Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 7, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan odlican, bez ostecenja, kupljen u Centru S, fiskalni racun, vlasnik, registrovan do 03.2012, presao 16000km, odradjen servis, bez ikakvih ulaganja. vredi pogledati. cena 8500 dragih nam evrica. uopste nije hitno. mimi vinca, 065/ 8065-732 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3400 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ijaooooo nijeee mi dobroooooo...kakvo je ovo zlo...bike je znaciii do...ma bree...no coment.. jednog dana kad skrpim para valjda ce naici jedan ovakav za mene..(sry za off al morao sam)... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 7, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan heheheeh, prelep je, ali veruj mi, nije to vise za mene. dugi niz godina sam vozio ovakve stvari, ali sada, sa 38 god. malo su mi se skupila jaja i ne prija mi uopste. pozzzzz desmo, hvala najlepse.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan e ovo ti je kao kad sin pita tatu kad ce kupiti golfa 5,a ovaj odgovori kad izadje golf 11......motor je stvarno perverzija......ali te pare tesko da neko ima danas od nas.....ja bih ga uzeo odmah da nisam uzeo nov pre 2 meseca,jbg...sva sreca druze..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan komsija sta bi??? motor je straota ,izgleda kao zver ,lep ko devica a kada prodje selom tresu se svi ko prcane zecice!!!ali lep je i strom!!!a za tvoje godine ti i pase!!! komsija fazer!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 7, 2011 (promenjeno) Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan pozzz komso. otkako sam uzeo stroma, na ovo i ne sedam!!! NEKAKO SAM VISE ZA OVU VARIJANTU Promenio Jun 7, 2011 član mimi vinca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_69 6 Napisano Jun 9, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Može neka zamena za kineski skuter? Ne bi morao nista da mi doplaćuješ, a i lakše ćeš posle da ga unovčiš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 9, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Može neka zamena za kineski skuter? Ne bi morao nista da mi doplaćuješ, a i lakše ćeš posle da ga unovčiš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 12, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Može neka zamena za kineski skuter? Ne bi morao nista da mi doplaćuješ, a i lakše ćeš posle da ga unovčiš. MOZE I ZAMENA ZA LEKTIRU ZA DRUGI RAZRED I OCUVANU MASINU ZA PRANJE VESA ( za one koji nude sve i svasta). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 12, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan da li je moguce da niko nema zelju da vozi regularan i potpuno ispravan moped??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Jun 12, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima zelje rodjace (ja izgoreh od silnih zelja), al sredstava nema!!! Uzgred bajk je bombona, srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 16, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, spusticu cenu. ovo mi stvarno ne treba, a motor je stvarno odlican...8200 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 19, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti ne treba, daj na zajam par meseci Izvini, ali neda mi keva!!! 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan mogu cak i reci da je lepsi od moje suzane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Jun 19, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za off ali na forumu su 3 honde cbr 1000 2008god. i svaka ima dekle razlicite boje. U cemu je fora? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_69 6 Napisano Jun 22, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za off ali na forumu su 3 honde cbr 1000 2008god. i svaka ima dekle razlicite boje. U cemu je fora? Napisacu ti moje misljenje na PP Napiši ovde, ima nas koje interesuje na sta treba obratiti pažnju. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 26, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan 8000 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano Jul 6, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Americke imaju zute dekle koliko ja znam ali mozda i gresim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Avgust 22, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan e vise nije na prodaju, moze mi se. dok ne pocrka komsiluk, pa cu onda da prodajem 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan pa pustite coveka da prodaje motor....odjednom svi doktori....cccc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Avgust 24, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan e vise nije na prodaju, moze mi se. dok ne pocrka komsiluk, pa cu onda da prodajem da li ti odgovara zamena za tu lektiru i jedan bubreg ? + tvoja doplata :lol: u dobrom je stanju nije mnogo koristen,i nikad padano,radio samo od kafane do kuce sala naravno,naletece neko...(bez obzira sto crkava komsiluk) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 9, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jos nije prodan lepotan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 12, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan e vise nije na prodaju, moze mi se. dok ne pocrka komsiluk, pa cu onda da prodajem da li ti odgovara zamena za tu lektiru i jedan bubreg ? + tvoja doplata :lol: u dobrom je stanju nije mnogo koristen,i nikad padano,radio samo od kafane do kuce sala naravno,naletece neko...(bez obzira sto crkava komsiluk) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 29, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jos nije prodan lepotan? nije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...