Jelenko Vilotic 1010 Napisano Jun 6, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Treba da vratim nazad spaner lanca bregaste. Znam da ima neki alat koji ga vraca unutra, ali cisto da pitam jel ima mozda neka fora? U pitanju je Honda Varadero, cini mi se da je spaner isti kao na africi. Ovako izgleda. http://varaderoforumcom.h826747.serverkompetenz.net/album_pic.php?pic_id=462 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1010 Napisano Jun 7, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da niko ne zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 142 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nece majstori tajne da otkrivaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 142 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam predlog koji mozda ne treba poslusati..... Ja sam ga kod mene na r6 rastavio i unutra se nalazi "sraf" i opruga na koju dolazi taj nastavak koji gura lanac i jednostavno sam ga zavio na taj sraf posto je dosao do kraja tj. skoro se odvio s tim sto bi morao da pazis na tu oprugu i dok zavrces na sraf ona treba da se nateze.... e sad ne znam zasto sam ovo ispricao mozda spaneri nisu ni slicni ali ne skodi sto bi znacilo da koristi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4613 Napisano Jun 7, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba da vratim nazad spaner lanca bregaste. Znam da ima neki alat koji ga vraca unutra, ali cisto da pitam jel ima mozda neka fora? U pitanju je Honda Varadero, cini mi se da je spaner isti kao na africi. Ovako izgleda. http://varaderoforum....php?pic_id=462 Ima specijalni alat za to: Zabodes ga tamo gdje ti je onaj zaoukruzeni lim na tvom linku (taj lim je tu zaboden da opruga ne odvrne spaner) i vrtis kontra opruge. Lagano i njezno dok ne osjetis kraj i onda ga tako skupljenog vratis u blok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 74 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 1836 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan bas tako,nadjes tanak srafciger i okreces mislim u smeru kazaljke na satu .prstom pridrzavas spaner koji se vraca.onda drzis srafciger da se ne okrene uguras spaner,pritegnes srafove i tek onda otpustis srafciger Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1010 Napisano Jun 8, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Uradio tako, uspeo. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 14 Napisano Jun 28, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da otvorim link pa ne znam kakv je bio spaner kod njega ali me zanima za spaner sa oprugom kako se vraca, ja sam odvrnuo glavni saraf i izvadio oprugu i tek onda odvrnuo 2 sarafa sa strane i izvukao spaner, sad me zanima da li se i on na isti nacin vraca ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...