sifacca 22 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 325 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne znam u koju temu da postavim ovo pitanje, pa ako nije, nek neko pomeri tamo gde treba, elem interesuje me misljenje ljudi koji su imali neka iskustva sa dole navedenim motociklima, neki savet i koje sune znam ne znam u koju temu da postavim ovo pitanje, pa ako nije, nek neko pomeri tamo gde treba, elem interesuje me misljenje ljudi koji su imali neka iskustva sa dole navedenim motociklima, neki savet i koje su mane spomenutih, sta bi po misljenju forumasa realno bilo za kupiti... Moto Guzzi V 35 C Moto Guzzi V35 Cafe Moto Guzzi V 65 Yamaha SR 500 Honda cb 350 four to je nesto sto mi se dopada, a ja sam u retro ili u old school fazonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan moras sam odluciti ja bih od ponudjenih izabrao guzzi v 35 c po izgledu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan a ovaj klasik http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/yamaha-srx6-oglas-13262/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...