maski 1033 Napisano Maj 26, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan jao oskare! baš mi je žao. nadam se da ste ti i dvoji dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 26, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan @oscar uff,,,koje je ovo selo / naselje? @ninja gdje je ovo i koja strana svijeta ti je iza ledja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Maj 26, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan jao oskare! baš mi je žao. nadam se da ste ti i dvoji dobro Šta bih ti rekao, u mom kraju je bila katastrofa , u nekim drugim je bila apokalipsa. Kao i mnogi drugi , dislociran sam iz kuće , a u toku je faza renoviranja koja će potrajati. Najveći problem mi je što su mi je dvoje male djece sad po drugim kućama,a to uveliko otežava stvar. Ovo pišem bez namjere za kuknjavom, mnogo je , ali baš mnogo, drugih koji su mnogo gore prošli. Ništa, glavu gore i idemo dalje ! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Maj 26, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan @GhostMile Naselje Trn, koje graniči sa Banjalukom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Maj 26, 2014 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan @GhostMile Naselje Trn, koje graniči sa Banjalukom. Oskare mi smo u Sr.Mitrovici zestokom akcijom i uz puno srece izbegli zlo. Moj deo grada je evakuisan ali ja sam ostao da cuvam kucu i cele noci razmislajo sta me ceka kad se voda povuce. Tako da mogu samo da pretpostavim kolika je muka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Maj 26, 2014 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan @oscar uff,,,koje je ovo selo / naselje? @ninja gdje je ovo i koja strana svijeta ti je iza ledja? Mile iznad Grgurevaca, Devojacki put, a iza ledja mi je sever. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1778 Napisano Maj 26, 2014 Lovely jubbly, 900 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, odakle poceti ? Danas sam se prvi put docepao interneta , posto mi je kuca nastradala u ovoj nesrecnoj poplavi koja nas je zadesila. Ovo je detalj iz moga naselja koji , nazalost, poprilicno tacno oslikava katastrofu koja nas je zadesila. Bas mi je zao :'( Bas nagrabusiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 26, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan tezhak dan.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Maj 27, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Opet, u svakom zlu ima i neceg dobrog. Ova je nesrecna poplava na povrsinu izbacila i mnoge , pomalo gurnute u stranu, ljudske kvalitete i dobrotu. Na ovoj fotki mozemo vidjeti moju dvojicu komsija (inace ne pricaju vec godinama) koji su se udruzili i zajednickim snagama spasavali i izvlacili ugrozene ljude, prvenstveno djecu, stare i bolesne. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 27, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan danas, štruDL od pišanja under construction Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Maj 28, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Uh, mnjam mnjam... Mali f ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 28, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan izuzetno... i nestrpljiv i ćorav fotograf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Maj 28, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ja to nisam napisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Maj 28, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Ove su mi boje trebale da razbiju svo teško sivilo prethodnih dana. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 28, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Burn the smile! Moraju 2 kako bi imalo smisla 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11585 Napisano Maj 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4368 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne tako dobre kao koleZine, ali učim marljivo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Maj 29, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Čekajući povratak svojoj kući... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Maj 29, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Jutros u 6 i 30, pošao na posao i ugledao ovaj prizor... screen capture software 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Maj 31, 2014 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Chloë: There's never been a classic movie made in Bruges until now. Ray: Of course there hasn't. It's a shithole. Chloë: Bruges is my home town, Ray. Ray: Well, it's still a shithole. Chloë: It's not a shithole! Ray: What? Even midgets have to take drugs to stick it. In Bruges(2008) mi je jedan od najomiljenijih filmova, toliko da sam na kraju i otisao u Briz. Grad naravno da nije "shithole" kao sto kaze Kolin Farel, vec "fuckin’ fairytale" (sto bi rekao Ralf Fajns). Jedan glumac se nije puno pomerio sa svog mesta od 2008. kada je film snimljen. I dan danas je na istom prozoru i posmatra camce pune turista koji ga fotografisu. U pitanju je pas zvani Fidel. IMG_3688 by Draza84, on Flickr 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 1, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 1, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da li je poenta da fotografija bude slikana tog dana, ili da okacis 1(odabranu i licnu) fotografiju tog dana po korisniku. Nije danas slikana nego pred bozicne praznike negde ali mi jeste jako draga. Ne ulazim u umetnicke kapacitete jer su mi bitniji subjekti na slici. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11585 Napisano Jun 1, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4368 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bez zrna obrade, nebo je nagorelo malo ali ništa nisam hteo da diram. Moja prva fotka sa dugom ekspozicijom, oko 4 ujutru. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Jun 3, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan za šankom... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Jun 3, 2014 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Reka se povlaci, pocinje opet idilicno da izgleda. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jun 3, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Reka se povlaci, pocinje opet idilicno da izgleda. fotka prva liga! molim te za podeshavanja i opremu kojom je fotkano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...