LuckyVladano 5073 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije rano, ovo sam mogao da napisem i dok je prosli reli jos trajao. Zakasnio sam sa prijavom za reli 2011 za jedan dan Ovaj put idem, makar sekire padale! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Vidite ovako: koji god datum, hotel, rutu, trajanje i cenu izabrali, ja imam da neopozivo izjavim samo ovo: 01. Lucky Vladano opet sam omanuo............... 02. svetac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 10, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da preterujete sa tim upisivanjem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Vidite ovako: koji god datum, hotel, rutu, trajanje i cenu izabrali, ja imam da neopozivo izjavim samo ovo: 01. Lucky Vladano Mislim da preterujete sa tim upisivanjem Ovaj moj post je u stvari bio izjava, na saljiv nacin, da idem 1000%, a ne upis. Mada, ne smeta mi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da preterujete sa tim upisivanjem pored toliko smajlija,ti se primis!!! sve je odraz proslih relija,da se ide ponovo!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Januar 10, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan SveTče mudro zboriš! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 10, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan NIsam se ja primio i shvatio sam sta ste hteli, ali ce drugi da krenu zaista da se upisuju a to je bez veze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 11, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bezveze? Ako znas da ZELIS i mozes da ides, imas dovoljno para za put, da registrujes, servisiras i zamenis na motoru sta treba, onda sto da ne? "A mene ako se sete - sete za dan drzave da sam bio prvoborac..." 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toka333 12 Napisano Januar 25, 2012 U prolazu, 51 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BURGMAN 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sever Backe se uveliko sprema. Dajte jos malo detalja da zagolicamo mastu ,mada ne bih voleo biti u kozi organizatora, jer se ono iskustvo od prosle godine automatski namece kao merilo a da bi se to ponovilo ili bilo bolje morace mnogo znoja da prolijui, i zato dragi organizatori ,sa ljupkom Trinity ,drzimo vam palceve . Ako se u novoj ruti pominje SEVER BACKE, vrlo rado cemo vam pomoci na svaki nama ,dostupan ,nacin. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Januar 25, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Kada ćeš da promeniš avatar Burgman 250 u Deauville? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 25, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sever Backe se uveliko sprema. ti severac promeni u potpisu koji motor imas,da ne bude da ti je ponovom najmanji!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toka333 12 Napisano Januar 25, 2012 U prolazu, 51 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BURGMAN 250 Prijavi odgovor kao problematičan kada ga spremim kako valja i isprobam zamenit ce se samo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 149 Napisano Januar 27, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je što čitam da se i ove godine sprema reli. Prošle godine je bio organizovan više nego odlično. Ipak imam jedan predlog, celu Vojvodinu, a pogotovu Sever Bačke svakako izostavite iz maršrute. Verujte mi na reč, da od naših puteva nema dosadnijih. Možeš misliti, kada ja povremeno potegnem do Iriškog venca, na Fruškoj Gori, da malo vežbam krivine! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan cak se nas nekoliko prijavilo!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Februar 28, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Majku mu kada ce taj Itinerer,makar mala naznaka a moze i neka buva od informacija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 29, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nece reli pre jula... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Izvidjac 18 Napisano Februar 29, 2012 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW-F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Gledam danas malo provirilo sunce i odmah sam dosao ovde da vidim oce li biti nesto od relija ove godine Sve pohvale jos jednom za proslogodisnju organizaciju. Organizaciona ekipa se bas potrudila da mi ostali uzivamo i bez briga sa vetrom u kosi provedemo lepih nekoliko dana van svakodnevnice. Jedva cekam..... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Februar 29, 2012 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da će biti Relija i ove godine. Samo još neki pregovori da se završe i sve će biti objavljeno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa trci pregovaraj sto pre, nemoj ovde da gubis vreme kuckajuci! Salu na stranu, pogledajte ljudi kroz prozor: sunce sija, temperatura se polako iz dana u dan podize, POCINJE SEZONAAAA !!!!!! :jee1: :jee1: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 3, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je Severijan ovde napisao ovo: Otvaranje Moto sezone 2012: 7. April 2012. god. BJB vikend vožnje: Vikend 28-29. April 2012. god. Vikend 28-29. Jul 2012. god. Vikend 22-23. Septembar 2012. god. BJB jednodnevne vožnje: Subota, 2. Jun 2012. god. Subota, 20. Novembar 2012. god. AMS 4. internacionalni moto-turistički Reli "Tour around Serbia 2012": Od 5. do 8. Jula 2012. god. AMS Kurs bezbedne vožnje: Kurs I: Petak 13. Jul i Nedelja 15. Jul 2012. god. Kurs II: Petak 3. Avgust i Nedelja 5. Avgust 2012. god. Kurs III: Petak 28. Septembar i Nedelja 30. Septembar 2012. god. Iron butt "pilot" mesec: Avgust 2012. god. AMS akcije Dobrovoljnog davanja krvi (DDK): Subota 4. Februar 2012. god. Subota 5. Maj 2012. god. Subota 1. Septembar 2012. god. Humanitarna akcija "Moto Deda Mraz - Kulina 2012": 28. Januar 2012. god. Humanitarna akcija - Uskrs 2012: Poseta domu u Sremčici: Subota 14. April 2012. god. Poseta domu u Kulini: Nedelja 15. April 2012. god. Humanitarna akcija "Moto Deda Mraz - Sremčica 2012": 22. Decembar 2012. god. Pridružite nam se! ja mogu samo da ponovim sledece: Vidite ovako: koji god datum, hotel, rutu, trajanje i cenu izabrali, ja imam da neopozivo izjavim samo ovo: 01. Lucky Vladano i odnosi se na sledece: BJB vikend vožnje: Vikend 28-29. April 2012. god. Vikend 28-29. Jul 2012. god. Vikend 22-23. Septembar 2012. god. BJB jednodnevne vožnje: Subota, 2. Jun 2012. god. Subota, 20. Novembar 2012. god. AMS 4. internacionalni moto-turistički Reli "Tour around Serbia 2012": Od 5. do 8. Jula 2012. god. za ostalo koliko stignem. NEMOJ NEKO DA ME PRESKOCIO !!! (nadam se da sam bio jasan) :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 3, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan AMS 4. internacionalni moto-turistički Reli "Tour around Serbia 2012":[/b] Od 5. do 8. Jula 2012. god. da se turim i ja,nadam se da ce da bidne para!! zelja je tu,za ostalo cemo videti!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17631 Napisano Mart 3, 2012 Integrisan, 8356 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao što su neki već primetili , u temi o AMS kalendaru za 2012. implicitno je odgovoreno na mnoga dosadašnja pitanja oko termina i akcija. Objavljen je zvaničan termin Relija 2012, objevljeni su termini i svih BJB vožnji i akcija, a biće i jedan novi zanimljiv koncept, namenjen iskusnijim vozačima koji vole mnogo i dugo da voze (srpski "Iron butt" ). Bilo kako bilo, sva pitanja u vezi sa terminima vožnji, Relija, kao i bilo kakava pitanja druge vrste možete postavljati u novom podforumu "Asocijacija motociklista Srbije". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Mart 3, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 4, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @ Severijan: pa postavljajte onda temu RELI 2012 !!! Drugo, ajde malo pojasni, molim te, sta ce biti "iron butt"? @ Mimi Vinca: nemo` da balavis nego se turaj u spisak i spremaj "biciklu" za uzivanje @ uprava: a bre sto samo tri vikend voznje? a da nadoknadite za proslu godinu? :zdravo: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano Mart 31, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan U najmanju ruku ovo izgleda Interesantno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...