kosooki 1317 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan mozda sam promasio podforum na kom postavljam temu, ako jesam, prebacite temu gde pripada elem, nalepnicu sam genijalno nalepio na vizir koji sad treba da promenim ima li ko ideju kako da odlepim nalepnicu, posto je napravljena iz onih segmenata koji se kidaju kad se odlepljuje ili da ni ne stavljam nalepnicu, ali bojim se da me plavci malo ne kritikuju finansijski zbog toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jun 15, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Štajaznam, ovako iz glave mi pada na pamet da isečeš to parče vizira sve sa nalepnicom, lepo ga obradiš kao pločicu i apliciraš negde gde će se uklopiti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ne, to nikako, glupo bi mi bilo da kasapim fabricki vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da je drvodelja bio "ozbiljan" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan izvadi duplikat. odnesi im original nek ga gule. tebe će da ogule za par taksi al preživećeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan "Ako je saobraćajna dozvola ili registraciona nalepnica dotrajala ili oštećena, vlasnik vozila podnosi organu koji je izvršio registraciju vozila zahtev za izdavanje nove saobraćajne dozvole odnosno registracione nalepnice, a dotrajala saobraćajna dozvola odnosno registraciona nalepnica oduzima se i uništava." 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Jun 15, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan načuo sam da su te takse par hiljada dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nisu. http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=248&Itemid=108〈=sr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da bude sup&zavod 185 i 215rsd al još poneka "taksica" tek da zagorča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jun 15, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da je drvodelja bio "ozbiljan" Pa zapravo i jesam bio ozbiljan. Što ne znači da ne bih istražio i druge mogućnosti, svakako. Išao sam logikom da njegov vizir na srpskom tržištu polovnih vizira verovatno vredi cca 25 EUR, a da nova nalepnica sa dažbinama košta 4000 RSD, kako mi juče reče jedan momak koji ima sličan problem. Uz to naravno ide i akanje po mupovima. A mala je mogućnost da vrati na motor stari vizir, ako je već stavio novi (povišeni pretpostavljam) koji takođe košta cca 4000 RSD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 15, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Vizir menjaj tek kada budes radio novu registraciju dogodine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da je drvodelja bio "ozbiljan" da reknem za slucaj da jeste btw. U slučaju da oštetite nalepnicu morate da podnesete zahtev za izdavanje nove registracione nalepnice (formular), koji se popuni podacima o tome kada i kako je došlo do oštećenja odnosno gubljenja nalepnice, uz prilaganje pocepane ili uništene, a sve to može da vas košta oko 600 din. Posle toga dobijate kopiju registracione nalepnice. http://registrujauto.com/index.php/registraciona-nalepnica ali bih opet svakako pokusao da je skinem sad da li pazljivo skalpelom ili grejanjem ili..... kako vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da je drvodelja bio "ozbiljan" Pa zapravo i jesam bio ozbiljan. Što ne znači da ne bih istražio i druge mogućnosti, svakako. Išao sam logikom da njegov vizir na srpskom tržištu polovnih vizira verovatno vredi cca 25 EUR, a da nova nalepnica sa dažbinama košta 4000 RSD, kako mi juče reče jedan momak koji ima sličan problem. Uz to naravno ide i akanje po mupovima. A mala je mogućnost da vrati na motor stari vizir, ako je već stavio novi (povišeni pretpostavljam) koji takođe košta cca 4000 RSD. aftermarket vizir sam dobio uz motor svakako necu seci stari, to otpada kao mogucnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jun 15, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan E super ako je 600 RSD. Onda se žestoko istripovao ovaj što mi je pričao o ceni. U tom slučaju zaboravi sve što ispričah. Vadi novu i nemoj da se gnjaviš za sitnu lovu sa kojekakvim budženjima i prelepljivanjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan nesto i ja cuh negde tu ciru od 4000, ali realno je suludo da toliko kosta svakako se ne bih cimao da se ne spremam za sarajevo koje je za manje od 2 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srba Maverick 0 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savet da promenis vizir a da na nalepnicu zaboravis jel treba mnogo para a jos vise vremena i zivaca da bi ti izdali novu. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan a murija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nesto i ja cuh negde tu ciru od 4000, ali realno je suludo da toliko kosta svakako se ne bih cimao da se ne spremam za sarajevo koje je za manje od 2 dana za dva dana, mož samo čudo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ni ne nadam se da to moze necu ni pokusavati sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan parce pleksija, drugo parce pleksija, nalepnica izmednji, pleksi ucvrstis negde na viljusci, oko fara, pored cajlglera, kad doddje vreme, odsrafis pleski, razdvojis, izvuces nalepnicu, stavis drugu pa u krug, kao oni britanski nosaci za nalepnice, samo u aftermarket serbian izvedbi, em ne lepis em nemas muku sa skidanjem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jun 15, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije veliki vizir lepo u ranac za ta dva dana ako te iscimaju ti njima vizir na uvid i nemas problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan resen problem ovaj aftermarket vizir ide preko fabrickog, tako da je nalepnica ostala hvala vam svima na predlozima mada me i dalje zanima da li moze baksuz da se odlepi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PasHke 67 Napisano Jun 22, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da probas onim tankim ziletom pa sta ti bog da. Lagano i strpljivo a ako pocne da se cepa, batali i zalepi ko da nista nije bilo )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 23, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan hm, mozda bi i radilo posao, nisam se setio zileta mada, napisah da sam odustao od odlepljivanja jer je novi vizir dosao preko starog, tako da je, sto je jos lepse, nalepnica ostala ispod, diskretno zatamnjena i skrivena, a opet vidljiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Jul 17, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uredno bio zalepio nalepnicu pored fara(malo iznad desnog usisnika) medjutim proso sam 3-4 kontrole,a da pritom nisu ni obratili paznu na nalepnicu,vec samo saobracajnu i tablicu,ja se naljutim pa skinem nalepnicu,pocepam je i bacim....ako me budu smarali zbog nje recicu da je maopre bila tu,mora da je otpala u putu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...