darkrider900rr 0 Napisano Jun 5, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 900RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rekoh kupujem SRAFOVE za hondu cbr 900rr fireblade 1996 godiste. szivkovic7@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 5, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan kakve? za sta?sta drze? imas povise vrsta sarafa na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkrider900rr 0 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 900RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan ee da, KUPUJEM SRAFOVE ZA OKLOPE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 6, 2011 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan mozda mozes u svakoj gvozdjari da nadjes sve sto ti treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkrider900rr 0 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 900RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu, zato sto nisu klasicni srafovi neko neki sa spiralnim nawojom nigde ne mogu da ih nadjem.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 6, 2011 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan nemoguce druze! pogledaj u nekoj bolje snabdevenoj radnji, ima 100%, ja sam skoro sve srafove nove stavio sebi, a naravno ima i cudnih ali su sve imali, ne znam ja sam hteo da budem od koristi, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veske 43 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Vtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan druze javi se Gojku,mozda ima nesto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu, zato sto nisu klasicni srafovi neko neki sa spiralnim nawojom nigde ne mogu da ih nadjem.... Znam o cemu pricas,to su nekakve kopce pre nego zavrtnji. Pitaj Gojka sa foruma,ima brdo delova za Honde ako ne onda u centru S,brat je kod njih narucivao slicne sitnice kada je sklapao VFR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan mozda mozes u svakoj gvozdjari da nadjes sve sto ti treba? Takva gvoždjara, sa takvim šrafovima u ponudi, još nije otvorena Te šrafove imam samo ja, jer sam pravio od moje CBR 900 Street-a i, Boga mi, imam komplet garnituru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...