doktor 4756 Napisano April 7 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 4/6/2024 at 1:28 PM, KoleD said: Kakav je to kontroler, može li neki link ili tako nešto da vidimo? Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Da pitam drugara za link... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano April 7 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije preveliki maltret.. Tražio sam, ima svega, ali nisam našao kontrolor za mobilni i google mape konkretno. Meni izgleda zanimljivo da se upravlja mapama bez zaustavljanja i pomeranja ruku.Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 41 Napisano Jul 1 U prolazu, 39 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nedavno kupio F750GS i narucio sam sa alija nosac koji ide ispod windshield-a, narucio sam i dodatak koji se stavlja u bmw-ovo fabricko leziste za navigaciju koje sam izmestio sa volana na taj nosac koji sam kupuio i sada mi je malo ispod linije pogleda, ne moram da saginjem glavu da bih video navigaciju. Kupio sam najjeftiniji telefon koji podrzava wireless punjenje (jer taj dodatak to omogucuje) i ip68 tako da je otporan na kisu. Time sam za malo para resio sve probleme. Nosac je bio oko 20 eur, a adapter oko 30. U telefon sam instalirao vise navigacija (iGo nextgen 2 verzije, iGo Luna, Sygic u sustini mogu instalirati sve sto postoji za android) i sve lepo radi. Taj telefon mi pusta muziku u pozadini preko aimp-a, radi mi navigacija i kompletan zvuk ide na komunikator (Lexin), sa telefona koji koristim kao telefon ide komunikacija. Pokusao sam sve da namestim da ide preko bmw-komunikatora na motoru, ali su debili stavili da u jednom momentu moze da komunicira samo sa jednim telefonom. Ovako imam kompletno resenje za putovanja. Ukoliko nekom treba pomoc oko instalacije iGo na telefon slobodno se javite na pp. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 915 Napisano Jul 20 Zainteresovan, 377 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan OsmAnd Map OSMAND.NET OsmAnd map Dali neko može da mi pomogne zašto nemogu da napravim rutu na put koji je vremenski ograničen jednosmeran. Tj. na par sati menja se dozvoljena nasoka kretanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 41 Napisano Jul 22 U prolazu, 39 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan koja je navigacioja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Jul 23 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 7/20/2024 at 4:54 PM, godovic said: OsmAnd Map OSMAND.NET OsmAnd map Dali neko može da mi pomogne zašto nemogu da napravim rutu na put koji je vremenski ograničen jednosmeran. Tj. na par sati menja se dozvoljena nasoka kretanja. Možeš vrlo lako da napraviš rutu u nekom softveru (u .gpx formatu) i da je prebaciš u Osmand. Mi koristimo gpx.studio (online). Iskopiraš na telefon, otvoriš u Osmandu i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 915 Napisano Jul 23 Zainteresovan, 377 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan koja je navigacioja?Osmand online web planner. Pa sad pokušavam da editujem taj deo puta pošto nije zatvoren skroz nego vremenski ogranicen. A takođe brdo drugih aplikacija koriste openstreetmap i ne daju da kreiram rutu kroz tu deonicu. Hteo sam da pitam dali postoi opcija da zaobiđeš zabrane?Hvala doktor na sugestiju, pokušaću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...