oskar bl 983 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Medju "drugovima"... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Februar 23, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Danas... how to screen capture 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Februar 24, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Svjetlost i sjenke. screen shot in windows 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4458 Napisano Februar 24, 2014 Advanced Member, 1979 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Crkva Ime Marijino, Novi Sad. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 25, 2014 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan @ Gliga Čime si slikao? Interesantno izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4458 Napisano Februar 25, 2014 Advanced Member, 1979 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kit objektiv na 18mm, sastavljene tri fotke. Nemam nista sirokougaonije (!!) od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Februar 25, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Trenutak predaha u životu kopača sekundarnih sirovina... i tona tuge na plećima. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Februar 25, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Danas, proljeće kraj rijeke Zalomke, na 850 m.n.v. screen shots 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4458 Napisano Februar 25, 2014 Advanced Member, 1979 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Dunavska ulica, Novi Sad. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1778 Napisano Februar 25, 2014 Lovely jubbly, 900 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da fotografije u ovoj rubrici postaju sve bolje, ili ja pre nisam pratio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3280 Napisano Februar 25, 2014 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije dobra kao i ove prethodne jer je slikano sa telefonom ali mi je izuzetno draga. Moji klinci Sava & Jana ! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Februar 26, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Kaćun. free image hosting 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Zalazak sunca u mome "sokaku"... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 26, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan 26.02. kajsije in full bloom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1757 Napisano Februar 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Stvoreni za dremku 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano Februar 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan "curica" upicanjena i spremna za pozeraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Februar 26, 2014 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan 26.02. kajsije in full bloom! Drage komšije, teško da ćemo da ih izgirizemo ove godine, a o rakiji da ne sanjamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 26, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan za rakiju me baš briga. što se mene tiče mogu da je ukinu skroz... meni žao ovakvog voćnjaka. ni prošle godine ništa nije brano. sneg je pao krajem marta ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Februar 26, 2014 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan za rakiju me baš briga. što se mene tiče mogu da je ukinu skroz... meni žao ovakvog voćnjaka. ni prošle godine ništa nije brano. sneg je pao krajem marta ..... Ok, ti si izgleda već u EU, pridružujem ti se, idemo na džem i gomboce (knedle)... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4458 Napisano Februar 26, 2014 (promenjeno) Advanced Member, 1979 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kisni dan u Sarajevu. Telefonetom je slikano. EDIT: Mnogo bolje se vidi fotka kada okacim i link... Treba biti biser pa to zaboraviti Promenio Februar 26, 2014 član Gliga 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 26, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan zeljkamp nije zaboravio link. on kaže da on vidi fotku. a ja mislim da nema teorije da fotka dve bebe dobije nula plusića za 24h ako ljudi mogu da vide fotku. ja je ne vidim. možda je do mene..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Februar 26, 2014 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan zeljkamp nije zaboravio link. on kaže da on vidi fotku. a ja mislim da nema teorije da fotka dve bebe dobije nula plusića za 24h ako ljudi mogu da vide fotku. ja je ne vidim. možda je do mene..... Ni kod mene se ne vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano Februar 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Isto takođe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 26, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan za rakiju me baš briga. što se mene tiče mogu da je ukinu skroz... meni žao ovakvog voćnjaka. ni prošle godine ništa nije brano. sneg je pao krajem marta ..... Dobrovoljno se prijavljujem da berem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3280 Napisano Februar 26, 2014 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja je i dalje vidim ali evo da pokusam jos jednom. Sava i Jana. :) 31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...