Jump to content

Moto Zajednica

Pa da probam...ZZR 1100

Recommended Posts

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Bas zbog toga sam dva puta napisao po satu,cisto da ne bi bile price iz nepricave,sto naravno ?

Ma mislio sam na ove 300km/h 310km/h i slično... Poleteše bez krila (na papiru)... ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Pa,Vlade gledajući ovo Supercorsu ti to solidno peglaš. ;)

...a samo je hteo lepe felne da pokaže ;D, guma je ionako od prethodnog vlasnika :D :D :D:P

• Svrati ponekad, 369 postova

Pa,Vlade gledajući ovo Supercorsu ti to solidno peglaš. ;)

Obelix molim te posalji jos jednu poruku sto pre samo da prodju te tri shestice na kojima si stao jos juce :).,ili cu poceti da te zovem Zlobelix. ;)

Peglu ukljucujem povremeno,a guma je od prethodnog vlasnika. ;D :D8)

P.S. I ne zajebavajte se sa tipom na fotki,mislim na APN 14 http://i180.photobucket.com/albums/x179/vladezx11/IMG_0731.jpg jbg,nisam ja na dva tocka bas od juche ::)  :P

• U prolazu, 42 postova

Ako neko ima neku zelju bacite je ovde, samo jedan uslov: model ne bi trebalo da bude mladji od 2000. godista.Volim da pisem o starijim motorima.

Pa hajde majstore ako moze nesto o ZZR500 model iz 1992.Poz!

• U prolazu, 12 postova

Auuu KAVI STE VI ZLOTVORI!!!!  Evo vec par godina vozim motore, aktivno (od kada sam poceo malkice bolje da zaradjujem) i svaki dan slusam price "ma samo sto novije treba voziti... bla, bla...), ali te davne 1991 kada sam ja imao 17 godina - ugledah ga> ZZR 1100.., Od tada se nesto dogodilo, ja sam totalno bio odlepio, covece, kako je to izgledalo, kako je to zvucalo, kako je to...ma sve iz pocetka!! Cak mi je tadasnja devojka rekla: je.... te ZZR evo ti slika. I stvarno, 1991 godine ramila mi je njegovu sliku i poklonila. Kasnije kada smo raskinuli, sliku sam zadrzao - NE NJENU -  NEGO ZZR-ovu. he he

Dan danas, mi ne da mira, dan danas razmisljam da ga uzmem. A nikada ga nisam vozio...Ja sam cuo od nekih likova koji se dosta razumeju u motore  da su ti ZZR-ovi 1100 dobri tek od 1993 godine. Kazu da se uopste ne kvare. Oni pricaju - a meni bale cuo cure... Kazu da su do 1993 zzr-ovi imali skoro nepopravljive kvarove, ali posle '93...

Eh, sada sam poludeo opet!!!! I opet mi se sve pomutilo i opet odoh na oglase, da vidim DAL' IMA NESTO NOVO!

Sto se mene tice upropastili ste mi dan, ali sto se tice textova o ZZR -u, SAMO NAPRED

ZLotvori ;)

Shelle

P.S. Samo pisite

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Činjenica je da danas NIJEDAN motor ne moze da digne toliku prasinu u moto svetu kao sto je to ucinio ovaj ZZR, GSXR 1100 uljara, Z1300 iz razloga sto je danas verovatno nemoguće napraviti nesto toliko brutalno kao sto su ovi motori u svoje vreme bili...A radije bih vozio ovaj motor nego bilo koji novi R, svega mi.

ZZR po meni najbolje oslikava izjava jednog forumasa kog licno ne poznajem ali u mojim očima vazi za pravog dobrog bajkera:

Prvi motor koji mi je dva puta napunio gaće :D  Sa" zadnje" strane  :D kada sam prvi put pokušao da ga išaltam do crvenog, a  sa "prednje" strane kada sam vidio da kazaljka brzinomjera skače preko 300  ;) ( lagala ne lagala,bio je lijepo vidjeti ) 

E, takav motor zasluzuje poštovanje...

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Motor za sva vremena. Kad se pojavio, to je bio pojam. Kao svemirski brod. A oni koji su ga vozili su bili kaskaderi  ;)

• U prolazu, 12 postova

E sada preostaje pitanje: da li danas (kod nas) moze da se nadje ZZR 1100 a da valja? Nesto sto sam pratio preko neta, najvise se prodaju oni koji su prosli oko 50 000 km. Da li je to pokazatelj da je to neki maksimum koji ovi motori prelaze pre pocetka zestoke potrosnje ulja. Pricam o motorima napolju, konkretno Nemacka, jer tamo u vecini slucajeva dileri ne smeju da laziraju kilometrazu jer im u suprotnom preti zestoka globa pa i zatvaranje placa, ako laziraju. Ja sam par godina ozbiljno razmisljao o kupovini istog ali su me neki prijatelji istrovali u vezi istog, govoreci da nema kod nas nesto sto valja. Kod nas ima oglasa pod naslovom "ZZR 1100 presao samo..."... Ko jos moze da bude siguran u to? 

A i dan danas je lep. Onda je isao 300km/h (plus-minus - nije vazno), meni je poenta da se sa takvim turerom izvezes na auto put i da udobno putujes, a ne da juris cifru 300...Ozbiljno bi se razmislio za kupovinu kada bi nasao nekog koji je dobar...

• U prolazu, 11 postova

Prvi motor u kog sam se zaljubio i od tada zavoleo iskljucivo sportske motore bio je legendarni zzr1100.Imao ga je jedan decko iz Prokuplja a bilo je to 91 godine.Kupio sam ovo sto sad vozim jer mi se svidja ali kupicu i njega pa taman ga cuvao samo u garazi. ::)

• U prolazu, 12 postova

O gosn' Dexter, dobo vece zelim.

po nekim textovima zakljucih da si fan ovog motora, a i da si ga vozio. Super! Moram da ti kazem da ti zavidim, i to debelo! Da ne racunam onda kada sam bio klinac 90-tih (kada se pojavio ZZR u mom kraju, cekao sam vlasnika da dodje u McDonalds pa dok je on unutra - ja mu se prisunjam motoru i sednem na par sekundi i zapalim -ziva istina), ja sam na taj samo uspeo da sednem jednom u garazi kod majstor Joce na Karaburmi i to je sve. Bilo je to, iskreno, veoma emocionalno... Ja samo postujem one koji znaju vise nego ja i slusam sta pricaju. Pre 3 godine sam kupio uljaru iz 91-ve. A to je samo zato sto mi je rekao prijatelj (inace Marko se zove i radi plastike za motore - takodje na Karaburmi), citiram: "nemoj ZZR-a da uzimas, greje se dok je u gradu i gasi se pa moras da sacekas da se ohladi, bla bla". To mi je ispricao jel ga jeo imao 1997 godine...

Izbedacio me, jel znas? Pa mi onda pominjao ventile nesto, iskreno da ti kazem nisam ga ni razumeo. I od kada sam naisao na neke teme na forumu o ZZR-u - opet me prosla neka jeza... Pa ti ja ponovo pogledah oglase, pa sam se opet primio, PA sam ga opet zvao i rekao sta mi se desava  :), a on mi kaze da ce da me rokne ako mu jos jednom pomenem ZZR. Mislim, super smo mi drugari, zeli on meni da vozim dobar motor, ali izgleda da je on imao lose iskustvo pa mi tako i prica. Vec spomenuh ranije, da mi je konkretno Joca majstor sa Karaburme rekao da su ZZR-ovi dobri tek od 1993...

Nemam pojma sta da mislim...

Sta ti kazes na sve ovo?

Pozzzzzzzz.... (radim celu noc tako da prisi sta god :D)

• U prolazu, 42 postova

Ma ljudi shvatite da sve zavisi od slucaja do slucaja.Neko se odusevi, a neko najebe.Evo ja imam ZZR doduse nie 1100 vec 500 ali ekstra sam zadovoljan.Samo sipaj i vozi.Moja prva ljubav ZZR.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja