kolanic 1 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Бања Лука, Република Српска Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima, nov sam na forumu, nalazim se u BL, htio sam otvoriti temu u "kineskoj imperiji" ali eto posto se moram predstaviti iskoristio sam ovu priliku da pitam nekoga za iskustva sa ovom markom motora. Dugo vec trazim neki motor koji ne kosta mnogo a da ima bar neke pozitivne karakteristike (tipa jeftin za odrzavati, mala potrosnja, cijena i sl.). Htio sam kupiti keeway speed 150 ali ne mogu nigdje naci... Pa sam naletio na bashan 200cc zanima me vase "strucno" misljenje... Evo motora koji me zanima http://www.pik.ba/artikal/883768/bashan-200-cc/ Hvala unaprijed P.S. Posto pratim ovaj forum par zadnjih sedmica smatram da je najbolji u regionu zbog razlicitih misljenja i mnogo iskustva sa motorima ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Сам мотор је изгледа клон старе Хонде и има балансно вратило, тако да је миран. Са тим не би требало да имаш проблема, а остало оцени сам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolanic 1 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Бања Лука, Република Српска Prijavi odgovor kao problematičan ок, хвала друже на мишљењу, чекам још неке коментаре, јер слабо се разумијем, нов keeway speed можда мало јефтинији од овог има само 1 и то у Брчком али сматрам да је ово ипак мало бољи мотор, ако ништа друго јачи је 17 КС, не знам ништа ни о потрошњи нити о каквим другим карактеристикама, стварно је риједак примјерак Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ма гледај ти који је увозник озбиљнији и да ли можеш да дођеш до резервних делова. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...