito. Da se izda nova nalepnica, koja bi bila kao duplikat, treba da se plati 2.500rsd (rekli u sup-u). Stvar je u tome sto milicija uopste ne drnda nikoga za tu nalepnicu i nikoga ne kaznjava ako je ostecena. Razlog je taj sto je to ljudima novo, pa se gomila nije ni snasla oko lepljenja prvi put. a i ni su valjda po prvi put skromni i zadovoljni sa vec uzetim parama u toj prici. Jednom skinuta nalepnica se vise ne moze zalepiti zato sto je lepak na onom delu koji je ostao tamo negde na viziru. Ja sam onda ono pare sto mi je ostalo zalepio na providnu samolepljivu traku i sve zajedno na motor. Brojevi se vide, a po malo i onaj grb. Niko mi ne pravi pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Decembar 7, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze ni grejanjem da se odvoji od stakla, provereno, to i jeste svrha potke koja je ugradjena, da se pri odlepljivanju odvoji od ostatka nalepnice i nacini je neupotrebljivom. Nego kad skines nalepnicu, ostane grid na staklu, benzin i vatu u ruke, pa trljaj dok se ne skine. A vizir je jos teze ocistiti od stakla. Zato je ovaj fazon sa prelepljivanjem preko transparentne folije super resenje, skidas celu nalepnicu sa folijom, ne ostaje na viziru nista sto ce kasnije biti tesko za skidanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Decembar 10, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i hteo da skinem govno, ne treba mi, džabe mi stoji na sred vizira i nervira me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Decembar 11, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan nisam siguran,kolega Muljaz kaze da milicija nece da kaznjava za nalepnicu.Ja mislim da jedva cekaju da nesto nije ispravno da bi nas kaznili,jer tako pune budzet.Isto mi je masa ljudi rekla da ne kaznjavaju kada ti istekne vozacka dozvola,nego te samo opomenu.Meni su pisali kaznu sto je istekla manje od dva meseca,letos i ceka me kazna od 6000 do 20000 dinara,mozda i nesto poena(za ovo nisam siguran). Zakljucak,ne bi se zezao sa nalepnicama i verovao pandurima.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 11, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan nisam siguran,kolega Muljaz kaze da milicija nece da kaznjava za nalepnicu.Ja mislim da jedva cekaju da nesto nije ispravno da bi nas kaznili,jer tako pune budzet.Isto mi je masa ljudi rekla da ne kaznjavaju kada ti istekne vozacka dozvola,nego te samo opomenu.Meni su pisali kaznu sto je istekla manje od dva meseca,letos i ceka me kazna od 6000 do 20000 dinara,mozda i nesto poena(za ovo nisam siguran). Zakljucak,ne bi se zezao sa nalepnicama i verovao pandurima.Pozdrav samo zamisli da ti je posao da pišeš kazne, i da pri tom imaš kvotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Decembar 11, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan sto vise kazni, veca plata. Ne bi mi bilo zao da sam napravio neki prekrsaj,bilo kakav, ali istekla vozacka...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...