peconi 538 Napisano Jun 11, 2011 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem KEEWAY EXCEED 125, u dobrom stanju, 2005 godiste,presao oko 5000km,registrovan do septembra, trosi oko 3l na 100km . Zamenjeni su lezajevi zadnjeg tocka ,relativno skoro zamenjeno ulje i stavljena nova svecica. Motor je imao jedan zabod u zbunje pri maloj brzini (nije padao ,niti klizao) gde je naprsao prednji blatobran ,maska sa leve strane i kutija od km sata.Maska je zavarena,blatobran je kupljen novi polisport i od ulaganja je potrebno kupiti samo novi km sat jer je kutija koja ga drzi polomljena.Uz motor ide i pak treger koji je fabricki na njemu ali ga nema na slikama.Motor je odlican za pocetnike i prodajem ga zato sto je doslo vreme da se predje na veci i jaci motor. Cena je 700e i nikakve zamene ne dolaze u obzir.Motor se nalazi u Vrcinu Mesto gde je maska zavarena. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 538 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Opa. Nadam se da ces ga prodati brzo, u svakom slucaju brze nego ja moj XD A moze i taj sat da se zakrpi ne znam sto to nisi uradio. A u svakom slucaju poznajem ovaj motor i vozio sam ga, sve je onako kako je napisao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 538 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze,ali mislim da je bolje ovako nego posle da ispadne da sam samo skarabudzio bez potrebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 538 Napisano Jul 1, 2011 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan 650e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 538 Napisano Jul 19, 2011 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 538 Napisano Avgust 3, 2011 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Ohoho brzo , cestitam ! Kad pada nova masina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...