Petartdm 169 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 2008 Registrovan Prvi vlasnik Tri kluca i SVA dokumentacija Kupljena u Centar S-u FUL oprema ..... . rikverc ... grejaci sedista..navigacija sa trodimenzionalnim mapama...kolor displej... zvucnici..ful klima..alarm....BAS SVE ! 1832 cm3 118 KS Presla 12700km Svi servisi uredno uradjeni Cena 20.000 eur. Zvati na telefon 063400463 Vlaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan A evo i jos malo slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne znam sta da napisem za ovaj motor, mislim da smajli dovoljno govori. Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je spejs satl, ne motor... Sednes i zaboravis da sidjes! Nadam se da ces naci kupca za njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Jun 13, 2011 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nekretnina 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2646 Napisano Jun 13, 2011 Strucnjak, 1634 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan koliko dugmica prelepa masina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lepo ....... samo da je moj ja ga nebi ni prodavao ne bih imao srca ovo je motor mog prijatelja i ja mu kao i Vi zelim srecu u prodaji ... ali motor je stvarno SATL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan boze koje zloooooooooooooooooooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 14, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 2008 Registrovan Prvi vlasnik Tri kluca i SVA dokumentacija Kupljena u Centar S-u FUL oprema ..... . rikverc ... grejaci sedista..navigacija sa trodimenzionalnim mapama...kolor displej... zvucnici..ful klima..alarm....BAS SVE ! 18032 cm3 118 KS Presla 12700km Svi servisi uredno uradjeni Cena 20.000 eur. Zvati na telefon 063400463 Vlaja ... ovo mi se sviđa,...... ja bih i ovo stavio, samo nema još za odgovarajuću marku... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 2008 Registrovan Prvi vlasnik Tri kluca i SVA dokumentacija Kupljena u Centar S-u FUL oprema ..... . rikverc ... grejaci sedista..navigacija sa trodimenzionalnim mapama...kolor displej... zvucnici..ful klima..alarm....BAS SVE ! 18032 cm3 118 KS Presla 12700km Svi servisi uredno uradjeni E ovo mi se posebno svidja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ako si bio u kikindi na moto susretu,stajao pored puta...znaci motor uzivo izgleda jedno zilijon puta bolje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 2008 Registrovan Prvi vlasnik Tri kluca i SVA dokumentacija Kupljena u Centar S-u FUL oprema ..... . rikverc ... grejaci sedista..navigacija sa trodimenzionalnim mapama...kolor displej... zvucnici..ful klima..alarm....BAS SVE ! 18032 cm3 118 KS Presla 12700km Svi servisi uredno uradjeni E ovo mi se posebno svidja Samo da se izbaci nula odatle Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 14, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi ti njega i u temu "DEVOJKA DANA" u "Opste teme" 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jun 14, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 2008 Registrovan Prvi vlasnik Tri kluca i SVA dokumentacija Kupljena u Centar S-u FUL oprema ..... . rikverc ... grejaci sedista..navigacija sa trodimenzionalnim mapama...kolor displej... zvucnici..ful klima..alarm....BAS SVE ! 18032 cm3 118 KS Presla 12700km Svi servisi uredno uradjeni Vlajo, zajebaješ raju ? Klima ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samoan lawyer 117 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da ovo ne postoji u stvarnosti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 14, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajo, zajebaješ raju ? Klima ? Što je najgore, ne šali se Koliko vidim, ima i airbag @Petartdm Koliko je Vlaju koštalo ovo zadovoljstvo, ako nije tajna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Vlajo, zajebaješ raju ? Klima ? Što je najgore, ne šali se Koliko vidim, ima i airbag @Petartdm Koliko je Vlaju koštalo ovo zadovoljstvo, ako nije tajna? Alal vera Acime ti si jedini pogledao slike kao sto treba ........jeste ceo sistem luftera za vozaca i suvozaca za hladan ili topao vazduh zavisno sta zelis ..?neznam kako se to zove ...??????????????????????? do 12700km ima dva servisa ! i airbag niko nije ni video a ja sam zaboravio da ga pomenem Izbacio sam nulu !!! Hvala moja greska Ptacu za cenu pa ti javljam ! A i jeste bio u KIKINDI na susretu ....bravo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava84 2 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: Honda 954 Prijavi odgovor kao problematičan za deset i da pricamo ko ce dati dvadesethiljada za motor takvih nema vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Jun 14, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Jel za ovo po novom ZOBS-u treba D kategorija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan au...prelepo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 14, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan DE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Jun 14, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za off. Ja sam se zaljubio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde baš sad, kad nemam sitnih para... Opaka makina, jednog dana... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 14, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vlajo, zajebaješ raju ? Klima ? Ovo je otvor za topli vazduh da greje stopala ( otvara se polugom na levoj strani volana, ima jos jedan takav sa druge strane ) . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Jun 21, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan kako se vozi ovo cudo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...