ivance 0 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam problem sa ovim motorom.Motor je presao 500km i nije u garanciji. Imam problem sa paljenjem, vrlo lose pali i kada je zagrejan. Skinuo sam kabli za svecicu i primetio da u pocetku verglanja uopste ne baca struju(nekih 10s), dok nakon toga konacno ne baci varnicu. Ali to nije sve, motor ne moze da razvije punu snagu i brzinu, pri vecem broju obrtaja motor trokira(kao kada ulazi u blokadu) uz povremeno pucanje iz auspuha. Umesto nekih 45-50 km/h sada ide 25-30km/h. Takodje lose pali na kurblu(kiks), dok na gurku pali bez problema). Ovo se jednom pre toga desilo, ali je kratko trajalo(proradio je sam od sebe). Zamenio sam mu bobinu i svecicu i i dalje se isto desava. Da li ima neko neku ideju sta bi ovo moglo biti? Unapred zahvalan, Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Jun 7, 2011 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Procesljaj malo "kinesku imperiju",naci ces neke potrebne informacije.Nema tu neke velike elektronike.Za pocetak pregledaj karb,mozda treba da se ocisti i nasteluje,a tu je i CDI.On zna da pravi problem.Javi sta si uradio.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivance 0 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Karburator nije, proverio sam i bobinu nije. Da li neko zna gde ima da se kupi cdi za ovaj motor ili Sprint Cross 50ccm, po mogucnosti bez blokade i da salju brzom postom. Unapred zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...