Blue Rider 9 210 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan E došlo vrijeme da se ide na more naše kad na druga ne mogu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/39165-sevastopolj-bike-show-2010/page__p__688406__fromsearch__1#entry688406 ali ovde u Herceg Novi sa razlogom udaje mi se čerka i postaču djede, pa smo se počeli pakovati i planirati gde če mo sve svratiti neobavezno samo da se putuje i stigne natanane negde.Krenuću 10 juna 011 pa imam izbor da svratim na moto susret u Ljeljenču kod Bjeljine pa onda Lešnicu kod Loznice ili produžiti pravo u Trebinje na moto susret TNT. Kao i prošli put u temi http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/31860-opet-odoh-do-mora-n-s-h-n/page__p__566528__fromsearch__1#entry566528 ( molio bih nadležne da mi vrate slike u toj mojoj temi ) meni ne treba puno da se pakujem i da krenem tako smo pravili malu probu ali morače tu još dosta da stvari da stane stigla stolica na rasklapanje pa dva šešira jedan za svečane prilike jedan je plavi, pa dve kacige vozat ču ženu rivom, odelo za svadbu i ono što sam prije nosio tako da stoperke mogu samo napred. Ostalo ču pokušati da usput okačim na forum ako se snađem sa novom tehnikom što nosim sa sobom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Jun 8, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i lep provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 9, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put pa napisi nesto kada stignes, kakav je put i slicno jer bih i ja tuda oko 15-og. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 9, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobri ti drumovi kad stigneš u H.N. javi se da popijemo u zdravlje mladih srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10642 Napisano Jun 10, 2011 Hronični Motociklopata, 7385 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ugodnu voznju zelim bome bice Intruder muski natovaren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Jun 10, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put! Blago peMzionerima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Jun 10, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Rider, predvece u Lesnici, upoznali se i malo popricali, na zalost nije bilo vise vremena za bolje upoznavanje, bice valjda prilike, veliki pozdrav i srecan put.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Tako kupam se na moru i docepao sam se kompa i da vas pozdravimi kazem da sam putovao tri dana, prvo posjetio Ljeljencu sreo Drakija i njegove bajkere malo se druzio sa njima pa dalje opet preko granice put Ljesnice.Evo malo slika sa tog dela puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao u Lesnicu lijepo se navozao i docekali me Gonzalasi i dobar provod i drugari i ono najvaznije poslije aperativa dobra vecera da biras izmedju gulasa i skembica . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Od Lesnice do Trebinja sam se nesto smorio jeo u Foci kod majstor Trifka ali tesko mi je pao put preko Tjentista sve druga treca dok nisam sisao u Gacko i opleo do Trebinja a tamo djevojaka kolko hoces i na Tnt se dobro culo skoro citavu noc da je i veliki putnik Jan komentarisao staje ovo zar moraju ovoliko da divljaju i pozdravio je sve domacine u Srbiji narocito Dragana iz BG.Pozdravio se sa Janom ujutro i stao da vidim kuda cu preko Dubrovnika opet ona prijateljica nije odgovorila put preko Sitnice za Herceg Novi poznajem rekoh idem za Niksic pa na Viluse put HN odlican put mozes vozit bez ruku i stigoh na more Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Jun 18, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Srecno na putu i pored puta i javi kad postanes mladic DEDA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Jun 18, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan bravo Dane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
foksimus 3 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast i da popijemo kada postanes deda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Prosla svadba, veselili smo se... CERKA SE UDALA!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Vracaj se za Novi Sad da se opijanimo. Neka je deci sa SRECOM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Jun 22, 2011 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Blue! Vidio sam tvoj motor ispred hotela u Igalu. I ja bio na voznjici po obali sa drustvom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Svadba najljepša na svetu je moje čerke tako kaže tata i veslili smo se redom: čuvao tata pa mama pa brača i onda dođoše neki momci u crnom(djeveri) i odvedodeše je ali tata je pratio kuda je vode dal na pravo mjesto u hram matičara i bi vjenčanje tvrdo srce bajkersko popusti kanu suza i sve prođe veselo Živeli moji mladenci. Onda valja sačekat goste trk u hotel dočekah goste i mladence i poče veselje igre, kolača, pjesme i kad zapjevaše Motori dobih i ja mikrofon da se moj glas čuje (Powered by frubar.net) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Posle svadbe smo žena i ja špartali rivijerom obilazili prijatelje i našli Zoltana u Djenovičima, Gvozdene Orlove u HN, neke dalmatince u Zelenici baš je bilo motoraša od svuda jeli pili i kupali se družili se (Powered by frubar.net) E i ona primorska valja poč doma dosta je bilo ali kuda zapadnom putanjom preko Biograda na moru i Drvara (moto susreti ) ili istočnom preko Kraljeva i Kosovske Mitrovice (moto susreti ) prema šoldima što su mi ostali ( a niko ne dodaje ) krenuh istočno do Kolašina. Tamo je pala pogrešna odluka da idem Kolašin - Mateševo - Andrijevica tu sam mogao mojim dobrim kinezom pre tri godine klaj -klaj ali udavih Intrudera druga treča mnogo rizle tako stadoh usred šume i psujem kad ono još dva motora neki švajcarci pitaju imam li problema ne vi ih imate kad se krenuli ovuda i kroz priču tek su oni pogrešili put a idu za Sarajevo i uputih njih na pravi put. Preko Andrijevice -Berana - Novog Pazara žurim da stignem u kraljevo na koncert i večeru valda je ostalo pasulja kod Kingsa u kampu iza sela Ušča 50km prije Kraljeva u Ibarskom kanjonu poslije jedne okuke ugledah moru svih bajkera crne oblake, gromove, vjetar, strava okret za 180 i bježu selo pitam mogu li se dje skloniti oni pokazaše jednu pilanu i ja ulečeh unutra na vrijeme sastavi se nebo i zemlja i Ibar poče grad pa sve do ujutro . I pored svog komfora što nosim sa sobom šator, dušek i vreča ja sam spavao u kišnom odelu na daskama posle dobre večere (njeguške kobasice i sira iz ulja i paprike) jer je voda poćela nadirati unutra pa se nisam mogao puno komodati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan I posle onakve gadne poluprospavane noči krenuh zorom put Kraljeva i tamo me dočekali Kingsi i raširih šator i mala dremka ,posle sam ispračao Daneta Dedu i njegove Usamljene vukove do benziske i oni odoše dalje a ovih za Kosovo još nema i tako da sam odustao od ispračaja njih i opet u šator na spavanje a posle je bio pasulj za 10+ bilo me sramota da idem po treču porciju I onda je počeo provod koji je trajao do zore. Pored svih nedača Kingsi iz Kraljeva su se pokazali ko pravi domačini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 30, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan sta reci nego svaka cast! plus, sve najbolje cerki u bracnim vodama! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 5, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravih se sa domačinima u nedelju ujutro i krenuh kud me vodi moj Bluberi (navigacija) domu svome, al me izneveri i odvede me na Ravnu goru nekim stazama tu jedino seljak pomaže i uputiše preko Rajca za Valjevo.Otkrio sam kasnije da prethodnu rutu na Bluberiju nisam izbrisao tako da se sa novom rutom stalno prelamale putanje i ja po planinama i stigoh nekako do Mionice jebeš tehniku i satelite ona je zlatna pitaj i ne skitaj. I neko se dokotrljah kuči - dome slatki dome Posle 1700 km potevima ex Juge istočni deo,bez kvara,bez pada ( u Crnu Goru čiste puteve od rizle ) mnogo prijatelja upoznatih i dobrog provoda na moto susretima Ljeljenča,Lešnica, Trebinje i Kraljevo, lijepo provedeno vrijeme na moru mogu reči dobro putovanje i zadovoljan sam pozdrav Blue Rider 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Jul 6, 2011 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Plavi,lepa voznja! Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Jul 6, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Čika Branko,sretno bilo veselje i hvala za ovaj putopis,zavaidim vam.Dobro je sto mene niste nidje slikali na moto skupu u Trebinju,neplanirano sam spavo u tudji šator(bar sam tako čuo).Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovanns 1 Napisano Avgust 17, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sve čestitke, što na putopisu, što za udaju ćerke!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...