Darko Mihajlovic 7794 Napisano Avgust 10 Drug član, 2141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 8. 2025. at 20:23, Nole Bg je napisao: Passo Gardena- Dolomiti Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Jbt, isto kao kota 555 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5449 Napisano Avgust 11 Drug član, 1336 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, ProMaster je napisao: Zlatkova, da ne kažem Aleksandrina.. ? Jes! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5449 Napisano Avgust 11 Drug član, 1336 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Koja sam ja budala... Krstarenje Silver Star-om od Srebrnog jezera do Golubačke tvrđave i nazad... Kuda? Dakle, prvo isključenje na kružnom toku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21441 Napisano Avgust 11 Vozim motor, nisam BAJKER, 2736 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan "ma dobre su ti bre ove pločice šta sviraš qrcu"... 3 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 166 Napisano Avgust 11 Svrati ponekad, 78 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Malo poziranja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1232 Napisano Avgust 12 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7794 Napisano Avgust 12 Drug član, 2141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuh , sto je lep 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 166 Napisano Avgust 12 Svrati ponekad, 78 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, rus022 je napisao: Ta mu boja najljpse cuci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1232 Napisano Avgust 13 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Skops je napisao: Ta mu boja najljpse cuci Mislim da nikad bolju nece napraviti 9 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7794 Napisano Avgust 13 Drug član, 2141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, rus022 je napisao: Mislim da nikad bolju nece napraviti Jel to ona sto se nesto sama regenerise kad se ogrebe i te fore ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25595 Napisano Avgust 13 Integrisan, 10479 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... kada to pomenu Pre tacno 20 godina sam moju cbr1000, moj voljeni vucni voz ofarbao bojom koja se "zaleci", tacnije lak je takav bio (keramik lak, u to vreme babaroga). 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1232 Napisano Avgust 13 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Jel to ona sto se nesto sama regenerise kad se ogrebe i te fore ? Nije..... ali je dalje do 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7794 Napisano Avgust 13 Drug član, 2141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, rus022 je napisao: Nije..... ali je dalje do Od kad su krenule te boje sto se samo-popravljaju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1232 Napisano Avgust 13 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je H2 2019g. prvi dobio tu boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2220 Napisano Avgust 15 BJB Maxi Scooter Club, 845 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7794 Napisano Avgust 17 Drug član, 2141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5164 Napisano Avgust 17 Drug član, 2582 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 8. 2025. at 19:47, andrej. je napisao: Sta si to zgrešio pa te zena isterala? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2220 Napisano Avgust 17 BJB Maxi Scooter Club, 845 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 kupio kineza 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 549 Napisano Avgust 18 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 600S, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Durmitor 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 188 Napisano Avgust 19 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dolomiti pre desetak dana. Passo Giau. Promenio Avgust 19 član gajdar 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1287 Napisano Avgust 19 Drug član, 543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, boky327 said: Durmitor Odlicna fotka...kao da je screenshot promo videa za TA600 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 549 Napisano Avgust 19 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 600S, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam i da sam slikao. Kad google photos salje obavjestenje da su mi uredili jednu sliku. Sasvim slucajno postade mi omiljena slika. Grehota da ne podijelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 653 Napisano Avgust 19 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Negde u Makedoniji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 166 Napisano Avgust 22 Svrati ponekad, 78 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 8. 2025. at 21:09, boky327 je napisao: Durmitor Vidi ko nam se vratio dugo nesto nisi bio aktivan na ovim stranama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 549 Napisano Avgust 22 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 600S, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Slabo pisem ali redovno pratim neke teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...