Cedo11 2460 Napisano Jul 16, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Danas bih sa mojima do Bele Crkve. Iako smo već odrasli ljudi, ipak, u očima naših roditelja smo još uvek deca. Jednom godišnje, porodično idemo na jednodnevi izlet, iako i sestra i brat i ja imamo svoje društvo sa kim idemo na more, putovanja,..., ali želja roditelja je da barem izdvojimo jedan dan, gde bi kao zajednica, išli malo u prirodu i družili se. Dan mi je veoma prijao, iako je kiša pretila sve vreme i svakim našim sledećim korakom, kiša nam je bila za petama. U povratku iz Bele Crkve prema Zrenjaininu, svratili smo do dvorca "Kapetanovo". Moji su već bili, ali ja nisam imao priliku da idem i da vidim dvorac, koji je predivan. Kratko smo se zadržali, jer je kiša počela da pada, ali nas to nije sprečilo da napravimo ovu fotografiju, koja mi je postala veoma draga. S ponosom vam predstavljam moju porodicu... 16.07.2014 Dvorac "Kapetanovo", Stari Lec P.S i naravno našeg vernog autića, koji nam omogućuje sve ovo. P.S.S Flaša piva je neplanski ušla u kadar. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Jul 17, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Posto volim fotografiju tako i postao često ovdje. Japanski vrt u botanickom vrtu. Kratka voznja u predgradje sa ženom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Jul 18, 2014 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Jezero Alagovac, kod Nevesinja. image sharing sites 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Jul 18, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Čuvarkuća... u svom punom sjaju ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jul 18, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan LG G2. Most Slobode, ali iz malo drugacije perspektive. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Jul 18, 2014 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Gagi-racer Prestani covece aman! Nisi morao u punoj velicini. Da ne govorim o tome da se svaki piksel vidi. Evo je smanjena fotka, da vidis da nisi morao i sam oceni koja je bolja. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jul 18, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan @Gagi-racer Prestani covece aman! Nisi morao u punoj velicini. Da ne govorim o tome da se svaki piksel vidi. Evo je smanjena fotka, da vidis da nisi morao i sam oceni koja je bolja. Nije puna velicina, skidaj sada moju sliku iz svog posta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jul 19, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan @Gagi-racer Prestani covece aman! Nisi morao u punoj velicini. Da ne govorim o tome da se svaki piksel vidi. Evo je smanjena fotka, da vidis da nisi morao i sam oceni koja je bolja. Ukro si mi 2 plusa..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Jul 19, 2014 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Sjena... adult photo hosting 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 752 Napisano Jul 19, 2014 MK SO Zandarmerije, 629 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 19, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan još nam napiši reč dve o fotki i milinica ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 752 Napisano Jul 19, 2014 MK SO Zandarmerije, 629 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan a,i to treba slika je zapravo screenshot iz 1080p videa snimanog kamericom u voznji,kamerica je svc 200,montirana na sipki desnog retrovizora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Jul 21, 2014 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Jutro u Mostaru. picture upload 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6120 Napisano Jul 21, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6133 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Postaviću dve fotografije za fotku dana iz razloga što jedna bez druge ne idu i čine ustvari jednu celinu ili bolje rečeno - kazuju... Ovako se usluže fotograf i kamerman u restoranu oko 7 popodne a u svadbi su od 11 prepodne A ovako se usluži muzika koja tek počinje da radi... Tek posle posle intervencije kod mladenaca dobijamo posluženje jer smo pre toga od strane konobara bili tretirani kao da smo "padobranci" na svadbi Ovo je jedan od razloga zašto više neću raditi kičeraj zvani svadba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jul 21, 2014 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Northern Greece, 21.07.2014. Ovako se brane boje Srbije! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Jul 21, 2014 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Timmelsjoch, Passo Rombo Südtirol.moja maccina pre tri dana 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Jul 21, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Postaviću dve fotografije za fotku dana iz razloga što jedna bez druge ne idu i čine ustvari jednu celinu ili bolje rečeno - kazuju... Ovako se usluže fotograf i kamerman u restoranu oko 7 popodne a u svadbi su od 11 prepodne [/url] A ovako se usluži muzika koja tek počinje da radi... Tek posle posle intervencije kod mladenaca dobijamo posluženje jer smo pre toga od strane konobara bili tretirani kao da smo "padobranci" na svadbi Ovo je jedan od razloga zašto više neću raditi kičeraj zvani svadba OFF, Ako je bilo dogovoreno ice i pice za fotografa onda je propust kod organizatora, a ne kod konobara. Ako ste dogovorili cenu rada bez ica i pica onda nema ljutis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3743 Napisano Jul 21, 2014 Malinar u pokusaju, 1754 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan OFF, Ako je bilo dogovoreno ice i pice za fotografa onda je propust kod organizatora, a ne kod konobara. Ako ste dogovorili cenu rada bez ica i pica onda nema ljutis Zar se na svadbi ice i pice ne racuna za sve ucesnike iste, sem za poslugu i kuvare? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jul 21, 2014 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Nevidjeno Vam je dobra ova opšta tema o svadbama, ubih se od dobre fotografije... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Jul 22, 2014 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Plavetnilo Splita, zgrada Kapetanije. upload pic 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 894 Napisano Jul 22, 2014 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Malo stanta starim automatikom 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Jul 22, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Las Vegas pustinja 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 293 Napisano Jul 22, 2014 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan evo jedna od prošle godine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Jul 23, 2014 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ada... image upload no size limit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jul 23, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Bez starca nema udarca LG G2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...