DuleSlash 12 Napisano Jul 14, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Saneo sam sa tavana svoj stari motorcic... TORI... odlucio sam da ,dok ne stigne BT, preradim njega u choppera i evo sutra pocinjemo... ukoliko imate neki savet javite... planiram da mu zveknem novu viljusku i da stavim tocak od ponike, koji je malo veci i tanji, a viljuske bi bile u choper fazonu-tocak ce stajati dalje... :) lepa zamisao,ha? sutra se bacam na rad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 14, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom!!! Ceka duuuug i trnovit put ali kada zavrsis i napravis ono sto si zamislio... videces!!! Preporuka: Aparat u ruke i slikaj svaki korak!!! P.S. Pogledaj link u mom potpisu, mozda ti pomogne... ako negde zaglavis tu sam (smo) za pomoc! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jul 14, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Tori je moja neispunjena želja. Obavezno slikaj sve pa napravi zanimljivu priču, a kako se to radi, obrati se struji. Ako treba pomoć, vapi. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 15, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan poceo sam sa doterivanjem toria... evo ovde mozete videti dva lika koji to rade (Moj drug Bole i ja)... evo tori kako je izgledao pre svega... nije los, a? poceo sam sa rasklapanjem, sutra ide varenje... ima da se navarim :):)... evo i plan rada, ondnosno plan sta bih uradio... levo je kako izglewda trenutno , a desno je kako bih ga uradio... http://cdn.bjbikers.com/images/imported/34/xs3Ux_planradawe1.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 15, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam da kao prednji tocak stavim tocak od ponike, ali kazu da nece izdrati... kada bih nasao tocak od bmx ili od tomosa automatika... to bi bilo vrh... sutra varim ponovo nosac za viljusku pod uglom...mmm... jedva cekam da se choperisem pisite neke savete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 15, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ce tocak da ti ide napred onda moras da menjas ugao viljuske...Bice to jebena radnja, treba tu preciznost...Srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 15, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma sredicu ja to... prvo cu da zveknem ugao... pa cu onda da prilagodim viljusku i volan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 15, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan valjalo bi da bude tanji a ne mnogo veci od ovog... mislio sam da uzmem od ponike, ali nece da izdrzi 100%... pomozite!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jul 16, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Nadji tocak od nekog slupanog Piaggio Free, nije mnogo velik, ali je tanak. PS: Znam da ga je tesko naci, ali to je moj predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GILE84 1 Napisano Jul 16, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Klicevac Prijavi odgovor kao problematičan ovo je moj pokusaj ali neuspesan lomi se kao ulta na sredini i treba mi pista da se okrenem! zasto ne stavis od apena prednji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jul 16, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za veci prednji tocak jer ce ti ublazavati udarce od rupa na nasim putevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 16, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan i ja hocu da stavim veci prednji... ali ne znam... ja bih stavio ima jedan tocak od ponike, ali nece izdrzati...videcu da nadjem neki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Jul 19, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to je do jaja fora malopre sam vozio jednog pocket chopper-a 110 cc-a fir takt... lep zvuk 4 brzine... evo slichice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 19, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa ovo ne izgleda lose... mada mislim da ce moj tori delovati veci kad ga preradim u copera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...